Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Αυτή η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας.

JNN - Alisten

Η Shenzhen Huasheng Di Technology Co, Ltd (JNN Alisten ) ιδρύθηκε το 2010 και με επίκεντρο την ανάπτυξη ηλεκτρονικών προϊόντων και συσκευών καταγραφής ήχου. Με δικό της ιδιόκτητο εργοστάσιο, καλά εξοπλισμένες γραμμές δοκιμής παραγωγής και μια καινοτόμο ομάδα μηχανικών, 150 εργαζόμενοι, επίσης σε σχεδόν 1.600 τετραγωνικά μέτρα εργοστασιακών κτιρίων.

Η JNN - Alisten είναι μια κινεζική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει έρευνα, ανάπτυξη, και κατασκευή προϊόντων κυρίως με ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής, MP3, MP4, DV, Bluetooth και άλλα. Τα προϊόντα της εταιρείας έχουν δεκάδες ανεξάρτητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, και μέσω μιας σειράς διεθνών πιστοποιήσεων, όπως CCC, PSE, CE, ROHS, FC, για να ανταποκρίνονται ακόμα και στο πιο απαιτητικό πελατειακό κοινό. Έχουν δημιουργήσει δύο μάρκες ψηφιακών προϊόντων κάτω από τα σήματα "JNN" και "Alisten". Η Shenzhen Huashengdi Technology Co., Ltd. έχει δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα βασικών συνεργασιών (τεχνολογία , αγορά και προϊόν) με πολλές διεθνείς μάρκες και κατασκευαστές (Dili, Rising Micro, NPX, ADI, Huaxinfei, κ.λπ.). Προκειμένου να βελτιωθεί η εμπειρία των χρηστών υψηλής ποιότητας βίντεο και ήχου για την από κοινού προώθηση της ανάπτυξης της αγοράς ηλεκτρονικών προϊόντων, συνεργαστείτε σκληρά. Το μότο της εταιρίας είναι “Popular , professional, and valuable" με επίκεντρο τον πελάτη. Αυτόν τον καιρό η εταιρία δίνει περισσότερη προσοχή στην ανεξάρτητη έρευνα και ανάπτυξη.

Ο ιδρυτής της JNN και Alisten (κ. Chen Yusheng) έχει θέση ως προταρχικό στόχο να δώσει λύσεις σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης με κρυφά καταγραφικά ήχου και συσκευές παρακολούθησης, όπως π.χ. παιδιά που ξέχασαν να γυρίσουν σπίτι, γονείς που μπορουν να εντοπίσουν απομακρυσμένα την ακριβή τοποθεσία του παιδιού τους, να βρουν γρήγορα το παιδί τους σε μία πολυσύχναστη πόλη, καθώς και ηλικιωμένοι που μπορεί να μην βρουν δρόμο για το σπίτι, η οικογένεια μπορεί να βρει χαμένους γονείς μέσω απομακρυσμένης τοποθέτησης, ή να υπάρχει έλεγχος κατά τη φύλαξη ενός ηλικιωμένου ή παιδιού εντός σπιτιού. Από την παραγγελία έως την παραγωγή, η JNN Alisten μπορεί να προσαρμόσει μοναδικές λειτουργίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας, CCC, PSE, CE, ROHS, FC και άλλες σχετικές πιστοποιήσεις.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Alisten X20 Ψηφιακό Κρυφό Καταγραφικό Ήχου 8GB(Ανίχνευση Ήχου)

Ανησυχείτε μήπως χάσετε σημαντικές λεπτομέρειες από τις συνομιλίες σας και δεν μπορείτε να τις θυμηθ..

32,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 25,81€
JNN  X20Plus Ψηφιακό Κρυφό Καταγραφικό Ήχου 8GB (Ανίχνευση Ήχου) Κατόπιν Παραγγελίας: Αν γίνει παραγγελία θα είναι σε κατάσταση <span class="backorder-info">back order<span class="tooltip-backorder">Το συγκεκριμένο προϊόν εισάγεται από την εταιρία μας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σε περίπτωση που καταχωρήσετε παραγγελία, θα σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο διαθεσιμότητας. Συνήθως 1-10 μέρες.</span></span> και θα αποσταλλεί όταν υπάρχει απόθεμα.

