Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Αυτή η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας.
Κατόπιν Παραγγελίας Original Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro Silver

Original Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro Silver

  • Κωδικός Προϊόντος: 01028
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • 26,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 21,69€
 
Υβριδικοί δυναμικοί και ισορροπημένοι drivers
Οι λεπτομέρειες ενός τραγουδιού συχνά χάνονται όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά με δυναμικό ή ισορροπημένο driver. Για πιο ακριβή ακουστική εμπειρία, υπάρχουν πλέον δύο drivers σε ένα μόνο σετ ακουστικών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αναπαραγωγή καθαρού ήχου με ευρύτερο φάσμα. Τα μπάσα και οι μεσαίοι τόνοι παραμένουν απαλοί, με αποτέλεσμα ένα άψογο άκουσμα από drums και μπάσο. Ωστόσο, οι ψηλές νότες για την κύρια μελωδία διατηρούν πλούσια λεπτομέρεια με έναν ισορροπημένο driver. Ήρθε η ώρα να ξαναβρείτε τις αποχρώσεις στο αγαπημένο σας τραγούδι, απλά συνδέστε τα ακουστικά Mi In-Ear Pro.
 
Εξισορρόπηση τριών ζωνών
Ήχος τόσο όμορφος και φυσικός
Για να πετύχετε ισορροπία στα μπάσα, στο μεσαίο και στο υψηλό ακουστικό εύρος, υπάρχει στα ακουστικά Mi In Ear Pro, διπλό δυναμικό και ισορροπημένο driver. Ο μεγαλύτερος δυναμικός driver είναι υπεύθυνος για το χαμηλότερο ακουστικό εύρος ενώ ο μικρότερος δυναμικός driver είναι υπεύθυνος για το υψηλότερο ακουστικό εύρος. Όταν οι διπλοί δυναμικοί δίσκοι συνδυαστούν με τον driver, ο ήχος που παράγεται είναι πιο πλούσιος και πιο πλήρης.
 
Το ολοκαίνουργιο αυτό σχέδιο διαθέτει δυναμικούς drivers, παράγει ανώτερη ποιότητα ήχου και πλούσιες λεπτομέρειες.
Τα Mi In Ear Pro ακουστικά χρησιμοποιούν πατενταρισμένους, υβριδικούς διπλούς και ισορροπημένους armature drivers που μεταδίδουν μουσική με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Με τη βοήθεια ενός χωρητικού διαχωριστή, υπάρχει μεγαλύτερη σύγκλιση με το μπάσο, με αποτέλεσμα μικρότερη παραμόρφωση ήχου
 
Ολοκαίνουργιος σχεδιασμός
Ηχεί και φαίνεται υπέροχος
Ένα ζευγάρι καλοσχεδιασμένων ακουστικών δεν θα έπρεπε μόνο να ηχούν καλά αλλά και να αποτελούν κόσμημα για τα αυτιά σας.
Τα Mi In Ear Pro ακουστικά έχουν υιοθετήσει ένα στρογγυλεμένο και γωνιακό σχεδιασμό που ταιριάζει
απόλυτα στο αυτί σας μεταφέροντας πραγματικά καλή μουσική. Έχει ακριβείς βαθμονομήσεις που επιτρέπουν στη μουσική να ακούγεται καλύτερα. Ακόμα διαθέτει μια εξαιρετικά ευέλικτη και ανθεκτική καλωδίωση TPE.
xiaomi-in-ear-pro
 
Ακουστικός Συντονισμός
Ένα καλό σύνολο ακουστικών γεφυρώνει τους συνθέτες με τους ακροατές τους. Για την παραγωγή ενός εξαιρετικού ακουστικού συντονισμού, χρησιμοποιήθηκαν διάφορες μέθοδοι επιστημονικής ρύθμισης και βαθμονόμησης, όπως το σύστημα δόνησης υψηλής ταχύτητας Klippel. Το σύστημα Klippel προσομοιώνει τις ηχογραφήσεις με ένα ομοίωμα κεφαλής για να αναγνωρίσει την ιδανική ακουστική. Στη συνέχεια βελτιώνονται η δομή των ακουστικών με βάση τα ληφθέντα δεδομένα.
   
Πλήρης μεταλλικός καλωδιακός έλεγχος
Απίστευτη αίσθηση στα δάχτυλά σας

Ο καλωδιακός έλεγχος των Mi In Ear Pro ακουστικών είναι εμπνευσμένος από το συνολικό σχεδιασμό των ακουστικών. Είναι πλήρως ντυμένα με μέταλλο και επενδυμένα με εξαιρετικά ευέλικτη ματ καλωδίωση καθιστώντας τα κομψά, συμπαγή αφήνοντας έτσι μια εξαιρετική αίσθηση στα χέρια σας.
   
Επεκτάσιμη ματ καλωδίωση
Σας χαρίζει μακρινά μουσικά ταξίδια
Επιλέξαμε με ιδιαίτερη προσοχή TPE, με ελαστικότητα παρόμοια με εκείνη του καουτσούκ ως πρώτη ύλη. Είναι φιλική προς το περιβάλλον, μη τοξική και ανθεκτική στη θερμότητα. Έχετε πλέον ποιοτικά ακουστικά τα οποία είναι ανθεκτικά, που δεν λερώνονται εύκολα και δεν μπλέκονται για να σας συντροφεύουν σε μακρινά μουσικά ταξίδια.
   
Μαλακά και άνετα ακουστικά
Ταιριάζει απόλυτα στο περίγραμμα του αυτιού σας

Για να μειώσετε τις πιθανότητες ανάπτυξης ερεθισμού στο αυτί σας, επιλέξαμε προσεκτικά μια απαλή και λεπτή για το δέρμα σας ιατρική σιλικόνη. Επίσης σας παρέχουμε 4 διαφορετικά ζευγάρια ακουστικών σε διαφορετικά μεγέθη για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στα δικά σας αυτιά για τέλεια εφαρμογή.
   
   
Η καλή ποιότητα ήχου αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου
Πάνω από 700 τεστ αξιοπιστίας

Τα Mi In Ear Pro ακουστικά έχουν τεσταριστεί αυστηρά με 700 τεστ αξιοπιστίας και έχουν υπερέβη τα πρότυπα του κλάδου για να εγγυηθούν την απόδοση και την άριστη ανθεκτικότητα παρουσιάζοντας μόνο την καλύτερη εμπειρία ακρόασης στο χρήστη.

Συμπληρώστε το email σας

και μάθετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα , τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας