Με ένα απλό ψάξιμο στο internet μπορείτε να βρείτε σε πολλά μικρά ηλεκτρονικά καταστήματα διάφορα αξεσουάρ κρυφής παρακολούθησης ψείρες. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για ήμι-ανώνυμα καταστήματα, στα οποία μπορείτε να βρείτε αμφιλεγόμενης ποιότητας και αποτελεσματικότητας συσκευές παρακολούθησης και καταγραφής ήχου και εικόνας. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια η τεχνολογία της κρυφής παρακολούθησης έχει περάσει από τους ασύρματους κοριούς (κοριοί FM), στη χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας (GSM) ενώ προσφάτως έχει προσθέσει σε αυτήν τον εντοπισμό θέσης μέσω GPS καθώς και πολλές άλλες νέες επιλογές και δυνατότητες.

                     Spy GSM Bug Κοριός Παρακολούθησης

        Το πιο σύγχρονο προϊόν που έχουμε να παρουσιάσουμε είναι το Safest G09. Πρόκειται ,φαινομενικά, για ένα καλώδιο φόρτισης κινητής συσκευής android ή apple (με βύσμα mUSB και lightning), το οποίο περιέχει κρυφά κάρτα sim και λειτουργεί/ρυθμίζεται από εφαρμογή σε smartphone ή σε ειδική ιστοσελίδα προσδιορισμού θέσης, για σύνδεση από υπολογιστή (windows ή mac δεν έχει σημασία). Ίσως πολλοί θα περίμεναν ήδη να υπάρχουν κάμερες παρακολούθησης ψείρες (μικροκάμερες) αλλά δυστυχώς η τεχνολογία στα είδη παρακολούθησης δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτό το επίπεδο.

 

Χρησιμοποιήστε το συγκεκριμένο προϊόν μόνο για θεμιτούς σκοπούς. Απαγορεύεται η χρήση του για δόλιο ή παράνομο σκοπό. Με την αγορά του αποκλειστικός υπεύθυνος για την νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

 

Δίνει Λύσεις σε διαχρονικά προβλήματα των κοριών παρακολούθησης

 

        Συνδυάζοντας πολλές νέες τεχνολογίες που δεν έχουμε ξαναδεί σε συσκευή τέτοιου τύπου και αξίας, οι άνθρωποι της Safest δημιούργησαν νέα δεδομένα στην κατηγορία των προϊόντων παρακολούθησης και καταγραφής ήχου. Στους περισσότερους κοριούς παρακολούθησης υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα προβλήματα, τα οποία το Spy Bug καλώδιο Safest G09, δίνει μόνιμη λύση, όπως:

 

α) Χρόνος λειτουργίας. Η συντριπτική πλειοψηφία των συσκευών παρακολούθησης τροφοδοτούνται από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες λιθίου. Ο συνηθισμένος χρόνος λειτουργίας είναι 5 μέρες σε αναμονή και έως 5 ώρες ακρόαση. Ωστόσο αυτό το χρονικό διάστημα είναι σχετικό, αφού η διάρκεια μιας μπαταρίας λιθίου επηρεάζεται έντονα από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος, τις καιρικές συνθήκες καθώς και των αριθμό των φορτίσεων. Αυτό το αντικειμενικά πολύ σοβαρό θέμα, στην περίπτωση του Safest G09 έχει εκλείψει, αφού πρόκειται για καλώδιο φόρτισης, επομένως η φυσική του θέση είναι είτε σε φορτιστή ταξιδίου σε αυτοκίνητο, είτε σε φορτιστή κινητού σε τοίχο είτε σε κάποια θύρα USB υπολογιστή, επομένως η τροφοδοσία είναι συνεχής.

β) Απόλυτα κρυφή εμφάνιση. Πολλές συσκευές παρακολούθησης είναι πλέον γνωστές ή η εμφάνισή τους και μόνο προδίδει αμέσως τον λόγο ύπαρξής τους. Με το Safest G09 είναι εξαιρετικά δύσκολο όχι μόνο να σας καταλάβει κάποιος , αλλά ακόμα και να υποπτευθεί κάτι περίεργο. Δεν υπάρχει το παραμικρό χαρακτηριστικό που να κάνει το Safest G09 να ξεχωρίζει από ένα κανονικό καλώδιο φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων για κινητές συσκευές.

