Η Ημέρα του Πατέρα είναι μια γιορτή προς τιμήν της πατρότητας και του ρόλου του πατέρα στην οικογένεια. Ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του 20ου αιώνα, ως αντίστοιχη της Γιορτής της Μητέρας, και σταδιακά απέκτησε διεθνή αναγνώριση. Αν και η ακριβής ημερομηνία και ο τρόπος εορτασμού διαφέρει ανάλογα τη χώρα, στις περισσότερες χώρες γιορτάζεται την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.




Παρακάτω συγκεντρώσαμε 10 φοβερά δώρα που θα μπορούσατε να χαρίσετε στον μπαμπά σας φέτος στις 18 Ιουνίου για την Ημέρα του Πατέρα. Με τον κωδικό "fathersday" έχετε 10% έκπτωση κατά το checkout σε όλα τα παρακάτω προϊόντα:




1. Enchen Gentleman 5S Electric Shaver - Αδιάβροχη Ηλεκτρική Ξυριστική Μηχανή (Xiaomi)

Η Enchen Gentleman 5S διακρίνεται για την υψηλή της απόδοση, την ευελιξία και την ανθεκτικότητά της, επομένως αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο για κάθε άνδρα. Είναι εξοπλισμένη με τρεις ανεξάρτητες κεφαλές που προσαρμόζονται στις καμπύλες του προσώπου, προσφέροντας έτσι εξαιρετικά ακριβές και άνετο ξύρισμα. Με μία μόνο φόρτιση, προσφέρει μέχρι και 90 λεπτά συνεχόμενης χρήσης, ενώ το κομψό και διακριτικό της design, την καθιστά εξαιρετική επιλογή για όσους ταξιδεύουν συχνά.




2. KUMI GT5 Pro (1,3" Screen/Bluetooth/Heart Rate/Blood Pressure/IP67 Αδιάβροχο) Μαύρο

Αν ψάχνετε ένα δώρο που συνδυάζει τεχνολογία και στυλ, το KUMI GT5 Pro είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Αυτό το smartwatch έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια σειρά από χαρακτηριστικά που βοηθούν τους χρήστες να παρακολουθούν την υγεία τους και να διατηρούν τον ενεργό τρόπο ζωής τους. Με τους ενσωματωμένους αισθητήρες καρδιακών παλμών και πίεσης, μπορείτε να παρακολουθείτε τη φυσική σας κατάσταση και την επίδοσή σας σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία αδιαβροχοποίησης IP67 δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το smartwatch σας αν ασκείστε με βροχή ή σε περίπτωση που ιδρώσετε.





3. FlashFish A101 Φορητό Power Station Χωρητικότητας | 120W 98Wh / 26400mAh

Το FlashFish A101 είναι ένα φορητό power station με χωρητικότητα 26400mAh. Με ισχύ 120W αποτελεί πολύτιμη πηγή ενέργειας για πληθώρα συσκευών, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ταξίδι, στο κάμπινγκ, σε εξορμήσεις ή σε έκτακτη ανάγκη. Διαθέτει εργονομική λαβή για ευκολία στη μεταφορά και σχεδιασμό υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το FlashFishTSP60 Φωτοβολταϊκό Πάνελ, ώστε να μην ξεμείνετε ποτέ από ενέργεια, όπου κι αν βρίσκεστε.



4. COOWOO Σωληνωτά Λάστιχα Γυμναστικής με Λαβές Σετ 13τμχ Πολύχρωμα Exercise Bands

Για τον μπαμπά που αγαπάει τη φυσική άσκηση ή επιθυμεί να ενσωματώσει περισσότερη άσκηση στην καθημερινότητά του, τα COOWOO Λάστιχα Γυμναστικής είναι η τέλεια επιλογή. Αυτό το σετ 13 τεμαχίων περιλαμβάνει λάστιχα διαφορετικής αντίστασης, προσφέροντας μια ευέλικτη σειρά επιλογών για εξατομικευμένες προπονήσεις. Είναι ιδανικά για χρήση στο σπίτι και μεταφέρονται εύκολα, ώστε να γυμνάζεστε και σε εξωτερικούς χώρους ή ταξίδια.




