Οδηγείτε την μηχανή σας τον χειμώνα; Κάντε την καθημερινότητα σας πιο εύκολη, ακόμα και στις πιο άσχημες καιρικές συνθήκες. Από αδιάβροχα αξεσουάρ για την δική σας προστασία, έως και την προστασία του smartphone σας πάνω στην μηχανή, για να συνεχίσετε τις περιπέτειες χωρίς να σας σταματά τίποτα.

Ορισμένοι λατρεύουν τις διαδρομές με τη μηχανή το χειμώνα, ενώ άλλοι τη χρησιμοποιούν ως βασικό μεταφορικό μέσο καθημερινά. Οι δύο αυτοί τύποι οδηγών έχουν ξεκάθαρα τις διαφορές τους, αλλά επίσης μοιράζονται ένα κοινό: χρειάζονται απαραίτητα χειμερινό εξοπλισμό!

Σίγουρα έχετε προμηθευτεί ήδη ειδικά μπουφάν και γάντια για να παραμένετε ζεστοί πάνω στην μηχανή σας, αλλά δεν είναι τα μόνα σημεία που χρειάζονται προστασία από το κρύο ή τη βροχή πάνω σας τον χειμώνα.

Με βάση όλα τα παραπάνω, επιλέξαμε για εσάς τα αγαπημένα μας αξεσουάρ μηχανής για τον χειμώνα. Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει αξεσουάρ τόσο για εσάς, όσο και για την κάλυψη καθημερινών σας αναγκών πάνω στο αγαπημένο σας μεταφορικό μέσο, οπότε όσο κι αν χρησιμοποιείτε την μηχανή σας τον χειμώνα, παρακάτω θα βρείτε σίγουρα κάτι χρήσιμο.


  1. Αδιάβροχες Γκέτες - Καλύμματα Παπουτσιών Για Βροχή Με Φερμουάρ



Οι αδιάβροχες γκέτες αποτελούν απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε οδηγό μηχανής, ειδικά κατά τους βροχερούς χειμερινούς μήνες. Προστατέψτε τα παπούτσια σας από τη βροχή και τη λάσπη όταν οδηγείτε και κρατήστε τα καθαρά και στεγνά.

Διαθέτουν λάστιχο στο πάνω μέρος για μέγιστη στεγανότητα και ανακλαστήρες στο κάτω μέρος για μεγαλύτερη ασφάλεια το βράδυ. Το πρακτικό τους φερμουάρ διευκολύνει την τοποθέτηση και την αφαίρεσή τους. Με θερμοκολλημένες ραφές για 100% αδιαβροχοποίηση και ανάγλυφο πάτο, ώστε να μην γλιστράνε. Διαθέσιμες σε 4 μεγέθη για παπούτσια από 38 έως 45 νούμερο.

Απολαύστε τις διαδρομές και τα ταξίδια σας με ασφάλεια και ζεστασιά, ακόμα και υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες.


  1. Μπαλακλάβες, Τύπου Buff Μάσκες Λαιμού Green Devil & Smoker Skull Buff



Οι μπαλακλάβες είναι ένα πολυλειτουργικό και αναγκαίο αξεσουάρ. Προσφέρουν εξαιρετική προστασία από το κρύο, τον άνεμο και τη σκόνη με τα 5 στρώματα φίλτρου που διαθέτουν. Η ευελιξία της σχεδίασής τους σας επιτρέπει να τις φορέσετε με ποικίλους τρόπους, προσαρμόζοντάς τες ανάλογα με τις συνθήκες και τα σημεία που επιθυμείτε να καλύψετε.

Άνετες κατά την οδήγηση, ταιριάζουν σε όλους και προσαρμόζονται τέλεια στο πρόσωπο. Σε 2 διαφορετικά σχέδια για τον σύγχρονο οδηγό που αποζητά την εργονομία σε συνδυασμό με το στυλ.


  1. Freedconn T-Max M Bluetooth 5.0 Headset για Κράνος Μηχανής



Το Bluetooth κράνους T-Max M της Freedconn αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στον εξοπλισμό κάθε μοτοσυκλετιστή. Ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε κράνη μηχανών με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου για καθαρές κλήσεις με τους συνομιλητές σας εν κινήσει.

Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του είναι η αδιαβροχοποίηση με βαθμό προστασίας IP65, το οποίο προσφέρει άριστη ανθεκτικότητα σε υγρασία και βροχή.


  1. Freedconn TCOM-SC Ενδοεπικοινωνία Μονή για Κράνος Μηχανής με Bluetooth 800m



Η ενδοεπικοινωνία Freedconn TCOM-SC αποτελεί μια πρωτοποριακή λύση για οδηγούς μηχανών που βασίζονται στην αξιόπιστη και ποιοτική επικοινωνία εν κινήσει. Με εμβέλεια έως 800 μέτρα, προσφέρει ξεκάθαρη επικοινωνία μεταξύ των οδηγών ή συνταξιδιωτών.

Είναι ανθεκτική στο νερό, τον ήλιο και την σκόνη, επομένως μπορείτε να απολαμβάνετε ανεμπόδιστη επικοινωνία ακόμα και κάτω από τη βροχή για μεγαλύτερη άνεση.


  1. Freedconn FX Ενδοεπικοινωνία Μονή για Κράνος Μηχανής με Bluetooth 5.0 2000m για έως 8 χρήστεςΕνδοεπικοινωνία Μονή για Κράνος Μηχανής με 5.0 2000



Η Freedconn FX αποτελεί μία από τις πιο προηγμένες ενδοεπικοινωνίες για κράνη μηχανών, προσφέροντας ασύγκριτη ευελιξία συνδεσιμότητας και ποιότητας ήχου. Με δυνατότητα σύνδεσης έως και 8 χρηστών σε απόσταση έως 2000 μέτρα, εγγυάται εξαιρετική επικοινωνία ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Ανθεκτική σε νερό και σκόνη με βαθμό προστασίας IP67, ιδανική για χρήση υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Απαραίτητο εργαλείο για τους οδηγούς που επιθυμούν να διατηρούν ασφαλή και συνεχή επικοινωνία με άλλους αναβάτες, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που ενδέχεται να συναντήσουν στο δρόμο.


  1. Kewig M18L-B2 Αδιάβροχη Βάση Καθρέφτη Μηχανής για Κινητό (5,5 έως 6,8")



Κρατήστε το κινητό σας εύκολα προσβάσιμο και προστατευμένο κατά τη διάρκεια της οδήγησης με την Kewig M18L-B2. Σχεδιασμένη για να υποστηρίζει συσκευές 5,5 έως 6,8 ίντσες και να τους παρέχει σταθερό και ασφαλές κράτημα.

Με προστατευτικό καπάκι που δεν θα επιτρέψει το νερό να φτάσει την συσκευή σας.


  1. Skysonic Αδιάβροχο Έξυπνο Λουκέτο με Δακτυλικό Αποτύπωμα



Αφήνετε συχνά την μηχανή από το οπτικό σας πεδίο και θέλετε να κρατήσετε προστατευμένα τα αντικείμενά σας, χωρίς να σπαταλάτε πολύ χρόνο; Με το έξυπνο λουκέτο Skysonic μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο ξεκλειδώνοντάς το με το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

Πρόκειται για ένα αδιάβροχο λουκέτο, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και με βροχή ή υγρασία.


  1. Αδιάβροχη Αντιθαμβωτική Μεμβράνη για τους Καθρέπτες



Η αδιάβροχη και αντιθαμβωτική μεμβράνη για καθρέπτες οχημάτων είναι μια καινοτόμα λύση για την εξασφάλιση καθαρής οπτικής κατά την οδήγηση. Εύκολη στην εφαρμογή και ανθεκτική στο χρόνο, η μεμβράνη αυτή αποτελεί μια πρακτική και αποτελεσματική λύση για κάθε οδηγό που αναζητά ενισχυμένη οπτική ασφάλεια σε ποικίλες καιρικές συνθήκες.



Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να δώσουν μια ευκαιρία στην χειμερινή οδήγηση μηχανών και με τον σωστό εξοπλισμό μπορεί να γίνει μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία.