Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Αυτή η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας.

Black Friday στα Χρόνια του Κορωνοϊού (2020 Edition)

Ανέβηκε από Pigi 04/09/2020 0 Σχόλια Μόνο για Geeks!,

Black Friday στα Χρόνια του Κορωνοϊού (2020 Edition)

 

Οι προκλήσεις αποτελούν πάντα μια ευκαιρία για καινοτομία και έχουμε δει πολλές τον τελευταίο χρόνο λόγω της πανδημίας του COVID-19. Παρόλο που η Black Friday έχει αλλάξει πολύ με την πάροδο του χρόνου, θα είναι πιο διαφορετική τον ερχόμενο Νοέμβριο, καθώς η μεγάλη πρόκληση είναι μία: πως θα μπορούν να βρεθούν πολλά άτομα σε ένα κατάστημα, πολλές φορές ποδοπατώντας τους άλλους, ενώ είναι ρητές οι υποχρεώσεις του κάθε καταστήματος και οι κανόνες που πρέπει να ακολουθεί.

Η Black Friday είναι επίσημα στις 27 Νοεμβρίου 2020, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά που είναι στον αέρα. Και πιο συγκεκριμένα, εάν θα επιτρέπεται ακόμη και στα άτομα να αγοράζουν με την φυσική τους παρουσία από το κατάστημα, αυτοπροσώπως.

 

Παρόλο που δεν έχει οριστεί ο τρόπος λειτουργίας, υπάρχουν πολλές προβλέψεις για το πώς θα μπορούσε να είναι η επερχόμενη Black Friday (και ίσως ακόμη και οι επόμενες). Κυνήγι προσφορών μέσω web; Προσωπικοί αγοραστές; Η θριαμβευτική επιστροφή των κωδικών QR; Ας το δούμε παρακάτω.

 

1. Πείτε αντίο στις αγορές εντός του καταστήματος

 

Πείτε αντίο στις αγορές εντός του καταστήματος

 

Ορισμένα καταστήματα στο εξωτερικό έχουν ήδη αποφασίσει να διατηρήσουν τις πόρτες τους κλειστές εκείνο το τριήμερο. Προβλέπεται ότι όλα θα είναι κλειστά και οι διαδικτυακές αγορές θα κυριαρχήσουν στο μέγιστο.

 

2. Το Curbside pickup ήρθε για να μείνει

 

Το Curbside pickup ήρθε για να μείνει

 

Και για να είμαστε πλήρως επεξηγηματικοί, το Curbside pickup είναι ουσιαστικά η παραλαβή του προϊόντος από το φυσικό κατάστημα, αφού προηγουμένως έχει προηγηθεί αγορά μέσω του site του καταστήματος.

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 είναι η αύξηση των επιλογών παραλαβής. Η Black Friday δεν θα είναι διαφορετική. Ξεκινούν οι μέρες που κάποιος θα παραδίδει μια τσάντα με καλούδια στο αυτοκίνητό σας, και εσείς, έτοιμος να φύγετε! Εκμεταλλευόμενοι την παραλαβή από το κατάστημα, θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε άμεσα το πολυπόθητο προϊόν που θέλατε χωρίς να περιμένετε την παράδοση του στον χώρο σας.

 

3. Καλωσορίστε ένα πιθανό νέο σύστημα εισόδου στα καταστήματα

 

Πείτε γεια σε μία πιθανή κλήρωση

 

Παρά τους περιορισμούς στο κατάστημα, οι έμποροι θα προσπαθήσουν να βρουν και άλλες πιθανές λύσεις για τους επίδοξους αγοραστές. Θα μπορούσε να τεθεί σε εφαρμογή ένα σύστημα, όπου θα μπορούσατε να κερδίσετε (ή ακόμη και να αγοράσετε) ένα χρονικό διάστημα για να κάνετε τις αγορές σας χωρίς πλήθος άλλων αγοραστών. Θα μπορούσε να γίνει εφικτό 10 άτομα για παράδειγμα να μπουν μέσα για να αγοράσουν ανενόχλητοι μέσα σε ένα χ καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Αυτή θα ήταν μια ωραία λύση σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου οι ουρές για να μπείτε στο κατάστημα συχνά έφταναν γύρω από το κτίριο ή ακόμη και στο επόμενο οικοδομικό τετράγωνο. Έχετε τον συγκεκριμένο χρόνο για τις αγορές σας και αγοράζετε αμέσως.

 

 

4. Στην αναμονή της ανανέωσης

 

Στην αναμονή της ανανέωσης

 

Επειδή θα υπάρξει μεγάλη επισκεψιμότητας σε κάθε είδους e-shop, είναι αναμενόμενο να αντιμετωπίσετε τεχνικά ζητήματα. Να είστε προετοιμασμένοι πως οι ιστότοποι θα είναι πιο αργοί ή απλώς θα παρουσιάζουν σφάλματα λόγω της υψηλότερης επισκεψιμότητας.

