Το κάμπινγκ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπαίθριες δραστηριότητες και οι λάτρεις του κάμπινγκ απολαμβάνουν να περνούν χρόνο στη φύση, να κάνουν πεζοπορία, να ψαρεύουν, να κατασκηνώνουν στην ύπαιθρο και να απομονώνονται. Τα παρακάτω προιόντα μπορούν και θα έπρεπε να είναι στις αποσκευές κάθε επιδέξιου "καμπίστα". Αν, λοιπόν, έχετε στον περίγυρό σας τέτοιους λάτρεις, ή ακόμη αν είστε και εσείς λάτρης του κάμπινγκ, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα 18 πιο δημοφιλή προιόντα που θα ενθουσιάσουν ακόμη και τον πιο μετριοπαθή!




1. QZT Κιάλια BAK4 10x42 με Θήκη Μεταφοράς και Strap




Τα QZT Κιάλια είναι εδώ για να αποτελέσουν το νέο σας εργαλείο σε εξορμήσεις και περιπέτειες. Η ποιότητά τους, ο σχεδιασμός τους και το μικρό τους βάρος θα αφήσουν ικανοποιημένους όλους τους χρήστες, επαγγελματίες και μη.

Μπορείτε να δείτε καθαρά, όλες τις λεπτομέρειες που σας περιστοιχίζουν με εικόνες υψηλής ποιότητας με 10x zoom και 42mm διάφραγμα. Η εστίαση είναι ταχύτατη και ο περιστροφικός επιλογέας είναι μεγαλύτερος για ευκολότερη χρήση. Η δερματίνη PVC προσφέρει γερό και σταθερό κράτημα. Ένα καλό ζευγάρι κιάλια μπορούν να εντοπίζουν καλύτερα την άγρια ​​ζωή και την παρακολούθηση της και να κάνει τις εξορμήσεις σας στη φύση πιο ζωντανές!


2. Glovii GHBM Θερμαινόμενο Σκουφάκι Full Face (Ski/Snowboard/Μηχανή)




Τα προιόντα της Glovii σχεδιάστηκαν με γνώμονα αθλητές αλλά και ανθρώπους που εργάζονται σε εξωτερικές συνθήκες περιβάλλοντος. Αποτελεί ιδανική λύση για όσους επιλέγουν το κάμπινγκ όχι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το θερμαινόμενο σκουφάκι τη εταιρείας Glovii αποτελεί την καλύτερη λύση για την διατήρηση υψηλής θερμοκρασίας ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χρόνου. Χάρη στη χρήση θερμαινόμενων ινών άνθρακα, που προσφέρουν εξαιρετική αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, επιδρούν θετικά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, εκπέμποντας υπέρυθρα κύματα. Στο σετ εμπεριέχεται μπαταρία Li-Poly 3350mAh, παρέχοντας σας μεγάλη διάρκεια λειτουργίας. Η μπαταρία αποθηκεύεται στη ειδική τσέπη προσφέροντας άνεση στην καθημερινή χρήση.  Η θερμότητα, κατανέμεται ομοιόμορφα θερμαίνοντάς σας σε οποιαδήποτε εξωτερική δραστηριότητα και αν βρίσκεστε. Μπορείτε πλέον να περιπλανιέστε στα δάση χωρίς να αισθάνεστε κρύο στα πιο επίμαχα σημεία όπως είναι το κεφάλι!


3.Kepeak Αιώρα Μονή με Κουνουπιέρα Αυτόματη 250x120cm




Η Keapek Αιώρα Μονή με Κουνουπιέρα είναι εδώ για να σας συντροφεύσει σε κάθε σας εξόρμηση. Ιδανική για  όσους λατρεύουν τη φύση και το κάμπινγκ! Η τοποθέτησή της είναι πολύ εύκολη και γρήγορη χάρη στα σίδερα που έχει περιμετρικά της αιώρας και ανοίγει αυτόματα. Το μέγεθός της είναι κατάλληλο ώστε να την παίρνετε παντού μαζί σας και αποθηκεύεται σε ένα πουγκί για να μην πιάνει χώρο στις αποσκευές σας ή το σακίδιο σας. Το ύφασμα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό για να αντέχει βάρος 150-200 κιλά. Οι ιμάντες για την τοποθέτησή της σε δέντρα ή πασάλους είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. 


