Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Αυτή η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας.

Οι Καλύτερες Βάσεις Κινητών Για Μηχανή & Χρήσιμα Tips

Ανέβηκε από aggyd 08/03/2023 0 Σχόλια

Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς δεν μπορείτε να φύγετε από το σπίτι χωρίς το smartphone σας. Χρησιμοποιούμε τα smartphones για να επικοινωνήσουμε, να κάνουμε αγορές, να “κλείσουμε” εισιτήρια, να πληρώσουμε ηλεκτρονικά, να βρούμε τον προορισμό μας στους χάρτες και πιθανότατα πολλοί από εμάς ξοδεύουμε πολύ χρόνο στα social media. Χρησιμοποιούμε τα κινητά μας πολύ και μας είναι χρήσιμα σε σχεδόν κάθε δραστηριότητα. Σίγουρα για να έχετε καταλήξει σε αυτό το άρθρο, σημαίνει ότι μία από τις αγαπημένες σας δραστηριότητες είναι να οδηγείτε την μηχανή σας. Επομένως, ήταν γραφτό το ότι θα αναζητούσατε έναν τρόπο για να στηρίξετε το smartphone στην μηχανή σας. Άλλωστε, είναι προτιμότερο να έχετε οπτική επαφή με την οθόνη του κινητού σας όταν ψάχνετε τον δρόμο σας σε άγνωστες περιοχές, παρά να ακούτε την φωνή πλοήγησης όσο το κινητό σας βρίσκεται κάπου μέσα στο μπουφάν σας. Αλλά προτού προμηθευτείτε την πρώτη “universal βάση κινητού για μηχανή” που θα εντοπίσετε στο διαδίκτυο, υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που θα πρέπει να αναλογιστείτε.

kaliteres-vaseis-kiniton-gia-mixani

 

Είναι τόσο βολικό!

Κι όμως δεν είναι μόνο η πλοήγηση στους χάρτες!

Όπως προαναφέραμε, χρησιμοποιούμε τα smartphone μας συνεχώς. Έχουν εξελιχθεί σε απαραίτητα εργαλεία που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη. Πέρα από την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στην πλοήγηση στον δρόμο, είναι πολύ βολικά για ανέπαφες συναλλαγές, φοβερές κάμερες για να απαθανατίσετε τοπία στη διαδρομή σας και η μουσική υπόκρουση του ταξιδιού σας. Επομένως, είναι απαραίτητο να έχετε εύκολη πρόσβαση στο smartphone σας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού και παράλληλα να διασφαλίζετε ότι ο εξοπλισμός σας θα προστατεύει το κινητό από φθορές. Γιατί ας το παραδεχτούμε, κανείς δεν θα ήθελε να αντικαταστήσει ένα νέο iPhone που κοστίζει πάνω από 1000€, επειδή η βάση της μηχανής δεν ήταν αρκετά αξιόπιστη.

 

Πως να τοποθετήσετε μια βάση μηχανής (και που)

Αρχικά, τα εξαρτήματα που θα χρειαστείτε για την τοποθέτηση της βάσης εξαρτώνται από τον τύπο μηχανής που έχετε και το σημείο που θέλετε να την τοποθετήσετε. Όλες οι μηχανές δεν είναι ίδιες, γι'αυτό και μπορεί κάποιος φίλος σας να έχει βολευτεί με βάση που μπαίνει στο τιμόνι της μηχανής, αλλά εσάς να σας εξυπηρετεί καλύτερα κάποια που τοποθετείται στον καθρέπτη. Σιγουρευτείτε ότι η βάση που θέλετε να αγοράσετε είναι συμβατή με το σημείο όπου εσείς επιθυμείτε να την τοποθετήσετε και ότι σας προσφέρει την καλύτερη οπτική γωνία, ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε με ασφάλεια την οθόνη του κινητού και να μην εμποδίζει τον χειρισμό της μηχανής. Το καλύτερο σημείο τοποθέτησης της βάσης για να μην αποσπάται η προσοχή σας από τον δρόμο και να μην χρειάζεται να “ψάξετε” με το βλέμμα σας πολύ είναι κοντά στο ταχύμετρο. Όλοι τσεκάρουμε το ταχύμετρο μια στο τόσο, ενώ παράλληλα οδηγούμε, επομένως σε εκείνο το σημείο το κινητό θα είναι εύκολα ορατό. 

 

Τι βάση κινητού θα χρειαστείτε;

-Αδιάβροχη βάση κινητού

Δεν προσφέρουν όλες οι βάσεις αδιαβροχοποίηση. Ακόμα κι αν βγείτε από το σπίτι και ο καιρός είναι φαινομενικά καλός, δεν αποκλείεται αργότερα μέσα στη μέρα η πιθανότητα βροχής. Αλλά ακόμα κι αν δεν κυκλοφορείτε συνήθως με την μηχανή όταν βρέχει, μια αδιάβροχη θήκη προστατεύει το κινητό και από την σκόνη. Αν η αδιαβροχοποίηση είναι προτεραιότητα για εσάς, σιγουρευτείτε ότι επιλέγετε μία βάση με αδιάβροχη θήκη.

