Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Αυτή η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας.

Giveaways

Τα 10 καλύτερα πάνελ διακοπτών σκαφών

Ανέβηκε από Pigi 31/03/2022 0 Σχόλια Συμβουλές Τεχνολογίας,

Εάν ο αριθμός των ηλεκτρονικών συσκευών που έχετε στο σκάφος σας έχει αρχίσει να αυξάνετε, τότε είναι καιρός να εγκαταστήσετε ένα πάνελ με διακόπτες σκάφους, ώστε να μπορείτε να τις χειρίζεστε συμμαζεμένα όλες σε ένα μέρος. Μόλις το κάνετε, θα είναι ακόμα πιο εύκολο να ελέγξετε όλα τα ηλεκτρονικά στο σκάφος σας και το βασικότερο, με ασφάλεια. Η εύρεση του καλύτερου πάνελ διακοπτών σκαφών για εσάς περιλαμβάνει την επεξεργασία των αναγκών σας και του τύπου των χαρακτηριστικών που αναζητάτε. Σε αυτόν τον οδηγό, αναλύουμε όλους τους βασικούς παράγοντες που θα πρέπει να κοιτάξετε ώστε να επιλέξετε το καλύτερο πάνελ διακοπτών για το σκάφος σας. Η εταιρία Kewig διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε πάνελ που μπορούν να τοποθετηθούν από οχήματα  μέχρι και σε σκάφη, καθώς διαθέτει πιστοποιήσεις αδιαβροχοποίησης σε πόλλα από τα μοντέλα της. Χάρη στη γκάμα των διαφόρων πάνελ που έχει, μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και τις ανάγκες σας, επιλέγοντας πόσους διακόπτες επιθυμείτε, διακοπτες για σινιάλο ή αν θέλετε να έχει θύρες usb, υποδοχή για αναπτήρα ή βολτόμετρο.

 

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο πάνελ διακοπτών σκαφών – Οδηγός αγοράς

 

Αδιαβροχοποίηση:

 

Εάν θέλετε ένα πάνελ διακοπτών, τότε πρέπει να είναι αδιάβροχο ή τουλάχιστον ανθεκτικό σε τυχόν πιτσιλίσματα νερού. Αργά ή γρήγορα ο πίνακας διακοπτών σας θα έρθει σε επαφή με το νερό είτε αυτό είναι πιτσιλιές από κύμα είτε από βροχή. Όταν συμβεί αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο πίνακας διακοπτών σας μπορεί να αντισταθεί. Επιλέγετε πάντα συσκευές οι οποίες διαθέτουν πιστοποίηση IP ώστε να έχετε στεγανούς διακόπτες σκαφών.

 

Αριθμός διακοπτών:

 

Θέλετε τον ίδιο αριθμό διακοπτών όσα και τα ηλεκτρονικά είδη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο όχημά σας. Ωστόσο, πρέπει να δοθεί προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να θέλετε να προσθέσετε στο μέλλον. Λόγω αυτού, ίσως θελήσετε να αφήσετε διαθέσιμους μερικούς κενούς διακόπτες σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε κάποια συσκευή στο μέλλον.

 

Μέγεθος πάνελ:

 

Το μέγεθος του πανελ σκάφους που θα επιλέξετε πρέπει να ταιριάζει στη θέση που θέλετε να το τοποθετήσετε, οπότε μια σωστή μέτρηση είναι αυτή που θα σας βοηθήσει στο να κάνετε τη σωστή επιλογή. 

 

Αναπτήρας και υποδοχές USB:

 

Η ύπαρξη αυτών των δυνατοτήτων σε ένα πάνελ με ασφαλειοδιακόπτες σκαφών μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για τη φόρτιση των τηλεφώνων σας ή την ενεργοποίηση του GPS σας. Ορισμένα πάνελ 12v συνοδεύονται από αναπτήρα, ενώ άλλες έχουν απλώς τη θύρα. Η μόνη αρνητική πτυχή είναι ότι όταν είναι ανοιχτές οι συγκεκριμένες θύρες, μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη στεγανοποίηση του πάνελ. Επίσης καταλαμβάνουν συγκεκριμενο χώρο, κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό εάν έχετε περιορισμένο σημείο τοποθέτησης.