4. Glovii GA2M Θερμαινόμενο Περιλαίμιο Γιλέκο 




Μία ακόμη επιλογή από τη εταιρεία Glovii είναι το θερμαινόμενο περιλαίμιο γιλέκο, προσφέροντας ζέστη στον κορμό και τον λαιμό σας, σε χαμηλές συνθήκες θερμοκρασίας. Διαθέτει θερμαινόμενες ίνες άνθρακα που διαχέουν τη θερμότητα ομοιόμορφα επιδρώντας θετικά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος μέσω υπέρυθρων κυμάτων.


5. Κιτ Επιβίωσης 11 σε 1 για Camping/Ταξίδια Outdoor




Ένα κιτ με εργαλεία απαραίτητα για όσους λατρεύουν τις εξορμήσεις στην φύση και το ελεύθερο camping, δίνοντας λύσεις σχεδόν σε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις! Διαθέτει:

βραχιόλι επιβίωσης 5 σε 1, πυξίδα, στυλό θραύσης κρυστάλλων, βάση στήριξης μπουκαλιού, φακό και άλλα. Όλα τα προϊόντα βρίσκονται οργανωμένα σε ένα μικρό και πρακτικό μαύρο κουτί, έτοιμο να το έχετε παντού μαζί σας.


6. Apexel APL-DG10 10 σε 1 Φακοί Κάμερας για Smartphone




Δέκα εξαιρετικοί φακοί σε ένα μόνο κιτ. Δείτε τον κόσμο με νέα μάτια και καταγράψτε όλες σας τις μοναδικές εμπειρίες! Ιδανική επιλογή για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, για πειραματικές φωτογραφίσεις και όχι μόνο. Με τον επαγγελματικό οπτικό φακό βελτιώστε την αντίθεση στις εικόνες σας, και δώστε έμφαση στον διαχωρισμό των χρωμάτων.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό ABS και κράμα αλουμινίου, ώστε να μη σκουριάζουν σε όλη τη διάρκεια χρήσης τους. Εμπεριέχονται σε μικρό πρακτικό κουτί για να το έχετε πάντα μαζί σας. Ο σχεδιασμός με κλιπ είναι πολυ απλός, χωρίς τεχνικές δυσκολίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά τηλέφωνα με έναν ή περισσότερους φακούς.

Οι φακοί που θα βρείτε μέσα είναι οι εξής:

1.  0.63X Ευρυγώνιος φακός: Παρέχει μεγάλη γωνία θέασης για να μπορέσετε να απαθανατίσετε όλα όσα θέλετε ακόμα και με περιορισμένο χώρο στην διάθεσή σας

2. 15X φακός Macro: Βγάλτε καθαρές φωτογραφίες από μικρά αντικείμενα και ανακαλύψτε όσα κρύβονται στις λεπτομέρειες. Το αντικείμενο μπορεί να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση χωρίς να βγαίνει θολό

3. 198 μοίρες Fisheye φακού: Εντυπωσιακό εφέ με μεγάλη γωνία θέασης

4. 2X Τηλεφακός: Εξαιρετικός για να βγάζετε φωτογραφίες από απόσταση

5. CPL: Αφαιρεί αντανακλάσεις από μη-μεταλλικές επιφάνειες

6.  Φίλτρο Ροής: Ξεχάστε τα προγράμματα επεξεργασίας!  Δημιουργήστε εύκολα και εντυπωσιακά εφέ σε ένα σταθερό αντικείμενο

7.  Φίλτρο ακτίνας (radial): Οπτικό εφέ με ακτίνες

8. Καλειδοσκόπιο 3: Πολυγωνικό εφέ

9. Καλειδοσκόπιο 6: Πολυγωνικό εφέ

10. Φίλτρο αστεριού


7. ALLGT Car Tent Σκηνή Αυτοκινήτου Πορτμπαγκάζ




Θέλετε να κάνετε roadtrip με το αμάξι σας, αλλά χωρίς να δώσετε μια περιουσία σε airbnb και hostels; Η σκηνή αυτοκινήτου θα σας λύσει τα χέρια, προσφέροντάς σας κατάλυμα όπου και αν βρίσκεστε! Ειναι ιδανικό για τα περισσότερα αυτοκίνητα, η μεταφορά και η τοποθέτησή της είναι εύκολη και στο λεπτό μπορείτε να έχετε έτοιμη τη σκηνή αυτοκινήτου.

