Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Αυτή η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας.

Δοκιμάσαμε το Ασύρματο Ηλεκτρικό Σκουπάκι Χειρός Xiaomi Roidmi NANO P1!

Ανέβηκε από Eirini 09/09/2020 0 Σχόλια

Δοκιμάσαμε το Ασύρματο Ηλεκτρικό Σκουπάκι Χειρός Xiaomi Roidmi NANO P1!

 

Η Xiaomi αποτελεί μια μεγάλη εταιρεία που κατασκευάζει όλα τα είδη συσκευών που δεν θα περιμέναμε να δούμε ποτέ πριν από μερικά χρόνια. Ένας τέτοιος τομέας είναι η αγορά ηλεκτρικής σκούπας, όπου η Xiaomi είναι παρούσα μέσω της θυγατρικής της ROIDMI. Τις τελευταίες εβδομάδες, χρησιμοποιήσαμε λοιπόν μια φορητή ασύρματη ηλεκτρική σκούπα κατασκευασμένη από την εταιρεία αυτή, που ονομάζεται ROIDMI Nano P1 (Μοντέλο XCQP1RM). Εάν ενδιαφέρεστε για μια τέτοια συσκευή, διαβάστε αυτήν την κριτική για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν πριν αποφασίσετε να την αγοράσετε!

 

 

ROIDMI Nano P1 - Η φορητή ασύρματη ηλεκτρική σκούπα: Σε ποιον θα φαινόταν χρήσιμη?

 

Το ROIDMI Nano XCQP1RM είναι η κατάλληλη συσκευή για:
 • Άτομα που θέλουν μια φορητή ασύρματη ηλεκτρική σκούπα

 • Χρήστες υπολογιστών που τους αρέσει να διατηρούν καθαρά τα πληκτρολόγιά τους

 • Οποιονδήποτε χρειάζεται κάτι φορητό σε ηλεκτρική σκούπα για καναπέδες, αυτοκίνητα, ρούχα κ.λπ.

   

Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

 

Αυτά είναι τα πράγματα που μας αρέσουν περισσότερο στο ηλεκτρικό σκουπάκι:

 • Είναι μικρό και φορητό

 • Ο κινητήρας του παρέχει αρκετά καλή ισχύ για μια τόσο μικρή συσκευή

 • Διαθέτει φίλτρο HEPA, το οποίο είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες

 • Μπορείτε να το φορτίσετε σε θύρα USB

 • Μια μόνο φόρτιση του επιτρέπει να λειτουργεί για 25 λεπτά

   

Υπάρχουν και ορισμένα μειονεκτήματα, ωστόσο, που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Αυτή η φορητή ηλεκτρική σκούπα χρειάζεται πολύ χρόνο για να φορτίσει

 • Ο κάδος απορριμμάτων της είναι μικρός και γεμίζει γρήγορα


 

Ετυμηγορία

 

Το ROIDMI Nano XCQP1RM αποδείχθηκε μια ασύρματη ηλεκτρική σκούπα που είναι εξαιρετική για τον περιστασιακό καθαρισμό μικρών επιφανειών. Μας αρέσει και πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι ένας καλός σύντροφος στο αυτοκίνητό σας, καθώς και κοντά στους υπολογιστές και τα gadget σας. Εάν έχετε την τάση να τρώτε στο γραφείο εργασίας σας ή εάν έχετε παιδιά που αφήνουν ψίχουλα σε όλο το αυτοκίνητό σας, ίσως θέλετε να αγοράσετε το σκουπάκι χειρός, όπως και εάν πρέπει να καθαρίσετε πράγματα πχ ρούχα ή καναπέδες. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι απαιτεί αρκετή ώρα για να φορτίσει και ότι ο κάδος απορριμμάτων γεμίζει σχετικά γρήγορα.


 

Ανοίγοντας τη συσκευασία της φορητής ασύρματης ηλεκτρικής σκούπας 

 

Το φορητό ασύρματο ηλεκτρικό σκουπάκι είναι συσκευασμένο σε λευκό κουτί από χαρτόνι. Στις δύο πλευρές του, μπορείτε να δείτε μεγάλες φωτογραφίες της συσκευής και στις άλλες δύο, υπάρχουν τυπωμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητές και τα χαρακτηριστικά του.

