Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Αυτή η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας.

Γιατί χρειάζομαι μία ασύρματη κάμερα ασφαλείας Cleverdog στον χώρο μου;

Ανέβηκε από efthimis 12/09/2019 0 Σχόλια Συμβουλές Τεχνολογίας,

Γιατί χρειάζομαι μία ασύρματη κάμερα ασφαλείας Cleverdog στον χώρο μου;

 

Οι λόγοι για να γίνετε κάτοχος μίας κάμερας ασφαλείας Cleverdog είναι πιθανότατα περισσότεροι από όσους νομίζετε. Στο παρόν άρθρο ευελπιστούμε να σας αποδείξουμε το γιατί μία τέτοια αγορά είναι σίγουρα προς όφελός σας. Η κάμερες της Cleverdog αποτελούν μία εύχρηστη «έξυπνη» οικιακή συσκευή που παρέχει στον κάτοχό της την δυνατότητα να παρακολουθεί το σπίτι του, την επιχείρησή του, ή οποιοδήποτε άλλο μέρος στο οποίο επιθυμεί να έχει απομακρυσμένη πρόσβαση.  Εκτός από τον προφανή λόγο της ασφάλειας, οι κάμερες της εταιρίας παρέχουν και πολλές ακόμα περιστασιακές λειτουργίες που τις καθιστούν ιδανική για διάφορες συνθήκες.


Οι λεγόμενες «έξυπνες» κάμερες ήταν μία πρωτοπορία που αρχικά εισήλθε στην αγορά σε πολύ υψηλή τιμή, απαιτώντας παράλληλα και την αμέριστη προσοχή του χρήση, καθώς τα περισσότερα μοντέλα ήταν αρκετά δύσκολα στην εγκατάσταση και την λειτουργία τους. Ωστόσο, η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας έφερε επαναστατικές αλλαγές στην ευχρηστία των καμερών αυτών, αλλά και στην ανάλυση και το κόστος τους. Οι κάμερες ασφαλείας της Cleverdog είναι σίγουρα αξιόπιστες και οικονομικές επιλογές. Ουσιαστικά αποτελούν επένδυση, η οποία θα σας βοηθήσει να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να θελήσετε να γίνετε κάτοχος μίας τέτοιας κάμερας και παρακάτω θα σας βοηθήσουμε να τους διαπιστώσετε.

 

Το τέλειο Baby Monitor

 

Πέρα από τα απολύτως απαραίτητα που χρειάζεται ένας γονιός, δηλαδή ένα καρότσι, ένα μπιμπερό και...ατελείωτη υπομονή, το επόμενο βασικό εξάρτημα είναι μία κάμερα παρακολούθησης του μωρού. Το να μπορείτε να ρίξετε μία ματιά ανά πάσα στιγμή στο νεογέννητό σας θα σας προσφέρει μία ανακούφιση που μόνο ένας γονέας μπορεί να αντιληφθεί


Αν και οι έξυπνες κάμερες δεν έχουν σχεδιαστεί ακριβώς για να αντικαταστήσουν ένα κλασικό Baby Monitor, η Cleverdog σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το μωρό σας, ασχέτως με το που βρίσκεται, από το δωμάτιό του, μέχρι και το σαλόνι, ανάλογα με τον χώρο τοποθέτησης. Ακόμα και εάν έχετε παιδάκι μεγαλύτερης ηλικίας, μία έξυπνη κάμερα μπορεί να σας βοηθήσει να το ελέγχετε όσο συχνά θέλετε. Ανησυχείτε πως ο μικρός σας δεν κοιμάται καλά το βράδυ; Με την λειτουργία νυχτερινής λήψης η Cleverdog σας επιτρέπει να βλέπετε σε τι κατάσταση βρίσκεται καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας. Μάλιστα η κάμερα έχει και δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας. Εάν λοιπόν το παιδί σας ξύπνησε μέσα στην διάρκεια της νύχτας και έχει την ανάγκη να ακούσει την φωνή σας, δεν έχετε παρά να το καθησυχάσετε μέσω της ειδικής εφαρμογής που θα εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο. Επιλογές σαν και αυτές θα βοηθήσουν σημαντικά στην μείωση του άγχους που φυσιολογικά έχει ένας νέος γονιός και θα καταστήσουν την όλη εμπειρία πιο ευχάριστη τόσο για εσάς, όσο και για το παιδί σας.