Η σκηνή αποτελείται απο 2 ελαστικούς ιμάντες με γαντζάκι που "κουμπώνουν" στις 2 πίσω ζάντες του αυτοκινήτου και μια σειρά απο μαγνήτες που "κολλάνε" στην οροφή του αυτοκινήτου σας, καθιστώντας έτσι την σκηνή σταθερή μόνιμα. Στα μεγάλα συν είναι και η σίτα κουνουπιών που διαθέτει για να απολαμβάνετε τον χώρο σας χωρίς την παραμικρή ενόχληση. Το εξωτερικό πανί διαθέτει ασημί επίστρωση στην εσωτερική του πλευρά για μέγιστη προστασία από τις ακτίνες UV. Προστατεύει επίσης και απο την βροχή χάρη στην αδιαβροχοποίηση που διαθέτει το ύφασμα και τις διπλές ραφές. Η σκηνή αυτοκινήτου ALLGT είναι συμβατή με όλα τα αυτοκίνητα στα οποία το πορτ μπαγκάζ ανοίγει προς τα πάνω με βασική προϋπόθεση να πέφτουν τα πίσω καθίσματα. Αναδιπλώνεται πολύ εύκολα και τοποθετείται στη δική της θήκη για να την έχετε μαζί σας στις εξορμήσεις σας καταναλώνοντας ελάχιστο χώρο.


8. Φορητό Φίλτρο Απολύμανσης Νερού (XYTMY B-3S-BL) OEM - B07BKWSX3D




Με το προηγμένο φιλτράρισμα 3 σταδίων, που περιλαμβάνει προ-φίλτρο, αντιβακτηριακό φίλτρο ενεργού άνθρακα και ενσωματωμένο φίλτρο μεμβράνης UF κοίλης ίνας 0,01 Microns, το φορητό φίλτρο απολύμανσης νερού αφαιρεί το 99,99999% των υδατογενών βακτηρίων, όπως η σαλμονέλα, η χολέρα και το E.coli. Αφαιρεί, επίσης, το 99,9999% όλων των πρωτόζωων, όπως το giardia και το cryptosporidium, και ξεπερνά τα πρότυπα EPA για φίλτρα νερού. Το φίλτρο αυτό είναι ιδανικό για τους λάτρεις των εξορμήσεων, για πεζοπόρους και κατασκηνωτές και γενικότερα για όσους έχουν την επιβίωση σε εξωτερικούς χώρους δεύτερη φύση τους καθώς σας εξασφαλίζει με πόσιμο νερό καθ' όλη τη διαρκεια της εξόρμησής σας με το ελάχιστο δυνατό βάρος.

Το βάρος του φίλτρου ζυγίζει μόνο 65 γραμμάρια, οπότε δε σας εμποδίζει να το έχετε μαζί σας σε οποιαδήποτε εξόρμηση, παρέχοντας σας έως και 2000 λίτρα ασφαλούς πόσιμου νερού από οποιαδήποτε πηγή, όπως πχ. ρυάκια καθαρά ή βρώμικα. Δεν μπορεί παρόλα αυτά να χρησιμοποιηθεί με θαλασσινό νερό ή όταν η θερμοκρασία του νερού είναι πάνω απο 40℃. Η χρήση του είναι πολύ απλή, απλά απασφαλίζετε το καπάκι και μπορείτε να πιέιτε και όταν ολοκληρώσετε, σκουπίστε την περίσσεια νερού και αφήστε τα βύσματα ανοιχτά μέχρι να στεγνώσουν. Το φίλτρο συνοδεύεται με ένα μικρό μπλε κλιπ για να το μεταφέρετε εύκολα. Μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργική διάρκεια ζωής, δηλαδή τα 2000 λίτρα, το φίλτρο μπλοκάρει.


9. Glovii GLBXS Θερμαινόμενα Γάντια (Ski/Snowboard/Μηχανή) (XXS έως XL)




Τα ρούχα της Glovii σχεδιάστηκαν με γνώμονα αθλητές αλλά και ανθρώπους που εργάζονται σε εξωτερικές συνθήκες περιβάλλοντος. Αποτελεί ιδανική λύση για ποδηλάτες, σκιέρ, μοτοσυκλετιστές, εργάτες κατασκευών, κυνηγούς, φωτογράφους, διανομείς προϊόντων και φαγητών, ηλικιωμένους κ.α 

Τα θερμαινόμενα γάντια της Glovii αποτελούν την καλύτερη λύση για την διατήρηση υψηλής θερμοκρασίας ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χρόνου και πρακτικό για όσους εξορμούν στη φύση κατά τους χειμερινούς μήνες.