 

Ανοίγοντας τη συσκευασία της φορητής ασύρματης ηλεκτρικής σκούπας

 

Μέσα στο κουτί, υπάρχει η ηλεκτρική σκούπα, ένα καλώδιο USB Type-A micro-USB για την φόρτιση και το εγχειρίδιο οδηγιών.

 

Μέσα στο κουτί, υπάρχει η ηλεκτρική σκούπα, ένα καλώδιο USB Type-A micro-USB για την φόρτιση και το εγχειρίδιο οδηγιών.

 

Το πακέτο στο οποίο φτάνει η φορητή ασύρματη ηλεκτρική σκούπα φαίνεται καλό και περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε.

 


Σχεδιασμός και προδιαγραφές

 

Το Nano XCQP1RM είναι μια ηλεκτρική σκούπα κατασκευασμένη από την ROIDMI, μια εταιρεία που ανήκει στον όμιλο XIAOMI. Η συσκευή έχει μακρύ κυλινδρικό σχήμα και, με την πρώτη ματιά, πρέπει να πούμε ότι φαίνεται αρκετά καλοφτιαγμένη. Υπάρχουν δύο εκδόσεις αυτής της ασύρματης ηλεκτρικής σκούπας που έχουν τις ίδιες προδιαγραφές. Η μία είναι μαύρη, ενώ η άλλη είναι λευκή. Εμείς δοκιμάσαμε την μαύρη.

 

Η συσκευή έχει μακρύ κυλινδρικό σχήμα και, με την πρώτη ματιά, πρέπει να πούμε ότι φαίνεται αρκετά καλοφτιαγμένη.

 

Σε μία από τις πλευρές της, υπάρχει το κουμπί λειτουργίας, το οποίο γίνεται μπλε όταν λειτουργεί η ηλεκτρική σκούπα. Απέναντι από το κουμπί λειτουργίας, υπάρχει επίσης ένας μικρός φακός LED που ανάβει αυτόματα και μπορεί να σας βοηθήσει να βλέπετε την επιφάνεια που καθαρίζετε καλύτερα.

 

υπάρχει επίσης ένας μικρός φακός LED που ανάβει αυτόματα και μπορεί να σας βοηθήσει να βλέπετε την επιφάνεια που καθαρίζετε καλύτερα.

 

Η σκόνη, τα μαλλιά και όλα τα άλλα πράγματα που καθαρίζετε, σκουπίζονται μέσω μιας τρύπας απορρόφησης που βρίσκεται στην κορυφή της σκούπας. Σύμφωνα με την ROIDMI, η συσκευή έχει ισχύ 60 Watts και ο κινητήρας στο εσωτερικό της μπορεί να περιστραφεί στις 45000 RPM.

 

Σύμφωνα με την ROIDMI, η συσκευή έχει ισχύ 60 Watts και ο κινητήρας στο εσωτερικό της μπορεί να περιστραφεί στις 45000 RPM.

 

Η τρύπα απορρόφησης / κεφαλή είναι "ρυθμιζόμενη", που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεδιπλώσετε το μαγνητικό ακροφύσιο και, με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ενσωματωμένη βούρτσα.

 

Η τρύπα απορρόφησης / κεφαλή είναι "ρυθμιζόμενη", που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεδιπλώσετε το μαγνητικό ακροφύσιο και, με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ενσωματωμένη βούρτσα.

 

Με μήκος 27,6 εκ. (10,87 ίντσες), πλάτος 6 εκ. (2,36 ίντσες) και βάρος 500 γραμμάρια, το ROIDMI Nano XCQP1RM έχει έναν μάλλον μικρό κάδο απορριμμάτων που μπορεί να συλλέξει μόνο περίπου 50 ml σκόνης και μικρών σκουπιδιών.

Η συσκευή τροφοδοτείται επίσης, από μια μπαταρία 2200 mAh που φορτίζεται μέσω USB και θεωρητικά σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιείτε για περίπου 25 λεπτά με μία μόνο φόρτιση. Αν και αυτός ο χρόνος λειτουργίας είναι κατάλληλος για μια τέτοια συσκευή, ο χρόνος φόρτισης είναι μεγάλος, καθώς αγγίζει τις τέσσερις ώρες.

 

Η συσκευή τροφοδοτείται επίσης, από μια μπαταρία 2200 mAh που φορτίζεται μέσω USB και θεωρητικά σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιείτε για περίπου 25 λεπτά με μία μόνο φόρτιση.

