Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Αυτή η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας.

Οι καλύτερες κρυφές συσκευές παρακολούθησης

Ανέβηκε από Jigsaw 18/03/2022 0 Σχόλια Συμβουλές Τεχνολογίας,

Οι καλύτερες κρυφές συσκευές παρακολούθησης

 

Τα τελευταία 12 χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στην αγορά των συσκευών παρακολούθησης με τη Safesales, έχουμε γίνει μάρτυρες της μεταμόρφωσης που έχει κάνει η αγορά των κρυφών συσκευών παρακολούθησης spy. Από μεγάλα στυλό με διάρκεια μπαταρίας 3 ωρών που θα μπορούσατε να τα συνδέσετε για να τα ακούσετε μόνο σε υπολογιστές με Windows 2000 ή XP (εάν είχατε Mac, θα έπρεπε να βρίσκατε έναν υπολογιστή με Windows...) μέχρι τροποποιημένα mp3 players, χωρίς οθόνη αλλά με μικρόφωνο για καταγραφή.

 

Η ποιότητα του ήχου δεν ήταν καθόλου κακή, έπρεπε απλώς να απέχεις περίπου 2-3 μέτρα από αυτό που ήθελες να καταγράψεις, λόγω των εξαρτημάτων χαμηλής ποιότητας που χρησιμοποιούσαν τότε στα καταγραφικά ήχου. Οι κρυφές συσκευές εγγραφής ήχου έχουν βελτιωθεί τρομερά. Παρακάτω έχουμε συμπεριλάβει μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε μια συσκευή εγγραφής.

 

Πολλά έχουν αλλάξει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Οι εταιρείες πλέον δοκιμάζουν αρκετές λύσεις και κάνουν αλλαγές σε εξαρτήματα που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των καταναλωτών, αναζητούν μικρότερες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες αλλά με μεγαλύτερη διάρκεια και μικρότερα μικρόφωνα αλλά με δυνατότητα καταγραφής σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

 

Μυστικές συσκευές εγγραφής

 

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε απλά ένα μπρελόκ με μορφή κουταβάκι για τα κλειδιά σας, με καταγραφή που μπορεί να διαρκέσει έως 100 ώρες με μία πλήρη φόρτιση, μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε  Windows υπολογιστή ή ακόμα και στο κινητό (με προσθήκη του ανάλογου hub) και η ποιότητα ήχου να είναι  premium.  Τέτοιου είδους συσκευές είναι εξαιρετικές για εγγραφή ήχου υψηλής ευκρίνειας ακόμα και σε απόσταση 10-12 μέτρα. Πριν μπούμε στα 8 κορυφαία κρυφά καταγραφικά, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι προφανώς τα κινητά τηλέφωνο είναι μια εξαιρετική επιλογή για την εγγραφή συνομιλιών αλλά δεν είναι και τόσο καλή ιδέα για κρυφή καταγραφή ήχου. Μπορεί να γίνει με αρκετή προσπάθεια, προετοιμασία και προσοχή, αλλά τι γίνεται με εκείνες τις φορές που δεν είστε έτοιμοι να βγάλετε το κινητό τηλέφωνο από την τσέπη σας και θα πρέπει να διαβάσετε τις ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό σας, να ανοίξετε την εφαρμογή καταγραφής και μετά να κρύψετε το τηλέφωνό σας; Ή αν κάποιος σας καλέσει στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της καταγραφής;

 

Οι ψηφιακές συσκευές εγγραφής φωνής είναι πολύ πιο διακριτικές και αποτελεσματικές. Επίσης, οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές ακρόασης προσφέρουν απαράμιλλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ηχογράφηση που ενεργοποιείται με φωνή, επιτρέποντάς τους να ηχογραφούν για μέρες διακριτικά -- ακόμα και όταν λείπετε. Ο παρακάτω πίνακας σύγκρισης επισημαίνει μερικές από τις αγαπημένες μας συσκευές.

