Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Αυτή η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας.
Finloup Logo

Αγόρασε με 4 άτοκες, χωρίς πιστωτική.

μάθε περισσότερα

Οι καλύτερες κάμερες για Μελίσσια, Κυνήγι, Χωράφια και Κτήματα

Ανέβηκε από efthimis 02/08/2019 0 Σχόλια Συμβουλές Τεχνολογίας,

Βρείτε την κατάλληλη κάμερα για την προφύλαξη του μελισσοκομείου, κτήματος, χωραφιού και γενικά του υπαίθριου χώρου σας

 

Η ενασχόληση με την φύση είναι για πολλά άτομα μία χαλαρωτική και ευχάριστη διαδικασία. Είτε πρόκειται για κάποιο χόμπι, είτε για εργασία, ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες , όταν κάνουμε κάτι που αγαπάμε, είναι να είμαστε κατάλληλα εξοπλισμένοι, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πολλά υπαίθρια χόμπι και ενασχολήσεις χρειάζονται μία ειδική κάμερα για να γίνουν σωστά. Είτε πρόκειται για κάμερα για κυνήγι, είτε για κάμερα χωραφιού για την προστασία του χώρου, στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναλύσουμε πολλές και διαφορετικές επιλογές για να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει.


Suntek HC-800M

 

Κάμερα Νυκτός Παρακολούθησης Ζώων
Ο χώρος της Μελισσοκομίας είναι ένας κλάδος με πάρα πολλές προοπτικές στην χώρα μας,  καθώς με περισσότερες από 1,2 εκατομμύρια κυψέλες η Ελλάδα κατατάσσεται έκτη στον κατάλογο των ευρωπαϊκών κρατών με τη σημαντικότερη παραγωγή μελιού. Ο «υγρός χρυσός» όπως συχνά λέγεται το μέλι στον κλάδο, έχει μία σύνθετη και εύκολα διαταράξιμη διαδικασία παραγωγής, κατά την οποία ο μελισσοκόμος θα πρέπει να εξασκήσει την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Αυτή είναι και μία από τις πρακτικότερες χρήσεις για την Suntek HC-800M,  μία κάμερα μελισσοκομείων με mms/email , η οποία μπορεί να ενημερώσει τον παραγωγό ανά πάσα στιγμή για την κατάσταση της κυψέλης του.
Αυτό που κάνει τις κάμερες της Suntek να ξεχωρίζουν ως ιδανικές επιλογές για την συγκεκριμένη εργασία είναι το γεγονός πως έχουν μεγάλη διάρκεια αναμονής, ενώ μπορούν ταυτόχρονα να ειδοποιήσουν τον ενδιαφερόμενο όπου και αν βρίσκεται μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, χωρίς να χρειάζεται η ύπαρξη δικτύου Wi-Fi όπως στις κλασικές κάμερες ασφαλείας. Η HC-800M είναι κατασκευασμένη για να αντέχει στις αντίξοες συνθήκες εξωτερικών χώρων, με αδιαβροχοποίηση IP65 και, κάνοντας χρήση του αισθητήρα ανίχνευσης κίνησης στο μπροστινό μέρος, μπορεί να σας ενημερώσει μέσω δικτύου 2G, στέλνοντάς σας φωτογραφίες από τον φακό της, ανάλυσης 1080p. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την εξοπλίσετε με μία κάρτα SIM και μία κάρτα αποθήκευσης MicroSD και να την τοποθετήσετε στο μελισσοκομείο σας για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. 

 

Suntek HC-801LTE

 