JNN X20Plus Ψηφιακό Κρυφό Καταγραφικό Ήχου 8GB (Ανίχνευση Ήχου)

Ανησυχείτε μήπως χάσετε σημαντικές λεπτομέρειες από τις συνομιλίες σας και δεν μπορείτε να τις θυμηθ..

40,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,26€
Alisten X13 Spy Κρυφό Καταγραφικό Ήχου (25 ώρες μπαταρίες/Ανίχνευση Ήχου) 8GB Κατόπιν Παραγγελίας: Αν γίνει παραγγελία θα είναι σε κατάσταση <span class="backorder-info">back order<span class="tooltip-backorder">Το συγκεκριμένο προϊόν εισάγεται από την εταιρία μας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σε περίπτωση που καταχωρήσετε παραγγελία, θα σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο διαθεσιμότητας. Συνήθως 1-10 μέρες.</span></span> και θα αποσταλλεί όταν υπάρχει απόθεμα.
Alisten X2 Spy Κρυφό Μικροσκοπικό Καταγραφικό ήχου (Ανίχνευση Ήχου/12 ώρες Μπαταρία) 8GB Κατόπιν Παραγγελίας: Αν γίνει παραγγελία θα είναι σε κατάσταση <span class="backorder-info">back order<span class="tooltip-backorder">Το συγκεκριμένο προϊόν εισάγεται από την εταιρία μας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σε περίπτωση που καταχωρήσετε παραγγελία, θα σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο διαθεσιμότητας. Συνήθως 1-10 μέρες.</span></span> και θα αποσταλλεί όταν υπάρχει απόθεμα.

JNN D2 Μίνι Κάμερα Κλιπ 1080P (Ανίχνευση Κίνησης)

Ο Κάρτα μνήμης mSD από 8GB έως 32GB. (δεν περιλαμβάνεται)Απλή λειτουργία. Ενεργοποιήστε τη συσκευή γ..

34,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 27,42€
JNN D5 Κρυφή Κάμερα Ρολόι 720P/Φωτογραφική Μηχανή/Καταγραφικό Ήχου 8GB Κατόπιν Παραγγελίας: Αν γίνει παραγγελία θα είναι σε κατάσταση <span class="backorder-info">back order<span class="tooltip-backorder">Το συγκεκριμένο προϊόν εισάγεται από την εταιρία μας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σε περίπτωση που καταχωρήσετε παραγγελία, θα σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο διαθεσιμότητας. Συνήθως 1-10 μέρες.</span></span> και θα αποσταλλεί όταν υπάρχει απόθεμα.

JNN D5 Κρυφή Κάμερα Ρολόι 720P/Φωτογραφική Μηχανή/Καταγραφικό Ήχου 8GB

Από τις κρυφές κάμερες που μπορεί να έχει κάποιος μαζί του όλη την ώρα, χωρίς να το καταλαβαίνει απο..

45,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 36,29€

JNN M1 Κρυφό Καταγραφικό Ήχου Κλειδί Αυτοκινήτου 8GB με Ανίχνευση Ήχου

Κρυφό καταγραφικό ήχου σε μορφή κλειδιού αυτοκινήτου, με μνήμη 8GB,  JNN M1. Ρεαλιστική εμφάνισ..

27,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 22,18€

JNN M2 Καταγραφικό Ήχου Μεγάλης Διάρκειας Τύπου 16GB

Καταγραφικό Ήχου Μεγάλης Διάρκειας Τύπου Μ2 16GBΧαρακτηριστικά:Μορφή Αρχείων Ήχου : WMA/WAV/MP3Αριθμ..

40,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,26€

JNN M2 Καταγραφικό Ήχου Μεγάλης Διάρκειας Τύπου 32GB

Καταγραφικό Ήχου Μεγάλης Διάρκειας Τύπου Μ2 32GBΧαρακτηριστικά:Μορφή Αρχείων Ήχου : WMA/WAV/MP3Αριθμ..

55,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 44,35€

JNN Q1 Μικροσκοπικό Καταγραφικό Ήχου με ανίχνευση ήχου (4GB)

JNN Q1 Mini Καταγραφικό Ήχου με ανίχνευση ήχου (4GB)Η συσκευή εγγραφής διαθέτει πολλές έξυπνες λειτο..