Επίσης, πιθανότατα μεγάλη πρόκληση θα είναι τα αποθέματα που θα παραμείνουν διαθέσιμα. Αυτό είναι κάτι που ήδη βιώνουμε στα ονλαιν καταστήματα και όχι μονο, αλλά την ημέρα του Black Friday θα πρέπει να "παλέψετε" ονλαιν για τα τελευταία τεμάχια απο το προιόν που επιθυμείτε. Θα είστε σαν να βρίσκεστε πραγματικά στο κατάστημα! Καλό θα ήταν, για να μη σας πιάσουν στον ύπνο, να δημιουργήσετε μία λίστα με όσα θέλετε να αποκτήσετε και να έχετε έτοιμο το καλάθι σας για το επόμενο βήμα, την αγορά σας.

 

5. Οι προσφορές φέτος μπορεί να είναι πολύ καλύτερες

 

Οι προσφορές φέτος μπορεί να είναι πολύ καλύτερες

 

Το 2020 μέχρι στιγμή στο εμπορικό κομμάτι (και όχι μόνο) είναι σε πολύ κακά επίπεδα και είναι εμφανές σε όλους μας αυτό. Αναμένεται ότι οι έμποροι λιανικής θα προσπαθήσουν να το αντισταθμίσουν πραγματοποιώντας ακόμη καλύτερες προσφορές, ειδικά επειδή δεν θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε πωλήσεις στο φυσικό κατάστημα. Ως εκ τούτου, ενθαρρύνεται η διαδικασία του online shopping για όλους μας, με απόσταση και ασφάλεια.

Μια διαδικτυακή Black Friday ακούγεται, λοιπόν, όλο και καλύτερη!

 

6. Η Black Friday δε θα περιοριστεί σε ένα μόνο Σ/Κ

 

Η Black Friday δε θα περιοριστεί σε ένα μόνο Σ/Κ

 

Η Black Friday έχει ήδη αποκτήσει τη διάρκεια ακόμη και 2 βδομάδων, οπότε φέτος η διάρκεια της ίσως είναι ακόμη μεγαλύτερη. Ετοιμάστε το πορτοφόλι σας από τον Οκτώβριο, γιατί σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες προσφορές ίδιες με αυτες της Black Friday.

 

7. Έχετε στο νου σας τους κωδικούς QR

 

Έχετε στο νου σας τους κωδικούς QR

 

Καθώς πλησιάζει η περίοδος των διακοπών, το μέιλ σας αρχίζει να πλημμυρίζει με διαφημίσεις για όλες τις επερχόμενες προσφορές. Οι Black Fridays του μέλλοντος πιθανότατα θα στραφούν προς την τεχνολογία για να κάνουν με αυτή μια πιο καθηλωτική εμπειρία. Δεν θα εκπλαγούμε αν παρατηρήσουμε σειρές διαφημίσεων AR όπου μπορείτε να σαρώσετε κωδικούς QR και να δείτε ειδικές προσφορές και πληροφορίες προϊόντων απευθείας στο τηλέφωνό σας. Υποθέτουμε ότι οι αναγνώστες θα έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένες προσφορές Black Friday που θα μπορούν να σαρώσουν από newsletters, εισάγοντας έτσι έναν new age τρόπο αγορών.

 

8. Συνθήκες σε Virtual Reality

 

Συνθήκες σε Virtual Reality

 

Αν σας αρέσει πραγματικά να ψωνίζετε σε καταστήματα τη μέρα του Black Friday, το VR μπορεί να είναι το μέλλον σας. Υπάρχουν ήδη ορισμένες εταιρείες, που δημιουργούν εικονικούς χώρους λιανικής και σας επιτρέπουν να αισθάνεστε σαν να αγοράζετε πραγματικά από αγαπημένα σας καταστήματα. Κατάλληλο και ιδανικό για όσους έχουν αγοροφοβία ή εν έτει 2020, κατάλληλο για πανδημία...

 

9. Το Instagram "μπήκε" στη συζήτηση

 

Το Instagram "μπήκε" στη συζήτηση

 

Εάν είστε συστηματικός χρήστης της πλατφόρμας, πιθανότατα έχετε ήδη αγοράσει κάτι από μια ανάρτηση ή μια διαφήμιση που έχετε δει. Οι προσφορές της Black Friday θα μπορούσαν να κατακλίσουν το feed σας με όλα τα brands και τους influencer που ακολουθείτε. Μπορεί ακόμη και να υπάρχουν μερικές αποκλειστικές προσφορές που δεν θα υπάρξουν ποτέ άλλοτε και πουθενά αλλού. Το να είσαι πιστος follower έχει τελικά και τα προνόμιά του.

 

 

Συμπερασματικά, η Black Friday 2020 θα είναι παράξενη, αλλά είμαστε εδώ για αυτό. Περιμένουμε να προκύψουν ωραίες καινοτομίες από τον τομέα της τεχνολογίας, με κάποιες πραγματικά επαναστατικές αλλαγές στον κόσμο των αγορών. Ό, τι κι αν συμβεί, πάντα θα μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες προσφορές - οπότε διατηρήστε τις πιστωτικές κάρτες γεμάτες και ανά χείρας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Συμπληρώστε το email σας

και μάθετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα , τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας

Επιτυχής εγγραφή στο newsletter!

Θα λάβεις αμέσως στο email σου ένα κουπόνι για δωρεάν έξοδα μεταφοράς στην επόμενη παραγγελία σου!