Κάμερα Προστασίας Μελισσιών με 4G και βίντεο!
Εάν αγαπάτε το κυνήγι και σκοπεύετε να δραστηριοποιηθείτε στον χώρο, μην αναμένετε μέχρι την επόμενη κυνηγετική περίοδο για να αποκτήσετε τον εξοπλισμό που επιθυμείτε, καθώς λόγω μεγάλης ζήτησης πολλές φορές παρατηρούνται και αυξημένες τιμές στα σχετικά προϊόντα. Εάν λοιπόν χρειάζεστε μία hunting camera για παρακολούθηση θηραμάτων και παρατήρηση της άγριας φύσης, η αναζήτησή σας έφτασε στο τέλος της. Η HC-801LTE της Suntek είναι μία κάμερα για κυνήγι, αλλιώς γνωστή και ως trail camera, η οποία ενσωματώνει κάθε πιθανή λειτουργία που μπορεί να χρειαστείτε βρισκόμενοι σε εξωτερικό περιβάλλον. Πέρα από την αδιαβροχοποίηση πιστοποίησης IP65 και την αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες (-20 με 75 °), η κάμερα διαθέτει επίσης και νυχτερινή λήψη, με πολύ γρήγορη ταχύτητα κλείστρου και γωνία λήψης 120°. Σημαντικότερο χαρακτηριστικό της ωστόσο που την κάνει να ξεχωρίζει από άλλες κάμερες της ίδιας κατηγορίας είναι η δυνατότητάς της να συνδεθεί σε δίκτυο 4G LTE για ταχύτατη αποστολή φωτογραφιών και βίντεο όπου και αν βρίσκεστε. Όλα τα παραπάνω την καθιστούν ιδανική για να σας συνοδεύσει στις κυνηγητικές εξορμήσεις σας, βοηθώντας σας να αποκρυπτογραφήσετε της κινήσεις της πανίδας της περιοχής.

 

Suntek HC-900M

 

Κάμερα παρακολούθησης χωραφιού
Πολλές φορές οι ιδιοκτησίες που βρίσκονται σε απομακρυσμένα  μέρη τα οποία ο κάτοχος δεν έχει την δυνατότητα να επισκεφτεί συχνά τυγχάνουν θύματα βανδαλισμού η κλοπής. Αυτό είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε αγρούς και κτήματα, καθώς πέρα από το γεγονός πως συνήθως είναι απομονωμένα, καταλαμβάνουν επίσης και μία μεγάλη έκταση η οποία είναι δύσκολο να ελεγχθεί. Η κάμερα παραλλαγής, HC-900M της Suntek μπορεί να σας βοηθήσει με το εγχείρημα προστασίας της περιουσίας σας, καθώς πέρα από τις άλλες λειτουργίες της, είναι σχεδιασμένη και ως κάμερα κτημάτων. Έχει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να λειτουργήσει σε εξωτερικό χώρο, με βελτιωμένη αδιαβροχοποίηση IP66 και νυχτερινή λήψη. Μάλιστα, η δυνατότητα σύνδεσης σε 2G δίκτυο σας επιτρέπει να λαμβάνετε φωτογραφικό υλικό, είτε μέσω MMS, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.  Ο αισθητήρας CMOS 16MP εξασφαλίζει πολύ καλή ποιότητα εικόνας και μπορεί επίσης να καταγράψει και σε κάρτα microSD την οποία δέχεται η κάμερα (δεν περιλαμβάνεται).  Τοποθετώντας την HC-900M στο κτήμα ή τον στάβλο σας μπορείτε να είστε σίγουροι πως τίποτα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

 

Suntek HC-700M

 

Κάμερα προστασίας Κτήματος
Εάν η εξωτερική δραστηριότητα η οποία σας ενδιαφέρει χρειάζεται μία κάμερα με ήχο, τότε η Suntek έχει για άλλη μία φορά την λύση, μέσω της HC-700M. Η συγκεκριμένη κυνηγετική κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα PIR ανίχνευσης κίνησης με ρύθμιση ευαισθησίας έως και 20 μέτρα ο οποίος ενεργοποιεί την συσκευή για άμεση καταγραφή εικόνας και ήχου. Με διάρκεια αναμονής περίπου 20 ημερών, η HC-700M μπορεί να είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσάς για το κυνήγι ή την φύλαξη του χώρου σας, παρέχοντας πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις καταγραφής. Όπως όλες οι κάμερες της εταιρίας, έτσι και η συγκεκριμένη είναι βαμμένη με χρώματα παραλλαγής για να γίνεται ένα με το περιβάλλον τοποθέτησης και να μην τραβάει την προσοχή. Η προβολή του υλικού που έχετε συλλέξει μπορεί να γίνει είτε μέσω υπολογιστή, είτε μέσω τηλεόρασης, χρησιμοποιώντας το καλώδιο AV που περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Επίσης, εάν το επιθυμείτε, η κάμερα μπορεί να προβάλει βίντεο και φωτογραφίες και στην ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη της.