Τα προϊόντα Glovii ξεχωρίζουν, χάρη στη χρήση θερμαινόμενων ινών άνθρακα, επιδρώντας θετικά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, εκπέμποντας υπέρυθρα κύματα. Η θερμότητα που εκπέμπει είναι περιμετρικά των δακτύλων σας προσφέροντας ομοιόμορφη θερμότητα σε όλο σας το χέρι χωρίς να σας δυσφορεί. Παράλληλα, έχει 3 βαθμίδες θερμότητας για να επιλέγετε κάθε φορά αυτή που είναι ιδανική για εσάς. Στα μεγάλα συν είναι το γεγονός πως στα δάχτυλα του δείκτη και του αντίχειρα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης επιφανειών αφής, όπως το κινητό σας τηλέφωνο, έχοντας τα άκρα σας ζεστά.

Στο σετ των γαντιών περιέχεται η αποσπώμενη μπαταρία Li-Poly 2100mAh (15,54Wh),παρέχοντας σας μεγάλη διάρκεια λειτουργίας όπως επίσης και ένα καλώδιο επέκτασης που σας επιτρέπει να κρατάτε την μπαταρία στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν σας χωρίς να έχετε το βάρος στους καρπούς σας, για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. 


10. KCASA KC-501 Ηλιακό Απωθητικό Τρωκτικών/Ζώων/Εντόμων με Ανίχνευση Κίνησης Solar Pest Repeller




Το απωθητικό KCASA KC-501 απομακρύνει τα ζώα και τα παράσιτα, εκπέμποντας ένα μείγμα υπεριωδών, ηχητικών και ισχυρών φώτων LED φλας. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για να αποκρούσει γάτες, ποντίκια, τις αλεπούδες, τα ρακούν, τους ασβούς, τα τρωκτικά, τους αγριόχοιρους, κλπ. Αποτελεί μια λύση για όσους κατασκηνώνουν σε βουνά ή γενικότερα στη φύση, καθώς εξασφαλίζει ασφάλεια και προστασία απο ζώα που μπορεί να φανούν επικίνδυνα στο χωρο που κατασκηνώνετε.

Η συσκευή αρχίζει τη λειτουργία της μόλις ανιχνεύσει ένα βραδέως κινούμενο αντικείμενο αλλά μπορείτε να ορίσετε διαφορετικές λειτουργίες ευαισθησίας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ένα χαρακτηριστικό που δεν πρέπει να παραληφθεί είναι το ηλιακό πάνελ στο πάνω μέρος της συσκευής που μπορεί εύκολα να φορτίσει το απωθητικό, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια για τη φόρτιση της μπαταρίας. Επιπλέον,  ο αντιδραστήρας ενεργοποίησης κίνησης PIR παρέχει έναν ανθρώπινο τρόπο απωθήσεως των ανεπιθύμητων ζώων, οπότε είναι φιλικό προς το περιβάλλον και αβλαβές για τον άνθρωπο αν το έχει κοντά του. Η τοποθέτηση του γίνεται εύκολα, απλά τοποθετώντας το στον στύλο του ή κρεμώντας το σε δέντρα.  Η αδιαβροχοποίηση που διαθέτει είναι IP44, το οποίο προσφέρει στεγανότητα αλλά δεν είναι κατάλληλο για βροχερές μέρες.


11. Odoland Σετ Μαγειρικών Σκευών για Κάμπινγκ (OD0168-UN-NEW)




Το Odoland είναι ένα σετ μαγειρικών σκευών για κάμπινγκ και το απόλυτο gadget για να σε συντροφεύσει σε κάθε εξόρμηση στη φύση και σε κάθε περιπέτεια! Κατάλληλο για κατασκηνωτές, προσκόπους, κυνηγούς κ. α.

Το σετ περιλαμβάνει μία κατσαρόλα με διαστάσεις 12.2*10.5 εκ, μία κατσαρόλα 11.5*6 εκ, ένα ποτήρι, ένα μαχαίρι, ένα κουτάλι, ένα πηρούνι, μία βάση για γκαζάκι και ένα σακίδιο μεταφοράς. Το βάρος του ανέρχεται μόνο στα 657γρ και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους κατασκηνώνουν σε δυσπρόσιτα από τον πολιτισμό μέρη και επιθυμούν να έχουν όσα χρειάζονται σε compact μορφή!