 

Φτιάξαμε μια λίστα με σημαντικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει ο καθένας να προσέξει, προτού επιλέξει ένα κρυφό καταγραφικό ήχου ή συσκευή παρακολούθησης

 

Ποιότητα μικροφώνου: Η ποιότητα του μικροφώνου είναι απαραίτητη. Κάνει τη διαφορά μεταξύ καθαρών εγγραφών και σιωπηλών εγγραφών. Οι συσκευές εγγραφής σε αυτή τη λίστα έχουν τη δυνατότητα να συλλέγουν καταγραφές έως και 10-12 μέτρα σε βέλτιστες συνθήκες. Όσο λιγότερος θόρυβος στον χώρο (τηλεόραση, ραδιόφωνο κλπ), τόσο πιο καθαρές καταγραφές και πιο καθαρά θα ακούτε τις φωνές και θα τις ξεχωρίζετε κατά την αναπαραγωγή των ηχογραφήσεων.

 

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ζωτικής σημασίας για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι όταν χρειάζεται. Αν και μπορεί να σημαίνει λίγο πιο βαρύ καταγραφικό, θα σημαίνει επίσης λιγότερο χρόνο διακοπής της φόρτισης.

 

Ενεργοποίηση φωνής: Μια εξαιρετική δυνατότητα για εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης, μια συσκευή με φωνητική ενεργοποίηση θα αρχίσει να ηχογραφεί εάν ανιχνεύσει θόρυβο και θα σταματήσει την εγγραφή εάν δεν ανιχνευτεί θόρυβος για κάποιο χρονικό διάστημα. Θα θέλαμε επίσης να σας επισημάνουμε ότι πολλές από τις σημερινές συσκευές εγγραφής ήχου προσφέρουν τόσο ενεργοποίηση φωνής όσο και συνεχή εγγραφή, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο σε καταστάσεις με ποικίλες εντάσεις θορύβου ή εάν δεν θέλετε να χάσετε τίποτα και δεν σας πειράζει να έχετε να διαχειριστείτε μεγάλα αρχεία ήχου.

 

Χώρος αποθήκευσης: Ο χώρος που έχετε για να αποθηκεύσετε τις εγγραφές σας. Με μεγαλύτερο μέγεθος αποθήκευσης, δεν θα χρειαστεί να μεταφέρετε τα αρχεία από τη συσκευή τόσο συχνά, επιτρέποντας μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας στο πεδίο και μειώνοντας τις πιθανότητες να χάσετε κάτι σημαντικό!

 

Ευκολία στη χρήση: Μια συσκευή εγγραφής φωνής που είναι απλή στη χρήση είναι επωφελής για εσάς, όχι μόνο για γρήγορες και εύκολες εγγραφές, αλλά και για αναπαραγωγή και λήψη σε υπολογιστή Windows ή Mac.

 

Μέγεθος συσκευής: Ενώ μια μικρή συσκευή μπορεί να είναι πιο εύκολο να την κρύψετε ή να τη μεταφέρετε μαζί σας, πιθανότατα θα έχει μικρότερη μπαταρία, που σημαίνει μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το θετικό είναι ότι οι μικρότερες συσκευές εγγραφής έχουν συνήθως πολύ πιο γρήγορο χρόνο επαναφόρτισης, 1 έως 2 ώρες στις περισσότερες περιπτώσεις. Με τις σύγχρονες συσκευές εγγραφής φωνής του σήμερα, μπορείτε να τις επαναφορτίσετε με το φορητό υπολογιστή, τον επιτραπέζιο υπολογιστή ή οποιοδήποτε τροφοδοτικό USB που χρησιμοποιείτε για τις έξυπνες συσκευές σας.