 

Bresser 12MP MMS/E-Mail

 

Κάμερα κυνηγιού
Μία ακόμα επιλογή για δραστηριότητες εξωτερικού χώρου είναι η Bresser 12MP.
Η αρχή λειτουργίας της είναι ίδια με αυτή των καμερών της Suntek που εξετάσαμε νωρίτερα, καθώς έχει δυνατότητα χρήσης σε εξωτερικό χώρο και ενσωματώνει λειτουργίες όπως αποστολή e-mail και MMS. Ένα χαρακτηριστικό ωστόσο που την διαφοροποιεί είναι η λειτουργία Secure Code, η οποία επιτρέπει το «κλείδωμα» της κάμερας μέσω PIN, έτσι ώστε εάν κατά τύχη πέσει στα χέρια κάποιου αγνώστου, αυτός να μην μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα που έχουν καταγραφεί στην κάρτα microSD σας. Βρείτε τις ιδανικές ρυθμίσεις για εσάς και τοποθετήστε την στον χώρο σας, ή πάρτε την μαζί σας όπου και αν βρίσκεστε.

 

Tasco Trail Camera 119237

 

Αντικλεπτικό Μελισσιών
Εάν δεν ενδιαφέρεστε σε μεγάλο βαθμό να κρατήσετε την κάμερά σας κρυφή, αλλά σκοπεύετε να την τοποθετήσετε σε κάποιον τρίποδα, τότε μία καλή εναλλακτική για εσάς είναι η Tasco Trail Camera. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε χρώματα παραλλαγής, αλλά μία επικάλυψη με ασημί μπογιά και είσοδο για τρίποδα στο κάτω μέρος της κάμερας. Επιπλέον η οθόνης της Tasco είναι ασπρόμαυρη και όχι έγχρωμη, όπως είδαμε με όλες τις υπόλοιπες εναλλακτικές ως τώρα. Το ιδανικότερο σενάριο για την κάμερα αυτή είναι η χρήση για την φύλαξη του προσωπικού σας χώρου, ωστόσο η συσκευή είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να μπορείτε να την αξιοποιήσετε και για άλλες εργασίες εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

 

Brinno Construction Trio Bundle Pack

 

Κάμερες ασφαλείας για μέλισσες
Η συγκεκριμένη πρόταση είναι ένα πακέτο το οποίο εκτός από την ίδια την κάμερα, περιλαμβάνει μαζί και ορισμένα χρήσιμα αντικείμενα που χρησιμεύουν ανάλογα με την συνθήκες χρήσης του προϊόντος. Η ίδια η κάμερα έχει ανάλυση 1080p και γωνία λήψης 118°. Πέρα από την κάμερα ωστόσο, στο πακέτο περιλαμβάνεται μία ευρύχωρη ανθεκτική  θήκη που περικλείει την κάμερα και δέχεται έξτρα μπαταρίες για εκτεταμένη χρήση, καθώς και ένα ευέλικτο mount, το οποίο συνδέεται στην βάση της θήκης. Το mount αυτό ουσιαστικά αποτελεί βραχίονα με πολλαπλές αρθρώσεις και μεγάλη προσαρμοστικότητα, που μπορεί να κρατήσει βάρος έως και 3 κιλά. Λόγω της ανθεκτικότητας του, πέραν των άλλων δραστηριοτήτων που αναφέραμε μέχρι τώρα, η κατασκευάστρια εταιρία προτείνει την χρήση της συγκεκριμένης κάμερας και σε εργοτάξια.  Το συγκεκριμένο bundle είναι σίγουρα μία εξαιρετική επιλογή, αν και πρέπει να σημειωθεί πως ανήκει σε άλλη κατηγορία τιμής από τις υπόλοιπες κάμερες που εξετάσαμε παραπάνω.

Αφήστε ένα σχόλιο

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για ΟΛΕΣ τις αγορές σας!

Συμπληρώστε το email σας

και μάθετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα , τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας

Επιτυχής εγγραφή στο newsletter!

Καλως ήρθες στην παρέα του Safesales!