5. KUMI Meta V1 Smart Glasses Bluetooth 5.0 Γυαλιά Ηλίου με Ακουστικά

Τα KUMI Meta V1 Smart Glasses αποτελούν μια πρωτοποριακή συσκευή που συνδυάζει την πρακτικότητα των γυαλιών ηλίου με την καινοτομία της ασύρματης τεχνολογίας αναπαραγωγής μουσικής ή κλήσεων μέσω Bluetooth 5.0 σύνδεσης. Παρέχουν άριστη ποιότητα ήχου και σταθερή, γρήγορη μετάδοση. Ταυτόχρονα, προσφέρουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία UV. Η ασυναγώνιστη σχεδίασή τους και η πληθώρα λειτουργιών τους, τα καθιστούν το ιδανικό δώρο για αυτήν την ξεχωριστή ημέρα.




6. Campark RC04 Οθόνη 7" Multimedia Αυτοκινήτου Ασύρματος Δέκτης Carplay/Android Auto

H Campark RC04 είναι ένα σύστημα πολυμέσων σχεδιασμένο για σύνδεση με λειτουργικά συστήματα Android και iOS, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να χειριστεί με ασφάλεια το smartphone του και τις εφαρμογές του ενώ οδηγεί. Για την αναπαραγωγή μουσικής, την πραγματοποίηση κλήσεων ή την χρήση του GPS, η οθόνη αυτή είναι το τέλειο εργαλείο. Διαθέτει 7 ιντσών οθόνη αφής γρήγορης ανταπόκρισης, ώστε ο οδηγός να έχει ταχύτατη πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζεται ανά πάσα στιγμή.



7. Gamesir T4 Kaleid Ενσύρματο Gamepad με Hall Effect/Motion Control/Anti-Drift (Nintendo/PC/Steam/Android TV Box)

Για τον μπαμπά που λατρεύει το gaming, το Gamesir T4 Kaleid είναι η απόλυτη επιλογή τελευταίας τεχνολογίας στα χειριστήρια! Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Hall Effect, η οποία επιτρέπει ακριβέστερη απόκριση και μεγαλύτερη ευελιξία στον έλεγχο του παιχνιδιού. Επίσης, παρέχει λειτουργία Motion Control για πιο αναβαθμισμένη εμπειρία παιχνιδιού και λειτουργία Anti-Drift για περισσότερη σταθερότητα.



8. Poweradd IESAFY YD-820S 26800mAh Αδιάβροχο Power Bank Ηλιακός Φορτιστής Solar Panel

Το IESAFY powerbank με ηλιακό πάνελ αποτελεί το τέλειο δώρο για εκείνους που αγαπούν την εξερεύνηση, τα ταξίδια, τις υπαίθριες δραστηριότητες ή για τους πολύ απασχολημένους τύπους που χρειάζονται συχνή φόρτιση των συσκευών τους. Οι ενσωματωμένες ηλιακές πλάκες επιτρέπουν την εύκολη φόρτιση της μπαταρίας του με ηλιακή ενέργεια, ενώ η αδιαβροχοποίησή του το καθιστά ιδανικό για χρήση υπό απαιτητικές συνθήκες. Διαθέσιμο σε 2 αποχρώσεις για κάθε στυλ.



9. EKSA® AirComfy S Superlight Gaming Headset

Τα EKSA® AirComfy S είναι εξαιρετικά ελαφριά και με μαλακά μαξιλαράκια, προσφέροντας τη δυνατότητα για πολύωρη χρήση χωρίς να προκαλούν ενόχληση. Προσφέρουν κρυστάλλινο και βαθύ ήχο, ενώ το ενσωματωμένο μικρόφωνο εξασφαλίζει καθαρή και άμεση επικοινωνία, σε περίπτωση που χρησιμοποιούνται για gaming.



10. Viofo A119 MINI 2 Κάμερα Dash Αυτοκινήτου DVR (Φωνητική Εντολή/2K/GPS/LCD 1,5"/mSD/WiFi 5GHz/Bluetooth/Sony Starvis)

Η Viofo A119 MINI 2 ενσωματώνει την τεχνολογία Sony Starvis, η οποία προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με ανάλυση 2K είναι σίγουρο ότι δεν θα χάσετε καμία σημαντική λεπτομέρεια. Το ενσωματωμένο GPS παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα και την τοποθεσία του οχήματος, ενώ η δυνατότητα φωνητικής εντολής σας επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες της κάμερας χωρίς να αφήσετε το τιμόνι.


Συνοψίζοντας, το τέλειο δώρο για κάθε πατέρα είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό και με την παραπάνω λίστα ιδεών ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τον δικό σας μπαμπά. Και μην ξεχνάτε, χρησιμοποιώντας τον κωδικό "fathersday" κατά την ολοκλήρωση της αγοράς των παραπάνω προϊόντων έχετε 10% έκπτωση στην τιμή τους.