 

Μεταμφίεση: Ορισμένες συσκευές εγγραφής είναι μεταμφιεσμένες σε στυλό, power bank, μονάδες USB, μπρελόκ ή ακόμα και ρολόγια! Άλλα είναι μικρότερα σε μέγεθος, γεγονός που καθιστά ευκολότερο να κρυφτούν. Εάν χρειάζεται να ηχογραφήσετε κάτι χωρίς να σας προσέξουν, αυτή είναι μια φανταστική επιλογή, καθώς επιτρέπει σε αυτές τις συσκευές να συνδυάζονται φυσικά στο σχολείο, στη δουλειά ή στο σπίτι.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΡΥΦΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΗΧΟΥ
ΌνομαS-Talk Kiddo 8 έως 32GBJNN S8 Ρολόι 16GBJNN Q75 Power Bank 16 έως 32GBJNN Q61 Mini 8GBHNSAT UR-26 8GBHNSAT DVR-309h 8GBJNN M6 Μενταγιόν 8GBJNN Q1 Mini 4 έως 8GB
Εικόνα
Διάρκεια μπαταρίας με μία φόρτιση (ώρες)100304002015182015
Διάρκεια καταγραφής αποθηκευτικού χώρου (ώρες)96 έως 384192192 έως 3849696969648 έως 96
Αναπαραγωγή απευθείας από τη συσκευή (με ακουστικά)ΝαιΝαιΝαιΌχιΌχι αλλά έχει απευθείας σύνδεση με κινητόΝαιΌχιΌχι
Ανίχνευση ήχουΝαιΝαιΝαιΝαιΝαιΌχιΝαιΝαι
Μαγνητική πλάτηΌχιΌχιΝαιΌχιΌχιΝαιΌχιΌχι
Διαστάσεις (χιλιοστά)60Υ 45Μ 34Π8,5Υ 35Μ 35Π85Υ 55Μ 15Π40Υ 30Μ 5Π60Υ 20Μ 8Π57Υ 24Μ 10Π35Υ 30Μ 5Π42Υ 23Μ 5Π

 

Ας μπούμε λοιπόν σε μερικές πρακτικές κρυφές συσκευές εγγραφής ήχου που θα κάνουν τη δουλειά σωστά κάθε φορά.

 

 

Οι καλύτερες κρυφές συσκευές παρακολούθησης ήχου:

 

 

S-Talk Kiddo 8 έως 32GB

 

S-Talk Kiddo, μπρελόκ κλειδιών, κρυφό καταγραφικό για παρακολούθηση

 

Η φορητή συσκευή εγγραφής ήχου S-Talk Kiddo είναι μια από τις πιο εύχρηστες συσκευές εγγραφής εν κινήσει που έχουμε στο κατάστημά μας, για άτομα που χρειάζονται εγγραφή ήχου έχοντας το καταγραφικό σε δημόσια θέα, χωρίς να μπορεί να το καταλάβει κάποιος. Δεδομένου ότι μοιάζει με μπρελόκ κλειδιών, αυτή η συσκευή εγγραφής φωνής συνδυάζεται καλά σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Μπορείτε να το αφήσετε να βρίσκεται οπουδήποτε σε ένα δωμάτιο, αυτοκίνητο, κρεμασμένο σε μία σχολική τσάντα και κανείς δεν θα του ρίξει δεύτερη ματιά. Για να ολοκληρώσετε τη μεταμφίεση, προσθέστε το σε ένα μπρελόκ με ένα παλιό κλειδί.

 

Μπορείτε επίσης να αφήσετε αυτήν την ψηφιακή συσκευή εγγραφής γύρω στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Και κανείς δεν θα το σκεφτεί τίποτα όταν επιστρέφετε βιαστικά σε ένα δωμάτιο για να ανακτήσετε τη συσκευή εγγραφής σας επειδή «ξεχάσατε το μπρελόκ». Με διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης δεδομένων 96 έως 384 ωρες, θα χρειαστεί να το επαναφορτίσετε μερικές φορές πριν γεμίσετε την μνήμη της συσκευής.Η συσκευή εγγραφής μπρελόκ S-Talk Kiddo μπορεί να καταγράψει είτε με συνεχή εγγραφή είτε εγγραφή με φωνητική ενεργοποίηση. Η διάρκεια ζωής κάθε φόρτισης εναι 80 έως 100 ώρες, ένα χαρακτηριστικό που καθιστά το συγκεκριμένο προϊόν παρακολούθησης, αρκετά εργονομικό και ενεργειακά αυτόνομο. Η ακρόαση των καταγραφών μπορεί να γίνει είτε με σύνδεση σε υπολογιστή (υποστηρίζει Windows αλλά και Mac Η/Υ), είτε με απευθείας σύνδεση με ακουστικά, επάνω στη συσκευή. Σε κάθε περίπτωση όμως, η διαχείριση των καταγραφών, με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, είναι πολύ πιο εύκολη.

