Η CamPark V40, μια από τις πιο εντυπωσιακές action cameras της αγοράς, επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες της φωτογραφίας και της βιντεοσκόπησης. Με τον 4K ανάλυσης αισθητήρα 20MP, την δυνατότητα zoom 2x και την προηγμένη σταθεροποίηση εικόνας (EIS), αυτή η κάμερα είναι έτοιμη να απαθανατίσει κάθε στιγμή των καλοκαιρινών σας περιπετειών με εντυπωσιακή λεπτομέρεια και ευκρίνεια. Απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα χρηστών, από επαγγελματίες βιντεογράφους και φωτογράφους μέχρι ερασιτέχνες και περιπετειώδεις ταξιδιώτες. Αποτελεί ιδανική επιλογή για δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ορειβασία, ποδηλασία, κανό, καγιάκ και άλλα.Διαθέτει διπλή έγχρωμη οθόνη, χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τι απεικονίζεται τόσο από την πρόσοψη όσο και από την οπίσθια πλευρά της κάμερας. Επομένως, έχετε τη δυνατότητα να ελεγχέτε ακριβώς το πλάνο καταγραφής σας, είτε πρόκειται για λήψη selfie ή vlogging, είτε τοπίου.

Η ποιότητα εικόνας της είναι εξαιρετική, χάρη στην ανάλυση 4K. Είτε πρόκειται για υποβρύχια τοπία ή ηλιοβασιλέματα στην παραλία, η V40 απαθανατίζει τα πάντα με εκπληκτική ευκρίνεια. Η δυνατότητα zoom 2x επιτρέπει την προσέγγιση των αντικειμένων χωρίς να χάνεται η ποιότητα της εικόνας, ακόμα κι αν προβάλλετε τα βίντεο σε μεγάλη οθόνη.

Η ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας (EIS) είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη μείωση της κίνησης και των δονήσεων στο βίντεο και εξασφαλίζει ότι, ακόμη και στις πιο ενεργητικές καλοκαιρινές δραστηριότητες, τα βίντεο σας θα είναι εξαιρετικά σταθερά και καθαρά. Από το άνοιγμα του αλεξίπτωτου έως το τζετ σκι, θα διατηρεί τις εικόνες σας ομαλές και ευκρινείς. 
Η συνδεσιμότητα WiFi επιτρέπει την άμεση μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο στο smartphone ή το tablet σας, ενώ η εφαρμογή της CamPark επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της κάμερας και των ρυθμίσεών της από απόσταση. Μπορείτε να μεταφέρετε, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε τις περιπέτειές σας άμεσα, χωρίς την ανάγκη για καλώδια ή υπολογιστές.Επιπλέον, η CamPark V40 διαθέτει ένα τηλεχειριστήριο βραχιόλι που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την κάμερα εν κινήσει από τον καρπό τους, το οποίο είναι ιδανικό για τη λήψη εικόνων κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων όπως κολύμπι, κανό, καταδύσεις και ποδηλασία. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να ξεκινήσετε ή να σταματήσετε την εγγραφή, να τραβήξετε φωτογραφίες ή να αλλάξετε τη λειτουργία της κάμερας.Είναι σχεδιασμένη για να αντέχει σε αυστηρές συνθήκες και δύσκολες καιρικές συνθήκες, κάνοντάς την ιδανική για όλες τις καλοκαιρινές δραστηριότητες. Χρησιμοποιήστε την έως και 10 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού χωρίς θήκη, ή μέχρι και 40 μέτρα με την αδιάβροχη θήκη που περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Παράλληλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αδιάβροχη θήκη για να προστατεύσετε την κάμερα και από την σκόνη σε δραστηριότητες όπως η πεζοπορία, το mountain biking, η ορειβασία κλπ.Το πακέτο της CamPark V40 περιλαμβάνει επίσης δύο μπαταρίες, παρέχοντας μια πολύ αξιόλογη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για την κάλυψη των αναγκών σας κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων. Τέλος, στο πακέτο περιλαμβάνεται πληθώρα αξεσουάρ για κάθε τύπο δραστηριότητας, ώστε να μην σας κρατάει τίποτα πίσω το φετινό καλοκαίρι!

Συνολικά, η CamPark V40 είναι μια εξαιρετική action camera που προσφέρει ευελιξία και ανθεκτικότητα σε κάθε χρήστη. Με την υψηλής ποιότητας εικόνα, την εξαιρετική σταθεροποίηση, την ευκολία χειρισμού και την ανθεκτικότητα στο νερό, αυτή η κάμερα είναι ιδανική για κάθε καλοκαιρινή δραστηριότητα. Από τις οικογενειακές διακοπές και τις εκδρομές με φίλους, μέχρι τα θαλάσσια extreme sports και τις υποβρύχιες εξερευνήσεις, η CamPark V40 μπορεί να καταγράψει κάθε στιγμή με εντυπωσιακή λεπτομέρεια και ευκρίνεια.


Μπορείτε να βρείτε την Campark V40 εδώ.