γ) Μπαταρία. Όπως τονίσαμε πιο πάνω τα περισσότερα GSM Bug τροφοδοτούνται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Μόλις με το πέρασμα του χρόνου η μπαταρία λιθίου “χάσει” τις υψηλές επιδόσεις της, λόγω των πολλών χρήσεων ή της ταλαιπωρίας της συσκευής, η αντικατάσταση μπαταρίας σε έναν κοριό παρακολούθησης είναι κάτι που δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ, επομένως το Spy GSM Bug με μπαταρία λιθίου, έχει ημερομηνία λήξης, σε αντίθεση με το Safest G09 που είναι κατασκευασμένο για να αντέχει στον χρόνο.

                                    Safest G09 - Κοριός Συσκευή Παρακολούθησης με Κάρτα Sim και Προσδιορισμό Θέσης σε Καλώδιο Φόρτισης

        Εκτός όμως από τα πολύ σημαντικά προβλήματα τροφοδοσίας που λύνει ο κρυφός κοριός GSM Safest G09, υπάρχουν κάποιες νέες δυνατότητες που δεν έχουμε συναντήσει σε ανάλογης χρήσης συσκευή, με μεγάλη ποιότητα και ακρίβεια, που θα συνέφερε οικονομικά κάποιον να την αποκτήσει μόνο και μόνο για αυτές.

 

Νέες δυνατότητες που δεν έχουμε ξαναδεί σε Spy GSM Bug Κοριούς

 

    Αν τοποθετήσετε το Safest G09 για παράδειγμα στο όχημά σας, μέσω της εφαρμογής με την οποία μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας στη συσκευή (είναι απαραίτητη η ύπαρξη δικτύου 2G, κάτι που πλέον συμβαίνει στα περισσότερα μέρη της ελληνικής επικράτειας), μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω δυνατότητες:

 

i) Εντοπισμός θέσης μέσω GPS. Πολλοί κοριοί παρακολούθησης στο παρελθόν έχουν διαφημιστεί ως GPS Locators, ότι δηλαδή εντοπίζουν τη θέση της συσκευής, η αλήθεια όμως ήταν πως ουσιαστικά ήταν GSM Locators, εντοπίζοντας τη θέση του spy κοριού με βάση τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Το αποτέλεσμα; Όπου υπήρχαν πολλές κεραίες κινητής τηλεφωνίας (π.χ. Κέντρο Αθήνας, Κέντρο Θεσσαλονίκης) η ακρίβεια ήταν αρκετά καλή, ενώ σε μέρη πιο κοντά στην εξοχή και στα μεγάλα αστικά κέντρα, ο εντοπισμός θέσης ήταν ιδιαιτέρως κακός. Το Safest G09 όμως έχει κανονικό GPS, με δυνατότητα προβολής της θέσης στους χάρτες της Google, στο διάσημο Google Maps.

ii) Φράχτης. Μπορείτε να ορίσετε μία περιοχή στον χάρτη, πέρα από την οποία μόλις απομακρυνθεί η συσκευή, να λάβετε αμέσως ειδοποίηση στο κινητό σας. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη όταν πρόκειται να δανείσετε το όχημά σας σε κάποιον φίλο, συγγενή ή για επαγγελματικά οχήματα με ορισμένο πεδίο δράσης.

iii) Λειτουργία Playback. Ο κρυφός κοριός καλώδιο φόρτισης Safest G09, κρατάει αρχείο όλων των κινήσεων της συσκευής για ένα χρονικό περιθώριο περίπου 3 μηνών, με αποτέλεσμα αν σας ενδιαφέρει μόνο η τοποθεσία και η χρήση της συσκευής σαν GPS οχήματος, να τσεκάρετε μία φορά κάθε 3 μήνες τις θέσεις και τα δρομολόγια που ακολούθησε το όχημα στο οποίο βρίσκεται η συσκευή, αποτελώντας μια πολύ αξιόπιστη επιλογή κινητής παρακολούθησης, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάμερες αυτοκινήτου ή κρυφές κάμερες.

               Safest G09 - Εφαρμογή στο κινητό

 

Διαβάστε ακόμη: Οι 5 καλύτεροι κοριοί παρακολούθησης ήχου

 

Με τιμή μικρότερη των 50€, μπορείτε να αποκτήσετε αυτόν τον νέο, πολύ αποτελεσματικό κοριό παρακολούθησης χώρου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε πολύ αποτελεσματικά τόσο τον προσωπικό σας χώρο, όσο και το όχημά σας, με ταυτόχρονη ενημέρωση της ακριβής θέσης και κίνησης του οχήματος. Πραγματικά εντυπωσιακά επιτεύγματα για έναν κοριό ηχητικής παρακολούθησης.