Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Αυτή η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας.

Κρυφά Ακουστικά Ψείρες 5 Συμβουλές Πριν Αγοράσεις

Ανέβηκε από Jigsaw 14/04/2018 0 Σχόλια Συμβουλές Τεχνολογίας,

Αν η χρήση ενός μικροακουστικού spy κρίνεται απαραίτητη σε κάποια δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζετε, υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε πρωτού προχωρήσετε στην αγορά μίας τέτοιας συσκευής.
Παρακάτω ακολουθούν κάποιες πολύ χρήσιμες συμβουλές, που ο κύριος σκοπός τους είναι  να προετοιμαστείτε κατάλληλα ώστε να επιλέξετε την καλύτερη δυνατή συσκευή για να επικοινωνήσετε κρυφά (χωρίς να σας καταλάβουν), δηλαδή να ακούτε καθαρά τις πληροφορίες που θέλετε και να νοιώθετε άνετα φορώντας το αόρατο ακουστικό ψείρα για όσο χρειαστεί. Τα ακουστικά ψείρες χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:
α) Τα μικροσκοπικά ακουστικά ή μαγνητικά ή μαγνητάκια
β) Τα μικροακουστικά Spy ή Spy ακουστικά ψείρες.

Μικροσκοπικό και Spy αόρατα ακουστικά ψείρες
Επομένως με βάση τα παραπάνω, ακολουθούν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που θα σας οδηγήσουν στην σωστή επιλογή συσκευής:

1. Το μέγεθος είναι σημαντικό αλλά δεν είναι αυτοσκοπός

Ανάμεσα στο Spy και το μικροσκοπικό ακουστικό, πολλοί εξ'αρχής διαλέγουν το μικροσκοπικό ακουστικό (μαγνητάκι) γιατί θεωρούν ότι όσο το μικρότερο τόσο το καλύτερο. Στην πραγματικότητα το μικροσκοπικό ακουστικό ψείρα (μαγνητάκι) είναι τελείως αόρατο και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το δει ποτέ κανένας αλλά ποιοτικά ο ήχος είναι μέτριος (χρειάζεται ησυχία στον χώρο χρήσης) και υπάρχουν πολλοί χρήστες που δυσκολεύονται να το τοποθετήσουν σωστά στο αφτί τους. Αν λοιπόν θεωρείτε ότι κατά την χρήση για την οποία το χρειάζεστε θα υπάρχει απόλυτη ησυχία τότε το μικροσκοπικό ακουστικό ψείρα καλύπτει τις ανάγκες σας.

2. Εργονομία

Τα καλύτερα Spy ακουστικά ψείρες έχουν μια μικρή καμπή ώστε να τοποθετούνται βαθιά στο αφτί αλλά και να μην προκαλούν δυσφορία στον ακουστικό πόρο.


3. Κατάλληλο Χρώμα

Ορισμένοι πωλητές μικροακουστικών διαφημίζουν και εμπορεύονται μόνο τα Spy ακουστικά που το χρώμα τους είναι πολύ κοντά χρώμα του δέρματος. Πολύ πιθανόν να έχετε ακούσει ή διαβάσει ότι αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Σε όσα ακουστικά Spy το πίσω καπάκι είναι μαύρο, έχουν την ιδιότητα να κρύβονται πολύ καλύτερα μέσα στον ακουστικό πόρο. Ο κύριος λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο  είναι γιατί αν κοιτάξετε μέσα στον ακουστικό πόρο, από ένα σημείο και μετά επικρατεί το σκοτάδι, επομένως τα ακουστικά με μαύρο καπάκι ταιριάζουν απόλυτα και ενίοτε ενισχύουν την εικόνα του αφτιού. 


4. Παρεμβολές και πως να τις αποφύγετε

Η τεχνολογία που εφαρμόζεται στα ασύρματα μικρακουστικά ονομάζεται επαγωγική τεχνολογία και αποτελούνται από:

  • ένα ακουστικό ψείρα (spy ή μικροακουστικό)
  • έναν επαγωγικό πομπό (κάτι βολικό να τοποθετηθεί κάτω από τα ρούχα ή να ενσωματωθεί στην οροφή ενός αυτοκινήτου κλπ.) που συνδέεται με το κινητό του χρήστη.
  • συσκευή bluetooth, handsfree ή κινητό τηλέφωνο που είναι ενσωματωμένη στον επαγωγικό πομπό

Αυτού του είδους τα πακέτα είναι αρκετά αποδοτικά, ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που διαφέρουν σε κάθε πακέτο. Τα δύο κυριότερα πράγματα που πρέπει να προσέξει κανείς είναι οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και ο θόρυβος της γείωσης. Οι Η/Μ παρεμβολές μπορεί παράγονται από ηλεκτρικές συσκευές και άλλες ασύρματες συσκευές που μπορεί παροδικά να προκαλούν κάποιο μικρό θόρυβο στο ακουστικό. Αυτό ίσως δυσκολέψει πρόσκαιρα την κρυφή επικοινωνία.
Ο θόρυβος της γείωσης είναι το διαρκές απαλό φύσημα που ακούγεται όταν τοποθετήσετε το ακουστικό ψείρα (Spy ή μικροσκοπικό) στο αφτί σας. Προφανώς αυτός ο θόρυβος δεν μπορεί να επηρεάσει πολύ ή να χαλάσει την κρυφή επικοινωνία αλλά αντίθετα πολλοί χρήστες επιδιώκουν να ακούνε τον ήχο της γείωσης σε έναν ήσυχο χώρο, αφού αποτελεί ένα δείγμα ότι η συσκευή συνεχίζει να λειτουργεί φυσιολογικά. 


5. Αποφύγετε άγνωστες περίεργες επιχειρήσεις

Λόγω της φύσης των συγκεκριμένων προϊόντων, όπου το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών είναι, και όχι άδικα, αρχάριοι, η εμπειρία και η αναγνωρισιμότητα του καταστήματος που θα επιλέξετε, προσθέτει αξία στην αγορά σας, αφού η υποστήριξη μετά την αγορά είναι πολύ σημαντική. Θα πρέπει να εμπιστευτείτε το κατάστημα που είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα, γιατί η αγορά από μία εταιρία που δεν προσφέρει επαρκείς εγγυήσεις ή δεν υπάρχει πια, είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή από το 1ο ευρώ!

Συμπληρώστε το email σας

και μάθετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα , τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας

Επιτυχής εγγραφή στο newsletter!

Θα λάβεις αμέσως στο email σου ένα κουπόνι για δωρεάν έξοδα μεταφοράς στην επόμενη παραγγελία σου!