28,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 22,58€
JNN Q1 Μικροσκοπικό Καταγραφικό Ήχου με ανίχνευση ήχου (8GB) Κατόπιν Παραγγελίας: Αν γίνει παραγγελία θα είναι σε κατάσταση <span class="backorder-info">back order<span class="tooltip-backorder">Το συγκεκριμένο προϊόν εισάγεται από την εταιρία μας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σε περίπτωση που καταχωρήσετε παραγγελία, θα σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο διαθεσιμότητας. Συνήθως 1-10 μέρες.</span></span> και θα αποσταλλεί όταν υπάρχει απόθεμα.

JNN Q1 Μικροσκοπικό Καταγραφικό Ήχου με ανίχνευση ήχου (8GB)

JNN Q1 Mini Καταγραφικό Ήχου με ανίχνευση ήχου (8GB)Η συσκευή εγγραφής διαθέτει πολλές έξυπνες λειτο..

32,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 25,81€
JNN Q11 Κρυφό Καταγραφικό Ήχου Λουκέτο με ανίχνευση ήχου - 8GB Κατόπιν Παραγγελίας: Αν γίνει παραγγελία θα είναι σε κατάσταση <span class="backorder-info">back order<span class="tooltip-backorder">Το συγκεκριμένο προϊόν εισάγεται από την εταιρία μας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σε περίπτωση που καταχωρήσετε παραγγελία, θα σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο διαθεσιμότητας. Συνήθως 1-10 μέρες.</span></span> και θα αποσταλλεί όταν υπάρχει απόθεμα.

JNN Q11 Κρυφό Καταγραφικό Ήχου Λουκέτο με ανίχνευση ήχου - 8GB

 Υποστηριζόμενη μορφή μουσικής: MP3, WMA και MAV. Η μορφή εγγραφής είναι WAV.  Ο αποθ..

31,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 25,00€
JNN Q3 Κρυφό καταγραφικό ήχου Κονκάρδα με ανίχνευση ήχου-8GB Κατόπιν Παραγγελίας: Αν γίνει παραγγελία θα είναι σε κατάσταση <span class="backorder-info">back order<span class="tooltip-backorder">Το συγκεκριμένο προϊόν εισάγεται από την εταιρία μας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σε περίπτωση που καταχωρήσετε παραγγελία, θα σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο διαθεσιμότητας. Συνήθως 1-10 μέρες.</span></span> και θα αποσταλλεί όταν υπάρχει απόθεμα.

JNN Q3 Κρυφό καταγραφικό ήχου Κονκάρδα με ανίχνευση ήχου-8GB

JNN Q3 Κρυφό καταγραφικό ήχου Κονκάρδα με ανίχνευση ήχου-8GBΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ Τύπος: Καρφί..

30,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,19€
JNN Q32 Καταγραφικό Ήχου USB (μπαταρία έως 25 ώρες/ μνήμη έως 180 ώρες) 16GB -18 % Κατόπιν Παραγγελίας: Αν γίνει παραγγελία θα είναι σε κατάσταση <span class="backorder-info">back order<span class="tooltip-backorder">Το συγκεκριμένο προϊόν εισάγεται από την εταιρία μας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σε περίπτωση που καταχωρήσετε παραγγελία, θα σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο διαθεσιμότητας. Συνήθως 1-10 μέρες.</span></span> και θα αποσταλλεί όταν υπάρχει απόθεμα.

JNN Q32 Καταγραφικό Ήχου USB (μπαταρία έως 25 ώρες/ μνήμη έως 180 ώρες) 16GB

JNN Q32 Καταγραφικό Ήχου USB με ανίχνευση ήχου (μπαταρία έως 25 ώρες/ μνήμη έως 180 ώρες) 16GBΧαρακτ..

29,00€ 23,89€ Χωρίς ΦΠΑ: 19,27€

Συμπληρώστε το email σας

και μάθετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα , τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας

Επιτυχής εγγραφή στο newsletter!

Θα λάβεις αμέσως στο email σου ένα κουπόνι για δωρεάν έξοδα μεταφοράς στην επόμενη παραγγελία σου!