Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Αυτή η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας.

Yi Home και Yi Dome - Η αξιόπιστη λύση για την φύλαξη του χώρου σας

Ανέβηκε από efthimis 15/05/2018 0 Σχόλια Συμβουλές Τεχνολογίας,

Η φύλαξη του προσωπικού μας χώρου ανέκαθεν αποτελούσε θέμα υψίστης σημασίας, όχι μόνο για την εξασφάλιση των περιουσιακών μας στοιχείων, αλλά και για την αίσθηση ασφάλειας που προσφέρει η γνώση πως η κατοικία μας φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο. Εν έτη 2018 η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που δεν χρειάζεται πλέον να ξοδέψετε μία περιουσία σε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Μπορείτε πολύ απλά να επιτύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με μία IP Security Camera, την οποία μάλιστα θα μπορείτε να βλέπετε από το κινητό σας όπου και αν βρίσκεστε! Εάν αναζητάτε μία εταιρία στην οποία θέλετε να εναποθέσετε μία τόσο σημαντική εργασία, πρωταρχικό σας μέλημα θα πρέπει να είναι η αξιοπιστία του παρόχου. Δύσκολα λοιπόν θα βρείτε κάποιον πιο κατάλληλο από την Yi, η οποία δραστηριοποιείται χρόνια σε αυτόν τον τομέα και παρέχει όχι μόνο εξαιρετικό hardware, αλλά και αξιοπιστία στο θέμα του Online Hosting των server της.

Σχετικά με την Yi: Η Yi ή Xiaoyi είναι θυγατρική εταιρία της XiaoMi και ως σημαντικό μέλος στην τεχνολογική της αλυσίδα, η Yi στοχεύει στην παροχή έξυπνων προϊόντων και υπηρεσιών βίντεο στην εποχή του Internet of things.Τα πρώτα προϊόντα της Yi είχαν την ονομασία Xiaomi Yi, αλλά λόγω της ταχύτατης ανάπτυξης και της εμπορικής αναγνωρισιμότητάς της, η Yi εξελίσσεται και αναπτύσσεται με το δικό της εμπορικό σήμα.

 

Τα πιο προσιτά, αλλά και αξιόπιστα, μοντέλα της εταιρίας για κάλυψη εσωτερικού χώρου είναι τα παρακάτω:

 

-Yi Home (720p)

-Yi Home 2 (1080p)

-Yi Dome (720p)

-Yi Dome 2 (1080p)

 

Πρόκειται ουσιαστικά για δύο διαφορετικές κάμερες, η κλασική Yi Home και η περιστρεφόμενη Yi Dome 360° οι οποίες έρχονται σε HD/FHD εκδόσεις αντίστοιχα. Οι Yi Home κάμερες έρχονται με ευρυγώνιο φακό (111° και 130° ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξετε) και ενσωματώνουν όλες τις λειτουργίες που είναι απαραίτητες για την φύλαξη του χώρου σας, όπως η ανίχνευση κίνησης, η νυχτερινή λήψη και η δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας. Η αποθήκευση γίνεται τοπικά σε κάρτα SD της επιλογής σας, έως 32GB. Μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στον τοίχο ή σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια και μοναδική απαίτηση για την λειτουργία τους είναι η παροχή ρεύματος και η ασύρματη πρόσβαση στο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας.

 

Οι κάμερες Yi Dome πληρούν όλες τις παραπάνω προδιαγραφές έχοντας φακό 112° και αναλύσεις 720/1080p ανάλογα με την επιλογή σας. Σημαντικότερη διαφοράς της σε σχέση με την Yi Home αποτελεί το γεγονός πως η Yi Dome είναι πλήρως ρομποτική κάμερα, με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών, για να καλύψει κάθε πιθανή γωνία στον χώρο σας.

Yi Home και Yi Dome - Η αξιόπιστη λύση για την φύλαξη του χώρου σας

Κοινό σημείο για όλες τις παραπάνω κάμερες, άσχετα με το ποια έκδοση θα επιλέξετε, αποτελεί η εφαρμογή τους. Η Yi έχει αναπτύξει app τόσο για Android, όσο και για iOS συσκευές και σε κάθε περίπτωση η σύνδεσή τους είναι εξίσου απροβλημάτιστη. Οι κάμερες δίνουν φωνητική επιβεβαίωση στα Αγγλικά κατά την διαδικασία σύζευξης με το κινητό ή το τάμπλετ σας και η όλη διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από πέντε λεπτά! Στο σημείο αυτό αξίζει να κάνουμε και αναφορά στην αξιοπιστία των server της Yi, οι οποίοι είναι πάντα πολύ σταθεροί και προσφέρουν μάλιστα και την δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων σας στο Yi Cloud ως συνδρομητική υπηρεσία για όποιον πελάτη ενδιαφέρεται.

 

Συνοψίζοντας, εάν ψάχνετε για ένα προϊόν που θα αναλάβει την φύλαξη του εσωτερικού χώρου σας επί μονίμου βάσεως δεν μπορείτε να κάνετε λάθος επιλέγοντας την Yi. Το ποιο μοντέλο είναι ιδανικό για εσάς έχει να κάνει κυρίως με τις απαιτήσεις σας στο θέμα της ανάλυσης (οι εκδόσεις 1080p όπως είναι φυσικό έχουν καλύτερη καταγραφή λεπτομερειών όπως π.χ. τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου) αλλά και από το εάν χρειάζεστε την περιστροφή που προσφέρουν τα μοντέλα Dome. Το σίγουρο είναι πως όποια από τις τέσσερις κάμερες και εάν επιλέξετε θα συνοδεύεται από μία εύχρηστη εφαρμογή και αξιόπιστους server, για την όσο το δυνατόν καλύτερη φύλαξη του χώρου και της οικογένειάς σας!

 

Κοτενίδης Ευθύμης

Αφήστε ένα σχόλιο

Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή από το 1ο ευρώ!

Συμπληρώστε το email σας

και μάθετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα , τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας

Επιτυχής εγγραφή στο newsletter!

Θα λάβεις αμέσως στο email σου ένα κουπόνι για δωρεάν έξοδα μεταφοράς στην επόμενη παραγγελία σου!