 

JNN S8 Κρυφό Καταγραφικό Ήχου Ρολόι 16GB

 

Ρολόι κοριός παρακολούθησης

 

Αυτή η απλή κατασκοπευτική συσκευή εγγραφής φωνής μοιάζει ακριβώς με ένα απλό ηλεκτρονικό ρολόι ή smartwatch σαν όλα αυτά που έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια, καθιστώντας την τέλεια συσκευή για κρυφή εγγραφή. Αυτή η συσκευή εγγραφής φωνής φαίνεται πραγματικά ωραία, αρκετά ωραία για να φορεθεί όχι μόνο με casual ρούχα αλλά και με ειδικές εκδηλώσεις, δουλειά, γάμους πραγματικά οπουδήποτε.Το λουράκι είναι ρυθμιζόμενο για να ταιριάζει σχεδόν σε οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος καρπού. Το JNN S8 κρυφό καταγραφικό ήχου ρολόι, είναι πολύ απλό στην ενεργοποίηση της καταγραφής και δεν φαίνεται καθόλου ύποπτο όταν την ενεργοποιείτε. Η ανίχνευση ήχου είναι ρυθμιζόμενη, μπορείτε δηλαδή να καταγράψετε συνεχόμενα ή με ανίχνευση ήχου, όποτε εσείς το επιλέξετε.

 

Το συγκεκριμένο προϊόν παρακολούθησης μας αρέσει πολύ γιατί ο κατασκευαστής έχει χρησιμοποιήσει αναβαθμισμένο μικρόφωνο, επιτρέποντας τη βέλτιστη λήψη παντού γύρω σας και όχι μόνο προς τη μία πλευρά. Αυτή η συσκευή εγγραφής έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένουμε ως καταναλωτές. Είναι επαναφορτιζόμενη, με δυνατότητα σύνδεσης σε υπολογιστή, αποθηκεύει έως 180 ώρες καταγραφής και έχει μπαταρία για 30 ώρες.Αυτό που μας εξέπληξε πολύ ευχάριστα ήταν η όψη του JNN S8, που προσφέρει τη μέγιστη φορητότητα χωρίς να εγείρει την παραμικρή υποψία για τη διπλή του χρήση, εκτός από ρολόι και ως κρυφή συσκευή παρακολούθησης.

 

JNN Q75 Κρυφό Καταγραφικό Ήχου Μεγάλης Διάρκειας Power Bank

 

Καταγραφικό ήχου μακράς διάρκειας (έως 15 μέρες!)

 

Αυτή η κρυφή συσκευή εγγραφής power bank είναι μια από τις καλύτερες συσκευές μας για εκείνα τα σενάρια όπου χρειάζεστε αρκετές εκατοντάδες ώρες εγγραφής. Μεταμφιεσμένο σε ενεργό power bank, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε σπίτι, σε χώρο εργασίας, ακόμα και σε αυτοκίνητο (πχ κάτω από τη θέση του οδηγού).  Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι η μεταλλική πλάτη της συσκευής, που το καθιστά ιδανικό για κρυφή τοποθέτηση πίσω από μεταλλικές ντουλάπες, ψυγεία, καναπέδες, κρεβάτια και σε κάθε άλλη μεταλλική επιφάνεια.Με περισσότερες από 400 ώρες χρόνο εγγραφής και αρκετή μνήμη για 190 (16GB) έως 380 (32GB) ώρες λήψης ήχου, αυτή είναι η απόλυτη συσκευή κρυφής καταγραφής και παρακολούθησης μακράς διάρκειας. Η λειτουργία εγγραφής με ένα πάτημα καθιστά εύκολη τη διακριτική ενεργοποίηση. Το JNN Q75 είναι μία premium συσκευή stealth για μακροχρόνιες καταστάσεις καταγραφής.

 

Η σύνδεσή του γίνεται τόσο με ακουστικά στη συσκευή επάνω, όσο και με σύνδεση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσω θύρας USB. Η μεταφορά, αποθήκευση ή και διαγραφή των αρχείων σε διαφορετική θέση, είναι εξαιρετικά εύκολη, ενώ η μπαταρία της συσκευής, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό χρειάζεται περίπου 6-8 ώρες για μία πλήρη φόρτιση.

 

JNN Q61 Μίνι 8GB

 

Μίνι μικρό καταγραφικό ήχου

 

Το JNN Q61 είναι μία συσκευή κρυφής παρακολούθησης που προορίζεται για αυτούς που θέλουν να αγοράσουν ένα προϊόν με πολύ μικρό μέγεθος αλλά παράλληλα να μη θυσιάσουν κάποια άλλα χαρακτηριστικά, όπως είναι η πολύ εύκολη χρήση. Το μέγεθος του Q61 είναι μόλις 40Χ30 χιλιοστά και μόνο 5 χιλιοστά πάχος. Αυτή η ιδιαιτερότητά του σχετικά με το μέγεθος, που είναι ασυνήθιστα μικρό και λεπτό κρυφό καταγραφικό ήχου, επιτρέπει στον κατοχό του να το κρύψει με πολύ μεγάλη ευκολία σε πολλά μέρη. Μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από πατάκι αυτοκινήτου, ή χαλί σπιτιού, ή μέσα σε ύφασμα καναπέ.  Η ενεργοποίηση, η εγγραφή αλλά και η εγγραφή με ανίχνευση ήχου, ρυθμίζονται όλα από τον διακόπτη που έχει στο πάνω μέρος της η συσκευή. Αυτό είναι. Μόλις ενεργοποιηθεί, ηχογραφεί, δίνοντάς σας την ευελιξία να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε αυτή τη μικρή ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σε μια στιγμή οπουδήποτε. Το μίνι κρυφό καταγραφικό παρακολούθησης Q61 είναι εύκολo στη χρήση, αλλά έχει επίσης μεγάλη εμβέλεια λήψης ήχου έως και 12 μέτρα σε βέλτιστες συνθήκες.

 

Η υψηλής ποιότητας ψηφιακή καταγραφή φωνής με ενσωματωμένη μνήμη 8 GB της επιτρέπει να αποθηκεύει έως 96 ώρες εγγραφών και να διαρκεί έως και 20 ώρες με πλήρη φόρτιση (επαναφόρτιση 2 ωρών). Μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα σε ηχογράφηση που ενεργοποιείται με φωνή ή να αφήσετε τη συσκευή σε συνεχή λειτουργία, ανάλογα με το τι απαιτεί η κατάσταση.

 

HNSAT UR-26 8GB

 

Κρυφό Καταγραφικό ήχου OTG

 

