Έχουμε συγκεντρώσει για εσάς μερικά από τα αγαπημένα μας on-road και off-road τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα για ενήλικες και παιδιά, ιδανικά για κάθε επίπεδο ενασχόλησης και budget. Ξεκινήστε την εμπειρία σας στον χώρο των κορυφαίων τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων με τις παρακάτω προτάσεις μας!


1. Toysky SkeletonGS166

Στον κόσμο των τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων, το Toysky Skeleton GS166 δεν είναι απλώς ένα ακόμα αυτοκίνητο – είναι ένας τιτάνας στον δρόμο! Με κλίμακα 1:14, αυτό το Monster Truck θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Το 4WD (τετρακίνητο) σύστημα εξασφαλίζει ακαταμάχητη ισχύ σε κάθε τύπο εδάφους, ενώ με ταχύτητα 36χλμ/ώρα θα βιώσετε την αδρεναλίνη της ταχύτητας σε μικρογραφία. Πάρτε το χειριστηρίο και ετοιμαστείτε για ατελείωτες ώρες διασκέδασης!



Μοντέλο: Skeleton GS166

Υλικό Κατασκευής: ABS & Alloy

Αναλογία: 1:14

Τύπος Κίνησης: Τετρακίνητο (4WD)

Υψηλότερη Ταχύτητα: 36χλμ/ώρα

Απόσταση Ελέγχου: 60 μέτρα

Χωρητικότητα Μπαταρίας: 1500mAh

Μέγεθος: 27 x 24 x 15 εκ.

Βάρος: 872γρ.


2. Hendee K14

Καθώς οι τηλεκατευθυνόμενες συσκευές συνεχίζουν να σαρώνουν την αγορά, ένα ξεχωριστό μοντέλο κλέβει τις εντυπώσεις: το Hendee K14 Monster Truck. Διαθέτει τετρακίνητο σύστημα (4WD) και μπορεί να φτάσει έως και 20χλμ/ώρα σε ταχύτητα, προσφέροντας παράλληλα ισχυρή απόδοση και ακρίβεια στις κινήσεις του. Είτε είστε λάτρης των τηλεκατευθυνόμενων οχημάτων, είτε αναζητάτε το τέλειο δώρο για κάποιον αγαπημένο, το Hendee K14 είναι μία από τις υψηλής ταχύτητας επιλογές.



Μοντέλο: K14

Υλικό Κατασκευής: ABS

Αναλογία: 1:14

Τύπος Κίνησης: Τετρακίνητο (4WD)

Υψηλότερη Ταχύτητα: 20χλμ/ώρα

Απόσταση Ελέγχου: 40 μέτρα

Χωρητικότητα Μπαταρίας: 1300mAh

Μέγεθος: 32 x 20 x 16 εκ.

Βάρος: 712γρ.


3. PXtoys Speed Storm9601

Στον χώρο των τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων, το Speed Storm της Pxtoys καταφέρνει να ξεχωρίζει με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Αυτό το πανέμορφο buggy μοντέλο με κλίμακα 1:22, θα κάνει την καρδιά κάθε λάτρη της ταχύτητας να χτυπάει δυνατά. Με διπλοκίνητο (2WD) σύστημα και ταχύτητες που φτάνουν τα 20χλμ/ώρα, το Speed Storm είναι γρήγορο και παράλληλα εύκολο στον χειρισμό. Είτε είστε νέος στον χώρο των τηλεκατευθυνόμενων οχημάτων, είτε είστε έμπειρος “οδηγός”, το Speed Storm είναι η τέλεια είσοδος σε έναν κόσμο γεμάτο δράση.



Μοντέλο: Speed Storm 9601

Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό, Ηλεκτρονικά εξαρτήματα

Αναλογία: 1:22

Τύπος Κίνησης: Διπλοκίνητο (2WD)

Υψηλότερη Ταχύτητα: 20χλμ/ώρα

Απόσταση Ελέγχου: 30 μέτρα

Χωρητικότητα Μπαταρίας: 700mAh

Μέγεθος: 21 x 13 x 7,5 εκ.

Βάρος: 230γρ.


4. Enoze Electricity9306E

Για τους φανατικούς των τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων, οι οποίοι αναζητούν ένα μοντέλο που συνδυάζει ταχύτητα, δύναμη και διασκέδαση, το Enoze Electricity είναι η τέλεια επιλογή. Με τετρακίνητο (4WD) σύστημα προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και ευελιξία σε διάφορους τύπους εδάφους. Ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε με ταχύτητες που φτάνουν τα 40χλμ/ώρα. Με κλίμακα 1:18 ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία οδήγησης και άνετο μέγεθος για μεταφορά.



Μοντέλο: Electricity 9306E

Υλικό Κατασκευής: PVC

Αναλογία: 1:18

Τύπος Κίνησης: Τετρακίνητο (4WD)

Υψηλότερη Ταχύτητα: 40χλμ/ώρα

Απόσταση Ελέγχου: 100 μέτρα

Χωρητικότητα Μπαταρίας: 850mAh

Μέγεθος: 26 x 19 x 10 εκ.

Βάρος: 590γρ.


5. Forever Remote CarSpark RC-150

Αν αναζητάτε ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο που ξεχωρίζει τόσο για τον σχεδιασμό όσο και για την λειτουργικότητά του, τότε το Forever Remote Car Spark είναι αυτό που χρειάζεστε. Η εμπνευσμένη από τα SUV εμφάνιση και η 1:16 κλίμακα θα κατακτήσει τους λάτρεις των μεγάλων σπορ αυτοκίνητων. Η ταχύτητά του φτάνει έως και 15χλμ/ώρα και τα ελαστικά του παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση, ενισχύοντας επιπλέον την κίνηση στους πίσω τροχούς.



Μοντέλο: Car Spark RC-150

Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό

Αναλογία: 1:16

Τύπος Κίνησης: Διπλοκίνητο (2WD)

Υψηλότερη Ταχύτητα: 15χλμ/ώρα

Απόσταση Ελέγχου: 50 μέτρα

Χωρητικότητα Μπαταρίας: 500mAh

Μέγεθος: 26 x 6 x 4 εκ.

Βάρος: 700γρ.


Ελπίζουμε αυτός ο οδηγός να σας έδωσε μια εικόνα των κορυφαίων τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων που υπάρχουν στην αγορά. Είτε είστε νέος στον χώρο, είτε έμπειρος, υπάρχει ένα μοντέλο για όλους. Οι επιλογές που προσφέρουμε καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τιμών και δυνατοτήτων, γεγονός που σημαίνει πως είτε είστε ενήλικας που ψάχνει για ένα υψηλής ποιότητας μοντέλο, είτε αναζητάτε το τέλειο δώρο για παιδί που θα ασχοληθεί για πρώτη φορά, θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μην ξεχνάτε ότι η αγορά ενός τηλεκατευθυνόμενου αυτοκινήτου είναι μια επένδυση τόσο σε χρήματα όσο και σε χρόνο. Σας δίνει τη δυνατότητα να περάσετε αξέχαστες στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Καλή διασκέδαση!