Μία μόνιμη ματιά σε ευαίσθητους χώρους  


Η εικόνα υψηλής ανάλυσης και το ευαίσθητο μικρόφωνο της Cleverdog θα σας βοηθήσουν να ελέγχετε όποτε εσείς θέλετε όλους τους ευαίσθητους χώρους σας, όπου και αν βρίσκεστε, είτε μιλάμε για το σπίτι, την επιχείρησή σας ή ακόμα και το γραφείο σας στην δουλειά. 
Με την συνεχώς αυξανόμενη παρουσία των έξυπνων καμερών, υπολογίζεται ότι έως και το 2022 οι κάμερες ασφαλείας θα αναλογούν σε ποσοστό 19.4% των έξυπνων οικιακών συσκευών στην αγορά. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς όλο και περισσότεροι ιδιότητες αντιλαμβάνονται πως  μια κάμερα ασφαλείας είναι ίσως η απλούστερη λύση για να αποτρέψουν οποιαδήποτε φθορά ή απώλεια της περιουσίας τους. 

 

Ανησυχείτε για τυχόν διαρρήκτες;

 

Εάν ετοιμάζεστε να πάτε διακοπές και ανησυχείτε για την πιθανότητα διάρρηξης του σπιτιού σας όσο θα λείπετε, ήρθε η ώρα να βάλετε τέλος στο άγχος με την κάμερα της Cleverdog. Ενεργοποιώντας την δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης η κάμερα θα σας ειδοποιήσει άμεσα στο κινητό σας για οποιαδήποτε ασυνήθιστη κίνηση στον χώρο σας. Κάνοντας χρήση του υπερ-ευρυγώνιου φακού και του ICR αισθητήρα της, η Cleverdog μπορεί και παρακολουθεί τον χώρο σας μέρα-νύχτα, χωρίς να αφήνει κανένα «νεκρό» σημείο. Η κάμερα όχι μόνο αποτελεί αποτρεπτικό μηχανισμό, αλλά ακόμα και στην περίπτωση που όντως συμβεί κάποια κλοπή, το βίντεο που θα σας παρέχει αποτελεί αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο για την αστυνομία.


Βεβαιωθείτε πως τα κατοικίδιά σας δεν φέρνουν τα πάνω - κάτω


Μπορεί να κάνετε τα πάντα για να σιγουρεύεστε την ασφάλεια του σπιτιού σας και να ελέγχετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά τι γίνεται με τους τετράποδους φίλους μας; Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες θεωρούν τα κατοικίδια ως μέλη της οικογένειάς τους και το να περάσουν πολύ χρόνο μακριά από αυτά ίσως είναι δύσκολη υπόθεση.  Εγκαθιστώντας την Cleverdog θα έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε τα κατοικίδιά σας, είτε για να δείτε εάν είναι καλά, είτε για να σιγουρευτείτε πως όταν επιστρέψετε σπίτι σας δεν θα βρείτε έναν απίστευτο χαμό να σας περιμένει. 
Μάλιστα, χάρη στην δυνατότητα ηχητικής επικοινωνίας που αναφέραμε και παραπάνω μπορείτε και να καθησυχάσετε ένα ανήσυχο σκυλάκι που περιμένει ανυπόμονα την επιστροφή σας.


Σας λείπει η οικογένειά σας κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού;


Όλοι θέλουμε να νιώθουμε κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Οι έξυπνες κάμερες λοιπόν, δεν περιορίζονται μόνο σε θέματα ασφαλείας, αλλά μπορούν να σας βοηθήσουν να το επιτύχετε και αυτό, καθώς το βίντεο πραγματικού χρόνου που αποστέλλουν είναι ιδανικό για να περάσετε λίγο χρόνο με την οικογένειά σας μέσω του κινητού ή του τάμπλετ σας, όσο μακριά και αν βρίσκεστε. Ελέγξτε εάν τα παιδιά έχουν κάνει τα μαθήματά τους, ή συνομιλήστε με το ταίρι σας μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου και της κάμερας. Θα σας βλέπουν και θα σας ακούν τόσο καθαρά, σαν να είστε εκεί! Η εγκατάσταση μίας έξυπνης κάμερας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας. Είτε πρόκειται για θέματα ασφαλείας, είτε για επικοινωνία με την οικογένεια και τα κατοικίδιά σας, είναι εμφανές πως η Cleverdog θα σας βοηθήσει να κοιμάστε πιο ήσυχοι και να αποβάλετε το περιττό άγχος από την ζωή σας.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 25€!

Συμπληρώστε το email σας

και μάθετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα , τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας

Επιτυχής εγγραφή στο newsletter!

Θα λάβεις αμέσως στο email σου ένα κουπόνι για δωρεάν έξοδα μεταφοράς στην επόμενη παραγγελία σου!