Αυτό που μας έκανε να ξεχωρίσουμε πραγματικά σε αυτή τη συσκευή κρυφής παρακολούθησης ήταν η ικανότητά της να συνδέεται σε smartphone, tablet και υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται η προσθήκη κάποιου εξτρά καλωδίου. Το συγκεκριμένο καταγραφικό ήχου είναι εκτός από συσκευή παρακολούθησης, ταυτόχρονα και ένα φλασάκι USB για αποθήκευση αρχείων. Η θύρα USB όπως της συσκευής αυτής, έχει ενσωματωμένο έναν αντάπτορα που της επιτρέπει να συνδεθεί εκτός των άλλων και σε smartphone ή tablet με θύρα mUSB. Αυτό είναι υπέροχο αν είστε πάντα εν κινήσει και δεν έχετε πάντα χρόνο να καθίσετε μπροστά σε έναν υπολογιστή. Ουσιαστικά το OTG (On-The-Go) είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει στις συσκευές USB να διαβάζονται/βλέπουν σε πλατφόρμες Android. Κατά τα άλλα, το HNSAT UR-26, πρέπει να είναι μια από τις απλούστερες και προσιτές συσκευές εγγραφής που έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Αυτή η συσκευή κρυφής καταγραφής διαθέτει εγγραφές ήχου με timestamp (ώρας και ημερομηνία), διάρκεια ζωής της μπαταρίας 15 ωρών (φόρτιση 2 ωρών) και μπορεί να αποθηκεύσει 96 ώρες εγγραφών στη μνήμη flash 8 GB.

 

Aυτό το μοντέλο έχει μια απλή λειτουργία εγγραφής φωνής με ένα πάτημα. σύρετε το διακόπτη στο on, ενώ η ανίχνευση ήχου είναι μόνιμα ενεργοποιημένη και δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης. Όπως και τα προηγούμενα μοντέλα, μπορείτε να το αφήσετε ανοιχτά ή να το κρύψετε, να το αφήσετε στην τσέπη σας ή να το βάλετε στην τσάντα σας. Μπορείτε να κατεβάσετε τα κλιπ ήχου σας σε υπολογιστή. Αυτή είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες συσκευές εγγραφής που μπορείτε να πάρετε για τα χρήματα κάτι, με εγγύηση ποιότητας από μία κορυφαία εταιρεία του χώρου, όπως είναι η HNSAT.

 

HNSAT DVR-309h (FM Radio) 8GB

 

Radio FM κρυφός κοριός παρακολούθησης

 

Όλες οι συσκευές κρυφής καταγραφής είναι εξαιρετικές για διακριτική εγγραφή συνομιλιών ή εγγραφή όσων μπορεί να ειπωθούν σε ένα δωμάτιο ερήμην σας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τη νταντά διακριτικά ή να προστατεύσετε τον εαυτό σας σε μια συνομιλία(σε συμμόρφωση με την τοπική νομοθεσία, φυσικά). Το DVR-309h είναι ένα προϊόν παρακολούθησης που ξεχωρίζει πραγματικά από όλα τα άλλα.Η συγκεκριμένη συσκευή παρακολούθησης, σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε τι συμβαίνει σε Real Time, σε απόσταση 10-15 μέτρων. Το πακέτο αποτελείται από 2 διαφορετικές συσκευές, τον πομπό και τον δέκτη. Τοποθετείτε τον πομπό, στον χώρο που θέλετε να παρακολουθήσετε, ενώ εσείς βρίσκεστε με τον δέκτη σε απόσταση 10-15 μέτρων (η απόσταση μειώνεται σε κλειστό χώρο, ανάλογα με τα υλικά κατασκευής και το πάχος των τοίχων). Έπειτα ενεργοποιείτε τον δέκτη και ακούτε άμεσα, σε κανονικό χρόνο, όσα λέγονται κοντά στον πομπό. Αυτή η ασύρματη σύνδεση επιτυγχάνεται μέσω ραδιοκυμάτων FM. Αυτός είναι ο λόγος που η εμβέλεια πομπού-δέκτη, δεν ξεπερνά τα 10-15 μέτρα.

