Το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο από κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις που δεν θέλεις απλώς να παρακολουθήσεις, αλλά να ζήσεις με κάθε λεπτομέρεια, σε μια μεγάλη οθόνη, είτε στο σπίτι είτε στις διακοπές σου. Πώς λοιπόν μπορείς να μετατρέψεις οποιοδήποτε δωμάτιο σε home cinema για να απολαύσεις το UEFA Euro 2024 ή τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι; Με τον προτζέκτορα Volto Fire, αυτό είναι πλέον εφικτό! Φαντάσου να βλέπεις κάθε θρυλική στιγμή σε εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη, φέρνοντας τη μαγεία του σταδίου στο σπίτι σου και δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές με φίλους και οικογένεια. Με τον Volto Fire, κάθε αγώνας γίνεται μια εμπειρία που θα θυμάσαι για πάντα.



Ο smart προτζέκτορας Volto Fire έρχεται με ενσωματωμένο Google Play Store, επιτρέποντάς σου να κατεβάσεις απευθείας τις αγαπημένες σου streaming εφαρμογές, όπως Netflix, Disney+, και πολλές άλλες, κατευθείαν στον προτζέκτορα. Με αυτήν την δυνατότητα, μπορείς να απολαύσεις απεριόριστο περιεχόμενο χωρίς την ανάγκη για εξωτερικές συσκευές, μετατρέποντας κάθε δωμάτιο σε κέντρο ψυχαγωγίας με λίγα μόνο κλικ. Είτε παρακολουθείς τις πιο πρόσφατες ταινίες και σειρές ή ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις, ο Volto Fire προσφέρει μια ομαλή και εύχρηστη εμπειρία streaming για όλη την οικογένεια.



Σύνδεσε εύκολα όλες τις συσκευές σου για να απολαύσεις στο έπακρο τους αγώνες. Ο Volto Fire διαθέτει υποδοχή HDMI, USB και jack 3.5mm, προσφέροντάς σου πλήρη ευελιξία στις συνδέσεις. Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί ασύρματα μέσω Bluetooth με άλλες συσκευές, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές. Σύνδεσέ το με το TV Stick, την κονσόλα παιχνιδιών, τον υπολογιστή, το smartphone, το tablet, το λάπτοπ ή το USB flash drive σου και απόλαυσε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας με εξαιρετική άνεση. Ο Volto Fire κάνει την προβολή των αγαπημένων σου αθλητικών γεγονότων και ψυχαγωγικών προγραμμάτων πιο απλή και πιο εντυπωσιακή από ποτέ.



Μπορείς να τον τοποθετήσεις το λιγότερο στα 80 εκ. μακριά από τον τοίχο για να απολαύσεις εικόνα 30 ιντσών και μέχρι 4 μέτρα για να φτάσεις τις 130 ίντσες. Με τον Volto Fire, το σαλόνι σου μετατρέπεται σε αληθινό στάδιο, όπου κάθε λεπτομέρεια του αγώνα προβάλλεται με εκπληκτική καθαρότητα και ζωντάνια. Φαντάσου την ένταση και τον ενθουσιασμό της παρακολούθησης των αγαπημένων σου αθλητικών γεγονότων σε μια τεράστια οθόνη 150 ιντσών, φέρνοντας την απόλυτη εμπειρία θέασης στο σπίτι σου.



Η βάση του Volto Fire προσαρμόζεται ώστε να μπορείς να παρακολουθήσεις από οποιαδήποτε γωνία θέασης επιλέξεις, ακόμη κι αν τον στηρίξεις σε ανισόπεδη επιφάνεια, όπως στο κρεβάτι ή στο έδαφος στο κάμπινγκ. Είναι ελαφρύς και εξαιρετικά φορητός, καθιστώντας τον ιδανικό για να τον μεταφέρεις εύκολα στη βαλίτσα των διακοπών σου ή σε σπίτια φίλων. Με τον Volto Fire, μπορείς να δημιουργήσεις την ιδανική προβολή οπουδήποτε.



Το ενσωματωμένο ηχείο του Volto Fire διασφαλίζει ότι ο ήχος θα φτάσει καθαρά και δυνατά σε κάθε γωνιά του δωματίου. Για ακόμα πιο εντυπωσιακή ηχητική εμπειρία, μπορείς να συνδέσεις εξωτερικά ηχεία μέσω Bluetooth και να ζήσεις την ένταση του γηπέδου. Με την τεχνολογία Bluetooth 5.0, εξασφαλίζεις σταθερή και υψηλής ποιότητας σύνδεση με οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής ήχου, χωρίς να χάνεις στιγμή από τη δράση.



Με τον Volto Fire, κάθε στιγμή γίνεται μια μοναδική εμπειρία. Από την άνεση του σπιτιού σου ή κατά τη διάρκεια των διακοπών, αυτός ο προτζέκτορας μετατρέπει κάθε δωμάτιο σε έναν χώρο απόλυτης ψυχαγωγίας. Αναβάθμισε τον τρόπο που παρακολουθείς τις αγαπημένες σου εκδηλώσεις και απόλαυσε κάθε λεπτομέρεια σε εντυπωσιακή ποιότητα. Είτε παρακολουθείς αθλητικά γεγονότα, ταινίες, είτε παίζεις βιντεοπαιχνίδια, ο Volto Fire φέρνει την απόλυτη οπτικοακουστική εμπειρία στα χέρια σου. Ανακάλυψε τον ιδανικό σου σύντροφο για κάθε περίσταση και ζήσε την ψυχαγωγία με έναν εντελώς νέο τρόπο.