12. Soft Snake & Insect Bite Kit - Συσκευή Αναρρόφησης Δηλητηρίου 46578




Η συσκευή αναρρόφησης δηλητηρίου είναι το πλέον χρηστικό προιόν που πρέπει να έχετε μαζί σας αν είστε περιπετειώδης άνθρωπος καθώς σας προστατεύει από ενδεχόμενα τσιμπήματα που μπορεί να προκληθούν από έντομα στη φύση. Μπορεί να απομακρύνει το δηλητήριο από μέρη του σώματος, τα άκρα και τις περιοχές των μυών. Η συσκευή βρίσκεται σε θήκη για να είναι εύκολη στη μεταφορά και μέσα εμπεριέχονται 4 διαφορετικά μεγέθη βεντουζών για κάθε τύπο δαγκώματος ή τσιμπήματος, επιθέματα αλκοόλης, hansaplast, ξυραφάκι και λάστιχο. Είναι κατάλληλη για δάγκωμα φιδιών και τσίμπημα μελισσών, σφηκών, αραχνών, σκορπιών, κατσαρίδων κλπ και το μέγεθός της είναι κατάλληλο για μεταφορά σε οποιονδήποτε σάκο καθώς ζυγίζει μόλις 90 γραμμάρια.

 

13. Suntek WiFi812 Pro Κάμερα για Μελισσοκόμους και Αγροκτήματα - Ανίχνευση Κίνησης 




Η Suntek Wifi812 Pro είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του καμπινγκ που αναζητούν μια εύχρηστη και αξιόπιστη κάμερα για την παρακολούθηση της άγριας ζωής ή την παρακολούθηση του κάμπινγκ στον ελεύθερο χρόνο τους.

Η Suntek Wifi812 Pro διαθέτει μια ποιοτική εικόνα υψηλής ανάλυσης 36MP και έναν ισχυρό αισθητήρα κίνησης, ο οποίος ανιχνεύει την κίνηση από απόσταση έως 20 μέτρα. Το εύρος ανίχνευσης είναι 120° παρέχοντας σας μεγάλο έλεγχο στο χώρο που θέλετε να καταγράψετε. Στα μεγάλα συν είναι ότι η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi, που επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν ασύρματα στη συσκευή τους και να κατεβάσουν ή να δουν ζωντανά τα βίντεο ή τις φωτογραφίες της κάμεράς τους.(Προσοχή! Υπάρχει όριο 10-20 μέτρων για τη λειτουργία του WiFi.)

Επιπλέον διαθέτει IR Led και απόκριση στα 0,2 δευτερόλεπτα, καθιστώντας τη πολύ ευκρινή στη νυχτερινή λήψη και γρήγορη.Μια άλλη σημαντική λειτουργία της Suntek Wifi812 Pro είναι η ανθεκτικότητα της. Η κάμερα είναι κατασκευασμένη με αδιάβροχο περίβλημα με IP66, το οποίο εξασφαλίζει ότι η συσκευή θα παραμείνει ασφαλής ακόμη και στις πιο σκληρές καιρικές συνθήκες. Επίσης, η κάμερα διαθέτει εξαιρετικά μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθώς έχει ρεύμα αναμονής 0,2mAh με διάρκεια αναμονής έως 2 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή της μπαταρίας κατά τη διάρκεια του καμπινγκ σας. Διαθέτει ψηφιακή έγχρωμη οθόνη 2.4" LCD, στην οποία μπορείτε να αναπαράξετε τις εγγραφές σας και σας παρέχει δυνατότητα καταγραφής video και φωτογραφιών. Τέλος μπορείτε να τοποθετήσετε τη συσκευή σε οποιοδήποτε μέρος του κάμπινγκ σας με τη βοήθεια του ιμάντα στήριξης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Συνεπώς, η κάμερα Suntek Wifi812 Pro αποτελεί ένα αξιόπιστο και πρακτικό δώρο για τους λάτρεις του καμπινγκ. Επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν όμορφες φωτογραφίες και βίντεο της φύσης και της άγριας ζωής, ενώ παρέχει και την ασφάλεια που χρειάζεται κάποιος κατασκηνωτής. Επιπλέον, η εύκολη χρήση και η δυνατότητα να ρυθμιστεί στις προτιμήσεις σας την καθιστούν μια πρακτική και βολική επιλογή για δώρο.