 

Ένα επιπλέον βολικό χαρακτηριστικό είναι η μαγνητική πλάτη του πομπού, που του επιτρέπει να τοποθετηθεί πολύ εύκολα σε κλειστούς χώρους και να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια και αποφυγή εντοπισμού από τρίτα πρόσωπα. Για την αναπαραγωγή αυτής της συσκευής παρακολούθησης, δεν απαιτείται χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

 

JNN M6 Μενταγιόν 8GB

 

Κρυφό καταγραφικό ήχου, μενταγιόν

 

Η πιο φανερή κρυφώνα είναι καλύτερη! Αυτό θα σκέφτηκαν λογικά στην JNN όταν σχεδίασαν το M6. To κρυφό καταγραφικό ήχου JNN Μ6, είναι ένα κρεμαστό για τον λαιμό, το οποίο συνδυάζει την κομψότητα, το στυλ και την κρυφή καταγραφή και παρακολούθηση, όποτε το επιθυμεί ο χρήστης. Με έναν έξυπνα τοποθετημένο κρυφό διακόπτη στο πίσω μέρος του μενταγιόν, ο κάτοχος μπορεί να ενεργοποιήσει την κρυφή παρακολούθηση και καταγραφή, ανά πάσα στιγμή.Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε αν αποκτήσετε αυτή την συσκευή κρυφής καταγραφής ήχου είναι το πόσο όμορφη είναι, καθιστώντας την το τέλειο εργαλείο για κρυφή ηχογράφηση.Αυτή η συσκευή έχει διάρκεια μπαταρίας 20 ωρών σε χρήση και αποθηκευτικό χώρο για 96 ώρες. Μπορείτε να επαναφορτίσετε γρήγορα το JNN M6 (2 ώρες) συνδέοντάς το απευθείας σε έναν υπολογιστή ή σε πρίζα USB.

 

JNN Q1 Mini 4 έως 8GB

 

Μικρότερο καταγραφικό ήχου κοριός spy

 

Το μικρότερο κρυφό καταγραφικό ήχου που υπάρχει! Η συγκεκριμένη συσκευή παρακολούθησης, σας επιτρέπει να έχετε καταγραφές εκεί που κανένα άλλο κρυφό καταγραφικό δεν μπορεί να χωρέσει. Είναι αρκετά κοντά σε μέγεθος με το λίγο μεγαλύτερο Q61, ωστόσο το Q1 είναι με διαφορά ότι μικρότερο μπορείτε να βρείτε σε κρυφά καταγραφικά ήχου και συσκευές παρακολούθησης. Το μέγεθός του είναι 4εκ. μήκος, 2,3εκ. πλάτος και μόλις μισό εκατοστό πάχος. Εκτός από το γεγονός ότι είναι πραγματικά μικροσκοπική, είναι απλή στη χρήση. Η ενεργοποίηση και η εγγραφή είναι όλα ενσωματωμένα σε έναν διακόπτη. Μόλις ενεργοποιηθεί, ηχογραφεί, δίνοντάς σας την ευελιξία να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε αυτή τη μικρή ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σε μια στιγμή οπουδήποτε. Αφήστε το στην τσέπη ή την τσάντα σας ή έξω σε έναν πάγκο ή μπορείτε να το ράψετε σε μία φόδρα ενός ρούχου, χωρίς να καταλάβει κανένας το παραμικρό. Αυτό το προϊόν Spy παρακολούθησης ενεργοποιείται με φωνή και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

 

Η υψηλής ποιότητας ψηφιακή μας εγγραφή φωνής με ενσωματωμένη μνήμη flash 4 έως 8 GB της επιτρέπει να αποθηκεύει 48 έως 96 ώρες, ενώ μία πλήρης φόρτιση είναι ελάχιστα παραπάνω από 1 ώρα. Το Q1 πρέπει να συνδεθεί με με υπολογιστή για να ακούσετε τα αρχεία σας, ή με κάποιο καλώδιο OTG σε κάποιο Smartphone Android.


  • Για κρυφά καταγραφικά ήχου - Click Here
  • Για κρυφές κάμερες - Click Here
  • Για μικροσκοπικά ακουστικά ψείρες - Click Here
  • Για μυστικές κρυψώνες - Click Here

Αφήστε ένα σχόλιο

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για ΟΛΕΣ τις αγορές σας!

Συμπληρώστε το email σας

και μάθετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα , τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας

Επιτυχής εγγραφή στο newsletter!

Καλως ήρθες στην παρέα του Safesales!