 

Αλλα χαρακτηριστικά:

 

Υπάρχουν επίσης και άλλες επιλογές που μπορείτε να βρείτε, όπως η ύπαρξη πάνελ διακοπτών LED διαφορετικού χρώματος καθώς και βολτόμετρο. Αυτό εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση του καθενός. Το υλικό κατασκευής και οι φωτιζόμενοι διακόπτες μπορούν να προσδώσουν κομψότητα στο σκάφος σας. 
Η προστασία υπερφόρτωσης μέσα απο τις ασφάλειες προστασίας είναι ένας σημαντικός παράγοντας επιλογής του σωστού πάνελ, κάτι που η εταιρία Kewig διαθέτει στα περισσότερα προιόντα αυτής της κατηγορίας και την καθιστά καλύτερη απο τους διακόπτες της Eval. 
Η ευκολία τοποθέτησης είναι μια απο τις επιλογές που πρέπει να έχετε κατά νου, σε περιπτωση που θέλετε να το εγκαταστήσετε μόνος σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το πάνελ στην οπή που έχετε ελεύθερη, να το στερεώσετε με βίδες και στη συνέχεια μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε.
Μέσα απο την παραπάνω ανάλυση μπορείτε να δείτε τι είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας και να επιλέξετε το πάνελ που θα καλύψει περισσότερο τις ανάγκες σας.


1. Kewig SP14 Πάνελ με 8 Αδιάβροχους Διακόπτες, Αναπτήρα, 2 USB

Kewig SP14 Πάνελ σκαφών με 8 αδιάβροχους διακόπτες

Το Kewig πάνελ σκάφους SP14 διαθέτει στεγανούς διακόπτες και λαστιχένιο αντιδιαβρωτικό δακτύλιο που το διατηρεί πλήρως αδιάβροχο. Το SP14 είναι ένα πάνελ που έχει πολλούς διακόπτες (8) , διπλή θύρα USB για φόρτιση και σύνδεση διαφόρων συσκευών, έξοδο 12V για να συνδέσετε φορητές συσκευές, αναπτήρα και βολτόμετρο! Απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να συνδυάσουν πολλές λειτουργίες μαζί.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ


8 Διακόπτες DC 12/24V 
Υποδοχή φορτιστή 12V-24V (δεν περιλαμβάνεται το βύσμα DC) 
Υποδοχή αναπτήρα 12V-24V (περιλαμβάνεται και ο αναπτήρας)
Ψηφιακό βολτόμετρο με Μπλε ένδειξη LED και εύρος μέτρησης 6V-30V
Διπλή θύρα USB με ένταση εξόδου 3.1Α (1Α+2.1Α)
Χρώμα: Μαύρο με ακίδες διακοπτών

 

Τι κάνει αυτόν τον πίνακα διακοπτών να ξεχωρίζει:


Προκαλωδιωμένο, λεπτό και μαύρο εύκαμπτο ABS 
Κάλυμμα προσοψης με αδιαβροχοποίηση 
LED Ψηφιακή οθόνη τάσης
Ταιριάζει γενικά για μπαταρία 12V και 24V
8 διακόπτες
Βολτόμετρο
Αναπτήρας

 

2. Kewig SP13 Πάνελ με 6 Αδιάβροχους Διακόπτες, Αναπτήρα, 2 X USB

Το Kewig SP13 διαθέτει ένα αδιάβροχο πλαστικό πάνελ πρόσοψης ABS που το καθιστά απόλυτα φιλικό προς το υγρό περιβάλλον. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και πολύ ανθεκτικό. Κάθε στοιχείο ελέγχεται από το σύστημα ποιοτικού ελέγχου. Όχι μόνο αυτό, αλλά συνοδεύεται και από ασφάλειες για την προστασία του διακόπτη και της θύρας λειτουργίας. Από το SP13 προφανώς, δεν θα μπορούσε να λείπει το βολτόμετρο, ο αναπτήρας και η διπλή θύρα USB.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ


6 Διακόπτες με μπλε φως LED
Διπλή θύρα USB φωτιζόμενη με μπλε LED 3.1A (2.1A+1A)
ON-OFF 12V-24V
Υποδοχή αναπτήρα με τάση εξόδου 12V/20V 24V/10A
Ψηφιακό βολτόμετρο με Μπλε ένδειξη LED και εύρος μέτρησης 6V-30V
Χρώμα: Μαύρο

 

Τι κάνει αυτόν τον πίνακα διακοπτών να ξεχωρίζει:


Μια πρίζα αναπτήρα τάσης λειτουργίας 12 - 24 V
Αδιαβροχοποίηση
πιστοποίηση CE και Rohs και απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον


3. Kewig SP12 Πάνελ με 4 Αδιάβροχους Διακόπτες, Αναπτήρα, 2 X USB

Το πάνελ Kewig SP12 είναι γνωστό για την προσιτή τιμή του καθώς και τον σχεδιασμό του. Το SP12, λόγω του σχεδιασμού του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα οχήματα, λεωφορεία, τρακτέρ, πλοίου ή τουριστικά αυτοκίνητα. Το πάνελ προστατεύεται μέσω πολλαπλές στρώσεις πλαστικού, ασφάλειες 15 A για βραχυκύκλωμα και προστασία υπερφόρτωσης. Ιδανική περίπτωση, για οχήματα με περιορισμένο χώρο τοποθέτησης πάνελ.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ


4 Στεγανοί διακόπτες σκαφών
Βολτόμετρο LED
Υποδοχή διπλής θύρας USB τάση εξόδου 3.1A (1Α + 2.1A)
Υποδοχή αναπτήρα με τάση λειτουργίας 12-24V 
Χρώμα: Μαύρο

 

Τι κάνει αυτόν τον πίνακα διακοπτών να ξεχωρίζει:


Προκαλωδιωμένο για προστασία των διακοπτών και των συσκευών λειτουργίας
Πρακτικός σχεδιασμός και αδιαβροχοποίηση κατασκευής


4. Kewig SP17 Πάνελ με 6 Αδιάβροχους Διακόπτες, Αναπτήρα, 2 X USB

Το Kewig SP17 είναι ένας πίνακας διακοπτών πολλαπλών λειτουργιών 6 θέσεων. Έχει αδιαβροχοποίηση χαρη στην ειδική ελαστική σφράγιση από καουτσούκ, και το ψηφιακό βολτόμετρο είναι εξαιρετικό για όλους τους τύπους κυκλωμάτων. Το Kewig SP17 είναι ήδη προ-καλωδιωμένο και έτοιμο να τοποθετηθεί με τις βίδες στερέωσης που υπάρχουν στη συσκευασία. Πάνω από κάθε διακόπτη, υπάρχει ένα μικρό κουμπάκι που είναι για σινιάλο. Επομένως αν συνδέσετε κάποιο φως σε έναν διακόπτη, μπορείτε απλά να κάνετε σινιάλο, πατώντας το κουμπάκι που υπάρχει πάνω.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ


Πίνακας 6 διακοπτών LED 
Ψηφιακό βολτόμετρο 12V-24V
2.1A Διπλός φορτιστής USB
Προστασία Υπερφόρτωσης 
Υποδοχή αναπτήρα με τάση λειτουργίας 12-24V 
Χρωμα μαυρο

 

Τι κάνει αυτόν τον πίνακα διακοπτών να ξεχωρίζει:


Πλαστικό πάνελ ABS βαρέως τύπου και αδιαβροχοποίηση IP67
Πιστοποίηση CE ROHS

 

5. Kewig SP15 Πάνελ με 4 Αδιάβροχους Διακόπτες και 4 Κουμπιά DIY

Το αδιάβροχο πάνελ διακοπτών για σκάφος Kewig SP15 με IP67, έχει προστασία παντού και είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν απλή χρήση για το σκάφος τους.  Είναι πιστοποιημένο με CE / ROHS Περιλαμβάνει επίσης 4 πλήκτρα για σινιάλο, ώστε να αναβοσβήνετε κάποια λειτουργία άμεσα και με ευκολία. Πάνω από κάθε πλήκτρο υπάρχει ειδικός χώρος για να καταχωρηθεί η περιγραφή που σας ταιριάζει.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ


Υλικό κατασκευής ABS πλαστικό
4 Διακόπτες και 4 Κουμπιά DIY
Χρώμα μαύρο

 

Τι κάνει αυτόν τον πίνακα διακοπτών να ξεχωρίζει:


Διακόπτες πολλαπλών χρήσεων
Έρχεται έτοιμο για εγκατάσταση, προκαλωδιωμένο, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια
Μπορείτε να το στερεώσετε με βίδες και να το τοποθετήσετε είτε κάθετα είτε οριζόντια


6. Kewig SP7 Πάνελ με 6 Αδιάβροχους Διακόπτες, Βολτόμετρο

Το Kewig SP7 είναι ένας γκρι αδιάβροχος πίνακας διακοπτών 12/24 V 6 θέσεων που μπορεί να τοποθετηθεί είτε οριζόντια είτε κάθετα. Πρόκειται για ένα από τα πιο απλά πάνελ, ενώ διαθέτει και IP67 αδιαβροχοποίηση. Μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας τις βίδες για στερέωση.
Το ψηφιακό βολτόμετρο βρίσκεται στο κέντρο του πάνελ με μπλε ένδειξη LED και εύρος μέτρησης 6V-30V.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ


Τάση ρεύματος 12V 20A,24V 10A
Αδιάβροχος πίνακας διακόπτη 6 θέσεων με IP67
Βολτόμετρο με LED
Χρώμα μαύρο

 

Τι κάνει αυτόν τον πίνακα διακοπτών να ξεχωρίζει:


Αδιάβροχο πάνελ διακόπτη με υψηλή αντοχή
Εργονομικά φιλικό προς τους χρήστες
Μπορείτε να το στερεώσετε με βίδες και να το τοποθετήσετε είτε κάθετα είτε οριζόντια


7. Kewig SP10 Πάνελ με 6 Αδιάβροχους Διακόπτες, Αναπτήρα, 2 X USB 

Το Kewig SP10 διαθέτει ένα αδιάβροχο πλαστικό πάνελ πρόσοψης ABS που το καθιστά απόλυτα φιλικό προς το υγρό περιβάλλον. Με καπάκι απο καουτσούκ, είναι κατάλληλο για χρήση σε υγρά περιβάλλοντα, καθώς διατηρεί στεγανό όλο το κύκλωμα. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και πολύ ανθεκτικό.  Πολύ σημαντικές έξτρα λειτουργίες, η έξοδος αναπτήρα, το βολτόμετρο καθώς και η διπλή θύρα USB.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ


6 Διακόπτες με μπλε φως LED
Διπλή θύρα USB φωτιζόμενη με μπλε LED 3.1A (2.1A+1A)
ON-OFF 12V-24V
Υποδοχή αναπτήρα με τάση εξόδου 12V/20V 24V/10A
Ψηφιακό βολτόμετρο με Μπλε ένδειξη LED και εύρος μέτρησης 6V-30V
Χρώμα: Μαύρο

 

Τι κάνει αυτόν τον πίνακα διακοπτών να ξεχωρίζει:


Μια πρίζα αναπτήρα τάσης λειτουργίας 12 - 24 V
Αδιαβροχοποίηση IP67
πιστοποίηση CE και Rohs 


8. Kewig SP5 Πάνελ με 2 Αδιάβροχους Διακόπτες, Βολτόμετρο και 2 USB

Το πάνελ Kewig SP5 όπως και το SP6, θεωρούνται μία πολύ καλή επιλογή για όσους δεν διαθέτουν μεγάλους χώρους στο σκάφος τους. Με κατασκευή φιλική προς το περιβάλλον, τοποθετείται εξαιρετικά εύκολα στερεώνοντας το με βίδες. Οι διακόπτες έχουν ενδεικτική λυχνία LED με γενική τάση 12 - 24 V. Το Kewig SP5 είναι κατασκευασμένο με ελαστικό καπάκι στεγανοποίησης για να το κρατά στεγνό. Το βολτόμετρο έχει τάση DC και εύρος μέτρησης 6V-30V με προστασία από βραχυκύκλωμα.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ


Διακόπτης on-off DC
12V/24V με φως LED
Διπλή θύρα USB φωτιζόμενη με μπλε LED
Χρώμα: Μαύρο

 

Τι κάνει αυτόν τον πίνακα διακοπτών να ξεχωρίζει:


Αδιαβροχοποίηση IP67
Το εύρος βολτόμετρου DC 12 - 24 V διαθέτει λειτουργία προστασίας αντίστροφης πολικότητας

 

9. Kewig SP19 Πάνελ με 5 Αδιάβροχους Διακόπτες, 2 USB, Αναπτήρας, Βολτόμετρο

Το πάνελ διακοπτών σκάφους πολλαπλών λειτουργιών Kewig SP19 αποτελείται από 5 διακόπτες DC 5V / 4.2 A, υποδοχή αναπτήρα, εύρος οθόνης βολτόμετρου 0 - 24 V που σας βοηθά να παρακολουθείτε τη διατήρηση της τάσης της μπαταρίας και την παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για την αποφυγή προβλημάτων και ατυχημάτων. Με τις διπλές θύρες φόρτισης USB με έξοδο 2.1 A, μπορείτε να φορτίζετε 2 συσκευές υψηλής ταχύτητας ταυτόχρονα. Αυτό το πάνελ με διακόπτες led είναι κατασκευασμένος κυρίως από ισχυρά πλαστικά που είναι στιβαρά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Ο σχεδιασμός των διακοπτών είναι υψηών προδιαγραφών και σίγουρα απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν ένα πολύ χρηστικό, ποιότικό αλλά και όμορφο πάνελ.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ


5 αδιάβροχοι διακόπτες ON-Off, DC 5V / 4.2A
Πρίζα: DC 12V
Εύρος οθόνης βολτόμετρου: 0 – 24V
Υποδοχή αναπτήρα με τάση εξόδου 12V/20V 24V/10A
Ψηφιακό βολτόμετρο με Μπλε ένδειξη LED και εύρος μέτρησης 6V-30V
Χρώμα: μαύρο

 

Τι κάνει αυτόν τον πίνακα διακοπτών να ξεχωρίζει:


Πιστοποίηση CE & ROHS με προστασία υπερφόρτωσης και βραχυκυκλώματος
2 θύρες φόρτισης USB με έξοδο 2.1 A

 

10. Kewig SP11 Πάνελ με Ψηφιακό Βολτόμετρο, 2 X USB, Αναπτήρα και Πλήκτρο (ON-OFF)

Το Kewig SP11 είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό σε διαβρώσεις ABS πλαστικό και έχει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, ιδανικό για το μηχάνημά σας. Με καπάκι απο καουτσούκ, είναι κατάλληλο για χρήση και σε υγρά περιβάλλοντα. Στο συγκεκριμένο πάνελ υπάρχει μόνο ένας διακόπτης, που μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως on/off της μηχανής

.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ


Υλικό: ABS
Είσοδος: DC12-24V
Έξοδος USB: DC 5V / 4,2A.
Εύρος οθόνης βολτόμετρου: 5- 48V.
Διακόπτης εναλλαγής: 20A 12V DC.
Χρωμα: μαυρο

 

Τι κάνει αυτόν τον πίνακα διακοπτών να ξεχωρίζει:


Διαθέτει κύκλωμα ON και OFF, δύο θύρες USB και το μέγεθός του είναι κατάλληλο για οχήματα και σκάφη.

 

Αυτό ήταν λοιπόν το συγκριτικό μας τεστ και ο οδηγός αγοράς για τα πάνελ σκαφών με αδιάβροχους διακόπτες, ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμο κατά την επιλογή που θα κάνετε και πάντα να θυμάστε ότι η καλύτερη επιλογή είναι αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τις ανάγκες σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για ΟΛΕΣ τις αγορές σας!

Συμπληρώστε το email σας

και μάθετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα , τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας

Επιτυχής εγγραφή στο newsletter!

Καλως ήρθες στην παρέα του Safesales!