 

Το ROIDMI Nano σκουπάκι φαίνεται καλό και εύκολο στη χρήση. Είναι αρκετά ισχυρό για μια φορητή ασύρματη ηλεκτρική σκούπα. Αυτό, και το γεγονός ότι μπορεί να λειτουργεί με μπαταρία για περίπου 25 λεπτά είναι πιθανόν τα ισχυρότερα πλεονεκτήματά του. Ωστόσο, ο κάδος απορριμμάτων είναι μικρός και ο χρόνος φόρτισης είναι μεγάλος.


 

Χρήση της φορητής ασύρματης ηλεκτρικής σκούπας 

 

Πριν το δοκιμάσω, έλεγξα πρώτα τα φίλτρα της ασύρματης ηλεκτρικής σκούπας. Μεταξύ του τμήματος του κινητήρα και του κάδου απορριμμάτων, βρήκα ένα μικρό φίλτρο σκόνης HEPA . Αυτό τη καθιστά μια καλύτερη φορητή ηλεκτρική σκούπα από τις περισσότερες. Είμαι αλλεργικός στη σκόνη και τα ακάρεα και τα φίλτρα HEPA είναι απαραίτητα για άτομα σαν κι εμένα.

 

Είμαι αλλεργικός στη σκόνη και τα ακάρεα και τα φίλτρα HEPA είναι απαραίτητα για άτομα σαν κι εμένα.

 

Στο άλλο άκρο της ηλεκτρικής σκούπας, υπάρχει ένα άλλο πιο χοντρό φίλτρο που βοηθά επίσης να σταματήσει η έξοδος μεγαλύτερων σωματιδίων από την ηλεκτρική σκούπα.

 

Στο άλλο άκρο της ηλεκτρικής σκούπας, υπάρχει ένα άλλο πιο χοντρό φίλτρο που βοηθά επίσης να σταματήσει η έξοδος μεγαλύτερων σωματιδίων από την ηλεκτρική σκούπα.

 

Το σκουπάκι χειρός αποδείχθηκε αποτελεσματικό στον καθαρισμό πληκτρολογίων, καναπέδων και καρεκλών, ακόμη και στο εσωτερικό του επιτραπέζιου υπολογιστή μου. Κατάφερε να σκουπίσει όχι μόνο τη σκόνη, αλλά και τα μαλλιά, ακόμη και τα θρυμματισμένα τσιπς που είχα στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή μου.

 

Το σκουπάκι χειρός αποδείχθηκε αποτελεσματικό στον καθαρισμό πληκτρολογίων, καναπέδων και καρεκλών, ακόμη και στο εσωτερικό του επιτραπέζιου υπολογιστή μου.

 

Το έχω χρησιμοποιήσει επίσης στο αυτοκίνητό μου για να καθαρίσω λίγο το εσωτερικό του. Δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί βέβαια ως ηλεκτρική σκούπα σε ένα πολύ βρώμικο αυτοκίνητο. Ωστόσο, κάνει πολύ καλή δουλειά στον καθαρισμό μικρών χώρων που είναι δύσκολο να φτάσετε, όπως η περιοχή κάτω από τα καθίσματα του αυτοκινήτου.

 

Το έχω χρησιμοποιήσει επίσης στο αυτοκίνητό μου για να καθαρίσω λίγο το εσωτερικό του.

 

Επειδή είναι αρκετά ισχυρό και επειδή μπορεί να φτάσει σε στενούς χώρους, το ROIDMI Nano XCQP1RM είναι ένα εξαιρετικό φορητό ασύρματο ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός για περιστασιακό καθαρισμό ηλεκτρονικών συσκευών, αυτοκινήτων, ρούχων και επίπλων. Προσωπικά, μου αρέσει πολύ και το προτείνω στους φίλους και την οικογένειά μου. 

 


Εσάς θα σας ενδιέφερε ένα τέτοιο ηλεκτρικό σκουπάκι;


Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ https://safesales.gr/proionta/igia-kai-omorfia/home-gadgets/Xiaomi-Roidmi-NANO-Asyrmato-Hlektriko-Skoupaki-Xeiros-Leuko

Αφήστε ένα σχόλιο

Συμπληρώστε το email σας

και μάθετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα , τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας

Επιτυχής εγγραφή στο newsletter!

Θα λάβεις αμέσως στο email σου ένα κουπόνι για δωρεάν έξοδα μεταφοράς στην επόμενη παραγγελία σου!