14. Tuscom F30070M Διοπτρικό Τηλεσκόπιο με Τρίποδο και Zoom 150x




Το τηλεσκόπιο Tuscom F30070M είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τους λάτρεις του καμπινγκ, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τη φύση και να απολαύσετε τον ουρανό τη νύχτα. Με τη χρήση του τηλεσκοπίου, μπορείτε να παρατηρήσετε τα αστέρια και άλλα αντικείμενα στον ουρανό. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεσκόπιο για να παρατηρήσετε τα πουλιά και άλλα άγρια ζώα και να ανακαλύψετε νέα μέρη στο περιβάλλον γύρω σας. Το τηλεσκόπιο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να αναπτύξετε το ενδιαφέρον σας για την αστρονομία, καθώς και να απολαύσετε τη φύση και τον κόσμο γενικότερα σε μια νέα διάσταση! 

Συναρμολογούμενο εύκολα, εξαιρετικά ελαφρύ και φορητό, το διοπτρικό τηλεσκόπιο Tuscom F30070M είναι ιδανικό τόσο για καθημερινές βραδιές παρατήρησης όσο και για την μεταφορά του στην εξοχή ή το camping και την απόλαυση του  ουρανού. 

Η κατασκευή του διοπτρικού τηλεσκοπίου Tuscom F30070M έχει μελετηθεί, ώστε να είναι απόλυτα και εύκολα λειτουργικό για μικρούς και μεγάλους. Ο τρίποδας υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο ατσάλι είναι προσαρμόσιμος,  με αντιολισθητικά πατάκια, ενώ οι φακοί, με ικανότητα zoom έως 150x, κάνουν τον εντοπισμό του φεγγαριού παιχνιδάκι! Επιπλέον, προσφέρει πλήρη οριζόντια περιστροφική κίνηση και το μεγάλο εύρος κάθετης προσαρμογής και σταθεροποίησης. Επιλέγοντας το Tuscom F30070M, θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού σας για το καμπινγκ. 


15. POWERADD Apollo 2 12000mAh Αδιάβροχο Power Bank Ηλιακός Φορτιστής Solar Panel (MP-3103BK)




Το Poweradd Apollo 2 Powerbank είναι ένας φορητός ηλιακός φορτιστής προσφέροντας ισχυρή φόρτιση για κινητές συσκευές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές κατά τη διάρκεια του κάμπινγκ καθώς διαθέτει μπαταρία 12000mAh, η οποία είναι αρκετά μεγάλη ώστε να φορτίσει μερικές φορές ένα smartphone ή κάποια άλλη συσκευή. Το ενσωματωμένο ηλιακό panel των 12000mAh μπορεί να επαναφορτίζεται συνεχώς, ενώ ο δυνατός LED φακός του μπορεί να σας βοηθήσει σε περιοχές όπου ο περιβάλλον φωτισμός δεν επαρκεί. Επιπλέον, οι δύο θύρες USB σας διευκολύνουν για να μπορείτε να φορτίσετε δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Η επιλογή του Poweradd Apollo 2 είναι μονόδρομος σε όσους εξορμούν στη φύση, χάρη στην φορητότητα, το μέγεθος, την ανθεκτικότητα και την αδιαβροχοποίηση IPX7. Λόγω της κατασκευής του μπορεί να αντέξει τις σκληρές συνθήκες του καμπινγκ και να σας λύνει τα χέρια στο θέμα της φόρτισης όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε πρίζα.


16. MK Home Καρέκλα Παραλίας Πτυσσόμενη με Μεταλλικό Σκελετό 82x50x80εκ. (Πράσινη)




Η MK Home Καρέκλα Παραλίας είναι μια καρέκλα σχεδιασμένη ειδικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Είναι ελαφριά και φορητή, καθώς μπορεί να διπλωθεί σε μικρό μέγεθος και να μεταφερθεί εύκολα. Έχει κατασκευαστεί από ανθεκτικό υλικό που αντέχει στη υγρασία και τις ακτίνες UV. Η καρέκλα διαθέτει, επίσης, ανθεκτικά πόδια από αλουμίνιο που την καθιστούν σταθερή στις επιφάνειες και παρέχει και ποτηροθήκη για το ρόφημά σας. Η πτυσσόμενη λειτουργία της την καθιστά εύκολη και στην αποθήκευση. Είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και είναι ανθεκτική στον καιρό και στις δυσμενείς συνθήκες. Τέλος, προσφέρει άνετη και ευχάριστη καθιστική εμπειρία κατά τη διάρκεια της χρήσης της στην παραλία, στο κάμπινγκ ή σε οποιοδήποτε άλλο ανοιχτό χώρο.