 

-Αντικραδασμική βάση κινητού

Ορισμένες βάσεις είναι πιο σταθερές από άλλες. Αν ο βασικότερος λόγος που χρειάζεστε μία βάση είναι για να σας καθοδηγεί το κινητό στις διαδρομές σας, τότε θα προτείναμε να προμηθευτείτε μία αντικραδασμική βάση. Όχι μόνο θα είναι αρκετά δυνατή για να κρατήσει το κινητό σας με ασφάλεια ακόμα και σε λακκούβες, αλλά θα παραμένει και σταθερό. Έχει παρατηρηθεί πως αν ένα κινητό τοποθετηθεί σε βάση μηχανής, υπάρχει η πιθανότητα να εμφανίσει βλάβη στην κάμερα μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα, εξαιτίας των αναταράξεων. Αυτός είναι ο λόγος που το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αντικραδασμικές βάσεις κινητού, είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών. Άλλωστε είναι συχνό φαινόμενο να γεμίζουν γρατζουνιές οι οθόνες και οι φακοί κινητών από βάσεις που δεν προσφέρουν αντικραδασμική προστασία.

 

-Με δυνατότητα φόρτισης

Εάν το βασικό εργαλείο της εργασίας σας είναι το κινητό σας, σίγουρα μια βάση που μπορεί να φορτίσει τη συσκευή θα σας λύσει τα χέρια. Πλέον, μπορείτε να βρείτε βάσεις με ενσύρματη ή ακόμα και ασύρματη φόρτιση.

 

• Οι καλύτερες βάσεις κινητών

 

  1. Kewig M23-A

Η καλύτερη επιλογή για προστασία από κραδασμούς! Με βάση που μπορεί να περιστραφεί έως και 360° και παροχή ασύρματης φόρτισης για την συσκευή σας. Ιδανική για μηχανή υψηλού κυβισμού ή ποδήλατο και για κινητά 3.5” έως 7.0”. Η βάση προσφέρει κλείδωμα ασφαλείας με μία κίνηση. Τοποθετείται σε τιμόνι με διάμετρο 22mm-32mm.

 

  1. Kewig M23-C

Με περιστρεφόμενη βάση 360°, απορρόφηση κραδασμών και κλείδωμα ασφαλείας με μία κίνηση. Ιδανική για ποδήλατο, μηχανή, σκούτερ, ηλεκτρικό πατίνι κλπ. Κατάλληλο μέγεθος συσκευής 3.5” έως 7.0”. Τοποθετείται σε τιμόνι με διάμετρο 22mm-32mm.

 

  1. Kewig M14-A1

Μπορεί να τοποθετηθεί είτε στο τιμόνι είτε στον καθρέπτη της μηχανής σας και εξασφαλίζει την σταθερότητα της συσκευής σας με την επένδυση από καουτσούκ που διαθέτει. Υποστηρίζει ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση και ανεξάρτητο διακόπτη για να απενεργοποιείτε την λειτουργία φόρτισης όποτε δεν την χρειάζεστε. Κατάλληλη για συσκευές 3.5” έως 7.0”.

 

  1. Kewig M22-A

Μια ακόμα επιλογή για ασύρματη ή ενσύρματη φόρτιση, με βάση που περιστρέφεται έως και 360°. Μπορεί να τοποθετηθεί στο τιμόνι (με διάμετρο 22mm-32mm) ή στον καθρέπτη της μηχανής. Συμβατή με συσκευές 3.5” έως 7.0”.

 

  1. Kewig M25

Για την απόλυτη προστασία της συσκευής από κραδασμούς με 4 αποσβεστήρες και ασφαλές κλείδωμα. Μπορεί να τοποθετηθεί σε τιμόνι με διάμετρο 22mm-32mm και είναι κατάλληλη για κινητά 4.5” έως 7.2”.

 

  1. Kewig M18L-B2

Για πλήρη προστασία από την βροχή και την σκόνη με touch screen μεγάλης απόκρισης για εύκολη χρήση. Τοποθετείται στον καθρέπτη της μηχανής και μπορεί να περιστραφεί έως 360°. Συμβατή με συσκευές 5.5” έως 6.8”.

 

  1. Kewig M22-C

Δυνατό κράτημα 4 σημείων για πλήρη σταθερότητα και δυνατότητα περιστροφής 360°. Τοποθετείται στο τιμόνι (με διάμετρο 22mm-32mm) και μπορεί να υποδεχτεί συσκευές 3.5” έως 7.0”.

 

 

  1. Kewig M14-C1

Μπορεί να τοποθετηθεί σε τιμόνι ή καθρέπτη και να κρατήσει απόλυτα σταθερά οποιαδήποτε συσκευή 3.5” έως 7.0”. Έχει 3 σημεία επαφής για το πάνω και κάτω μέρος της συσκευής.

 

Μην ξεχνάτε!

Σίγουρα μπορείτε να τοποθετήσετε στην μηχανή σας βάση για το κινητό σας, αλλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η χρήση του κινητού εν κινήσει απαγορεύεται! Τοποθετήστε την συσκευή σας σε σημεία που δεν εμποδίζουν την ορατότητά σας και δεν σας αποσπά την προσοχή από το δρόμο. Προκαθορίστε την διαδρομή πλοήγησης πριν ξεκινήσετε την οδήγηση και μείνετε ασφαλείς.

Αφήστε ένα σχόλιο

Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για ΟΛΕΣ τις αγορές σας!

Συμπληρώστε το email σας

και μάθετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα , τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας

Επιτυχής εγγραφή στο newsletter!

Καλως ήρθες στην παρέα του Safesales!