Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Αυτή η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας.

Η Καλύτερη Instant Παιδική Κάμερα

Ανέβηκε από aggyd 22/12/2022 0 Σχόλια Συμβουλές Τεχνολογίας,

Με τόσες αποθηκευμένες αναμνήσεις σε ψηφιακά αρχεία, σε cloud, ή ανεβασμένες στα social media, έχουμε ξεχάσει την εμπειρία του να έχουμε στα χέρια μας την φωτογραφία. Μία instant κάμερα θα χαρίσει στο παιδί σας την δυνατότητα να εξερευνήσει και να αποτυπώσει τον κόσμο ακριβώς όπως τον βλέπει, διατηρώντας τις αναμνήσεις του με μοναδικό τρόπο, που δεν θα μπορούσε να του προσφέρει ο ταχύτητατα αναπτυσσόμενος ψηφιακος κόσμος. Εκτυπώνοντας τις φωτογραφίες θα μπορεί να τις διακοσμήσει με αυτοκόλλητα ή μαρκαδόρους, να δημιουργήσει κολάζ, να τις κολλήσει στον τοίχο και φυσικά να έχει την πολύτιμη ευκαιρία να κρατήσει στα χέρια του τις αναμνήσεις του.

Οι instant κάμερες έχουν αναβαθμιστεί πάρα πολύ σε σχέση με τις παλιές κλασσικές polaroid. Πλέον, έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σε κάρτες μνήμης και να τις μεταφέρετε στον υπολογιστή σας για να τις κρατήσετε σε ψηφιακή μορφή, σε περίπτωση που κάτι συμβεί στις φυσικές φωτογραφίες.

 

 

Πως λειτουργεί μια instant κάμερα;

Σε αντίθεση με τις κάμερες που χρησιμοποιούν φιλμ και μελάνι, οι Skysonic instant κάμερες χρειάζονται μόνο χαρτί θερμικής εκτύπωσης για να εκτυπώσουν ασπρόμαυρα την φωτογραφία που βλέπετε. Πρόκειται για μία μαγική διαδικασία για κάθε παιδί!

Τι να προσέξετε πριν την αγορά instant κάμερας:

-Ευκολία χρήσης

Διαβάστε τα χαρακτηριστικά της κάμερας, ώστε να είστε σίγουροι για τις λειτουργίες της. Εφόσον την αγοράζετε για ένα μικρό παιδί, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το παιδί θα μπορεί να την χειριστεί ανεξάρτητα.

-Ποιότητα εικόνας

Όσο περισσότερα megapixel παρέχει μία κάμερα, τόσο καλύτερη θα είναι και η ποιότητα εικόνας. Αναμενόμενο είναι σε κάμερες που είναι κατασκευασμένες για παιδιά, η ποιότητα εικόνας δεν θα είναι ίδια με του τελευταίου iPhone. Οι περισσότερες instant κάμερες για παιδιά έχουν 10-12 megapixel κάμερα, το οποίο είναι αρκετό για καλής ανάλυσης φωτογραφίες.

-Έξτρα αξεσουάρ

Ορισμένες κάμερες έρχονται με πολλά αξεσουάρ και άλλες με καθόλου, επομένως θα πρέπει να αναλογιστείτε ποια θα είναι η χρήση της κάμερας και αν τα αξεσουάρ σας είναι απαραίτητα ή όχι. Οι περισσότερες παιδικές instant κάμερες έρχονται με αξεσουάρ όπως αυτοκόλλητα για διακόσμηση ή κάποιο λουράκι ώστε να παραμένει ασφαλής η κάμερα στα χέρια του παιδιού.

 

 

Skysonic Instant Kids Camera με θερμικό εκτυπωτή και εφαρμογή WiFi

Εάν είστε σε αναζήτηση μιας ποιοτικής budget instant κάμερας για παιδιά, η Skysonic είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορεί εμφανισιακά να μοιάζει με παιχνίδι, αλλά μπορεί να εκπλήξει μικρούς και μεγάλους! Είτε με την κύρια είτε με την selfie κάμερά της, έχει τη δυνατότητα να τραβήξει εκατοντάδες φωτογραφίες με ένα μόνο ρολάκι θερμικής εκτύπωσης, ενώ παράλληλα παρέχει δυνατότητα λήψης βίντεο. Οι φωτογραφίες μπορούν να εκτυπωθούν στη στιγμή και το παιδί σας να γίνει ακόμα πιο δημιουργικό χρησιμοποιώντας τους μαρκαδόρους και τα αυτοκόλλητα που περιέχονται στο πακέτο, ώστε να διακοσμήσει τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Η κύρια κάμερα είναι 12 megapixel και η οθόνη 2.4 ίντσες.

Η Skysonic έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από μπαταρία. Επίσης, απενεργοποιείται αυτόματα μετά από μερικά δευτερόλεπτα μη χρήσης, επομένως ακόμα κι αν ξεχάσει το παιδί σας να την απενεργοποιήσει, η μπαταρία δεν θα εξαντληθεί. Χρειάζεται περίπου 2 ώρες για μία πλήρη φόρτιση. Στο πακέτο θα βρείτε την Skysonic κάμερα, 2 ρολάκια, 1 καλώδιο φόρτισης USB, αυτοκόλλητα, μαρκαδόρους και λουράκι για να την κρεμάτε.

 

 

Συχνές απορίες για τις instant κάμερες:

•Πόση διάρκεια ζωής έχουν οι instant κάμερες;

Εφόσον τις μεταχειριζόμαστε σωστά, οι instant κάμερες μπορούν να έχουν πολλή μεγάλη διάρκεια ζωής, αλλάζοντας μόνο το χαρτί εκτύπωσης. Χαρτί για θερμική εκτύπωση μπορείτε να προμηθευτείτε από κάθε κατάστημα με αναλώσιμα γραφείου. Οι instant κάμερες που απευθύνονται σε παιδιά είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να μην μπορούν να υποστούν εύκολα φθορά.

•Χρειάζονται μελάνι οι Skysonic instant κάμερες;

Οι Skysonic instant παιδική κάμερα έχει θερμικό εκτυπωτή, επομένως δεν χρειάζεται μελάνι για την εκτύπωση, αφού η αποτύπωση των φωτογραφιών στο χαρτί, γίνεται όπως ακριβώς στις ταμειακές μηχανές.

•Ξεθωριάζουν μετά από καιρό οι φωτογραφίες;

Οι φωτογραφίες που είναι προϊόν θερμικής εκτύπωσης μετά από χρονικό διάστημα κάποιων ετών αρχίζουν και ξεθωριάζουν. Αν θέλετε να τις διατηρήσετε θα πρέπει είτε να τις σχεδιάσετε από επάνω ή να τις σκανάρετε και να τις εκτυπώσετε εκ νέου.

•Υπάρχει κάποια έξτρα λειτουργία που δεν παρατήρησα;

Η παιδική κάμερα άμεσης θερμικής εκτύπωσης Skysonic, εκτός από την δυνατότητα εκτύπωσης της φωτογραφίας που βγάζετε εκείνη τη στιγμή, σας δίνει την επιλογή μέσω της εφαρμογής Didicam, να συνδεθείτε με το Smartphone σας (iOS ή Android) και να εκτυπώσετε μέσω της κάμερας, οποιαδήποτε φωτογραφία έχετε βγάλει από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για ΟΛΕΣ τις αγορές σας!

Συμπληρώστε το email σας

και μάθετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα , τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας

Επιτυχής εγγραφή στο newsletter!

Καλως ήρθες στην παρέα του Safesales!