Ο σκύλος σας συνηθίζει να το σκάει από την αυλή σας και να περιπλανιέται στη γειτονιά; Μήπως δεν του αρέσει καθόλου το λουράκι του και προσπαθεί να το βγάλει κατά τη διάρκεια της βόλτας; Σίγουρα, το να χάνεται ο σκύλος μας από το οπτικό μας πεδίο είναι από τις πιο αγχωτικές καταστάσεις που βιώνουμε με τον τετράποδο φίλο μας. Η εταιρεία Lilbit είναι εδώ για να μας δώσει τη λύση με το Lildog, το πιο σύγχρονο GPS Tracker για σκυλάκια.

 

 

Τα σκυλάκια που εξαφανίζονται βρίσκονται σε κίνδυνο και ενδεχόμενως να αποτελούν κίνδυνο και για τους άλλους. Σύμφωνα με στατιστικές, 1/3 σκυλάκια χάνονται έστω και μία φορά στη ζωή τους.

 

 

Το Lildog είναι ένα μικρό και ελαφρύ GPS Tracker, νορβηγικής προέλευσης, σχεδιασμένο ειδικά για τον αγαπημένο σας φίλο. Προσαρμόζεται στο λουράκι του με ευκολία και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την τοποθεσία του ανά πάσα στιγμή, μέσω εφαρμογής στο smartphone σας. Λειτουργεί με 5G δίκτυο, προσφέροντας απρόσκοπτη παρακολούθηση του κατοικιδίου σας, όπου κι αν βρίσκεται, με ταχύτητα και ακρίβεια. Η αποτελεσματικότητά του το καθιστά την κορυφαία επιλογή για GPS Tracker σκύλων στην αγορά.

 

 

Ταιριάζει σε κάθε λουράκι και ζυγίζει μόνο 28γρ., ώστε να μην επιβαρύνει το σκυλάκι σας. Οι διαστάσεις του είναι 3x4εκ.

 

Εκτός από το ιστορικό τοποθεσίας, το Lildog δείχνει και το επίπεδο δραστηριότητας του σκύλου σας. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε το λαμπάκι του tracker, όπως και τον ήχο που μπορεί να αναπαράγει για να εντοπιστεί το σκυλάκι σας. Η μπαταρία του διαρκεί περίπου 5 ημέρες, ενώ προσφέρει live ενημέρωση κάθε 1 δευτερόλεπτο σε απεριόριστη ακτίνα παρακολούθησης. Η συσκευή είναι 100% αδιάβροχη. Είναι συμβατό με iOS και Android συσκευές. Χρειάζεται συνδρομητική εγγραφή αλλά αν το αγοράσετε και δεν μείνετε ικανοποιημένοι, μπορείτε μέσα 30 ημέρες να το επιστρέψετε και να αποζημιωθείτε για όλα τα χρήματα που δαπανήσατε.

 

 

Το Lildog είναι σχεδιασμένο για να βελτιστοποιήσει την υγεία και την ποιότητα ζωής του σκύλου σας, αλλά και την δική σας. Όλα τα σκυλάκια αξίζουν τον ίδιο σεβασμό και φροντίδα που δίνουν και εκείνα σε εμάς. Φροντίστε για το σκυλάκι σας, όπως σας φροντίζει εκείνο καθημερινά.