17. ‎Mesuvida ‎2SO100 Φουσκωτή Σανίδα SUP με Μήκος 3.20m, 2 Ρυθμιζόμενα Κουπιά, Τρόμπα, Κιτ Επισκευής, Σακίδιο Πλάτης (‎B0B4DNPZXG)




Η σανίδα Mesuvida ‎2SO100 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν το κάμπινγκ και τα αθλήματα στη φύση.  Είναι μία σανίδα SUP που μεταφέρεται και αποθηκεύεται πολύ εύκολα, καθώς παρέχεται τσάντα μεταφοράς που περιλαμβανεται στην αρχική συσκευασία με αποτέλεσμα να αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για να έχετε μαζί σας στις εξορμήσεις σας και ιδιαίτερα στο κάμπινγκ. Το μεγάλο άνοιγμα της τσάντας διευκολύνει την αποθήκευση της φουσκωτής σανίδας κουπιών και όλων των αξεσουάρ της. Η τεχνολογία DROP STITCH της σανίδας, προσφέρει μέγιστη ποιότητα κατασκευής και την απαραίτητη ακαμψία που χρειάζεται μια τέτοια σανίδα και έχει μια ισορροπημένη σχεδίαση για την ευκολία στη χρήση και τον έλεγχό της και είναι κατάλληλη για νέους αλλά και προχωρημένους χρήστες, καθώς διαθέτει κρίκους από ανοξείδωτο ατσάλι για να χρησιμοποιηθεί ως kayak, αλλά και λουρί ασφαλείας για το πόδι για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η σανίδα SUP της Mesuvida έχει συνολικό βάρος, μόλις 7,8 KG, με αποτέλεσμα να είναι γρήγορη κατά τη χρήση, και αντέχει συνολικό βάρος έως 160 κιλά. Επιπλέον, η επιφάνεια της σανίδας είναι επενδυμένη με αντιολισθητικό υλικό, για να εξασφαλίζεται η ασφάλεια του χρήστη σε κάθε κίνηση.

Η σανίδα είναι κατασκευασμένη από 100% φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και καθαρό PVC. Χάρη στην τρόμπα υψηλής πίεσης με μανόμετρο, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να φουσκώσετε τη σανίδα. Η συνιστώμενη πίεση που προτείνεται είναι 12-15 PSI. Με τα 2+1 πτερύγια, το SUP προσαρμόζεται τέλεια σε διαφορετικά νερά και είναι εύκολο να ελέγξετε την ταχύτητα και την κατεύθυνση της σανίδας.

Επιλέγοντας τη Mesuvida ‎2SO100, οι λάτρεις του καμπινγκ μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία στο νερό και να εξερευνήσουν νέα μέρη και περιοχές αλλά και να αθληθούν σε νέες συνθήκες.


18. KUMI GT5 Pro (1,3" Screen/Bluetooth/Heart Rate/Blood Pressure/IP67 Αδιάβροχο) Μαύρο




Το KUMI GT5 Pro Smartwatch είναι εδώ για να επιβλέψει την υγεία σας, να σας βοηθήσει στις αθλητικές σας δραστηριότητες αλλά και στην καθημερινότητα σας! Διαθέτει έξυπνες λειτουργίες για έλεγχο κλήσεων και των social media, μετρήσεις σώματος κλπ. 

Η ποιότητα κατασκευής και ο σχεδιασμός του το κάνουν ελκυστικό για smartwatch. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εύκολα και σε εξωτερικές δραστηριότητες για να ελέγχετε τις αθλητικές μετρήσεις σας, άμεσα. Χάρη στη μεγάλη μπαταρία που διαθέτει μπορείτε να το έχετε σε καθημερινή χρήση άφοβα, καθώς μπορεί να διαρκέσει έως και 7 μέρες! Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του, η αδιαβροχοποίηση IP67 το καθιστά σύμμαχό σας σε όλες τις δραστηριότητες, σε υγρό στοιχείο ή μη.